Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Oğuz'a daha fazla yüklenmeyelim. Onun da boş bir anına denk geldi anlaşılan...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Bende tanıdık eş dost akraba kim varsa maça gidecek, hepsine kalın giyinmelerini söyledim, burada bir arkadaştan maç saati hava sıcaklığı 2 derece olacak mesajını gördükten sonra hemde.. Yani bu tarz şeyler çok hoş, ya da ne bileyim belkide forum tarihinin en boş 2. mesajı bu, ikilemdeyim.
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Günaydın millet

Belkide arkadaş geç kalmak istiyor ... Belki alıştı istanbuldan trafikde cebelleşmeyi seviyor ... Belki oto tamircisi sıkışan trafikde kaza olur ekonominin kötü olduğu bir dönemde az iş çıkar diyor ... Bilemeyiz ... Ama talihsiz bir yorum olmuş ...
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Doğu tribününde de baya yer satışa açıldı.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Amacım yüklenmek değil ama [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] abi buradaki insanları düşünerek bi yorum bir öneri yazmış. Senin bu mesajı boş olarak düşündüren ne yani ? Tuhaf...
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Arkadaşlar fazla vurmayın, adam öldü [emoji51]

Yorum

• Sabah uyandım, tabi ki hemen foruma gireyim dedim bir de baktım 6 bildirim. Allah allah hayırdır dedim.

O masumane mesajın bu kadar yürüyeceğini hiç tahmin etmezdim.

Arkadaş yazılan mesajı sanırım tam olarak anlayamamış, sakin kafa ile bugün de okusun anlar bence.
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bu biletlerin parça parça satışa çıkması çok saçma değil mi sizcede? kale arkası 2 gün önce bitmiş gözüküyordu ama şimdi açılmış. oradan bilet almak isteyen ama dolu gözüktüğü için alamayan adam biletlerin tekrar satışa açıldığını öğrenemeyebilir. ne kadar yer varsa hepsi açılsın işte satışa, niye milleti uğraştırıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu biletlerin parça parça satışa çıkması çok saçma değil mi sizcede? kale arkası 2 gün önce bitmiş gözüküyordu ama şimdi açılmış. oradan bilet almak isteyen ama dolu gözüktüğü için alamayan adam biletlerin tekrar satışa açıldığını öğrenemeyebilir. ne kadar yer varsa hepsi açılsın işte satışa, niye milleti uğraştırıyorlar

Vallahi çok mantıklı bir soru bende merak ediyorum bilen arkadaşlardan da cevap bekliyoruz
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Ben şunu anladım, mesela Alanya maçında falan, biletlerin büyük bölümü satıldı fakat stadyum hala boş görünüyor nasıl iş diye düşündüğümüz olay , bu sonradan satışa çıkarılan biletlerle alakalı.
                      O biletler sistemde satılmış gibi göründüğünden bazı bloklar kıpkırmızı olmasına rağmen boşluk kalıyordu.
                      Şimdi bu maçta hiçbir koltuğu göremeyeceğiz bence tv den.
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu biletlerin parça parça satışa çıkması çok saçma değil mi sizcede? kale arkası 2 gün önce bitmiş gözüküyordu ama şimdi açılmış. oradan bilet almak isteyen ama dolu gözüktüğü için alamayan adam biletlerin tekrar satışa açıldığını öğrenemeyebilir. ne kadar yer varsa hepsi açılsın işte satışa, niye milleti uğraştırıyorlar

Hemfikirim ben de. Ayrıca şöyle de bir durum var. Abim mesela doğu alt h bloktan aldı bileti fakat bugün baktığımda k blokta yerler açılmış. Ordan alırdı böyle olacağını bilseydi. Çok saçma.
                        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Şu biletlerin hepsinin en başından satışa çıkmaması gerçekten saçmalık. Bu saçmalık yüzünden kale arkası bileti alamayanlar oldu.

Yorum

• Bilet satışları güzel, peki kombine olarak satılan her koltuk sahibi de gelecek mi sizce?
                            Devir olayı hiç gündemde değil.. Gereksiz boşluk olmaması için, maça gelemeyecek kombine sahipleri bir şekilde devir yapabilmeli

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Her sıradan 3'er 2'şer koltuk satışa açılmış. Yav hangi maçta gördünüz 3 güvenlik görevlisinin yan yana oturduğunu. Bu nasıl iş
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilet satışları güzel, peki kombine olarak satılan her koltuk sahibi de gelecek mi sizce?
                                Devir olayı hiç gündemde değil.. Gereksiz boşluk olmaması için, maça gelemeyecek kombine sahipleri bir şekilde devir yapabilmeli

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Kombine sahiplerinin büyük çoğunluğu maça gidecek olduğu için devir olayı bu kadar gündemden düştü. Devir için kombine bulmak gerçekten zor.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X