Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cezayıda yedik iyi valla.
    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU TRİBÜN ÜST B,C,D, DOĞU TRİBÜN ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ÜST B,C,D,E, KUZEY KALE ARKASI ALT TİRBÜN J, KUZEY KALE ARKASI ÜST C,D VIP SILVER A bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir"

ceza yiyenler dava acsin

Türkiyenin tanidigi cas mahkemesinde adamin sike yaptigi sabit

sike yaptigi ispatlanmis adama sike yapsana demeden ceza veremezler
      Verirler. Hırsızlık yapıp cezasını çeken adama hırsızlık yapsana deme hakkın olmadığı gibi bu konuda da böyle bir hakkın yoktu fakat ayırt edilmeden tüm tribünün kapanması asıl hukuksuzluk.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Rezil bir ceza bu verilen.TFF'nin %90 kararları rezalet zaten de bu passoligin ceza sistemi gerçekten akıllıca değil.Ben Doğu üst E'deydim baya katıldım tezahüratlara,bağıra çağıra şikeci bülo'ya hakettiği muameleyi yaptım kendimce,ama ceza almamışım.Tam tersi ilk yarısında giremediğim Karabük deplasmanında da ceza yemiştim mesela.Komik şu ceza ya,şike yaptığı tescillenmiş adama şike yapsana dediğimiz için ceza yedik Bu ceza stadın doluluğunu daha 2. maçta yarı yarıya etkileyebilir,o yüzden kulübün acilen müdahale etmesi gerek.

Yorum

• Çileye devam ne denir ki bunlara...
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu cezayi sadece biz mi yiyoruz ? Ben ozellikle İstanbullularin seyirci cezasi yedigini pek gormedim veya bana oyle geliyor, bilemiyorum. Cok sacma bir uygulama ve kulupler bu konuda neden ortak tepki koymuyor, medyada neden algi yaratilmiyor gercekten ilginc. Sanirim ceza sadece bizim icin gecerli.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Neyse....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu cezayi sadece biz mi yiyoruz ? Ben ozellikle İstanbullularin seyirci cezasi yedigini pek gormedim veya bana oyle geliyor, bilemiyorum. Cok sacma bir uygulama ve kulupler bu konuda neden ortak tepki koymuyor, medyada neden algi yaratilmiyor gercekten ilginc. Sanirim ceza sadece bizim icin gecerli.

Yedi.

Bu maçtan sonra Beşiktaş'ın kale arkaları komple yasaklandı.

Bu maçtan sonra Konyaspor ceza aldı yine tribün kapatma cezası.

Şike yapsana Aziz Yıldırım Şike yapsana lafının cezası hep bu oldu
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Boş boş afkuran şekeroğlan damat Göksel ve şeytan Rıdvan'a cevap veril(e)medi; bakalım buna bir tepki verilecek mi. Yoksa istediğin kadar ötede beride "Bu düzen değişmeli" de...
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Trabzonspor, Avni Aker'in ışıklandırma sistemini Gümüşhanespor'a hibe etti.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Pasolig denilen soygun düzeninin hiçbir b.ka yaramadığının ispatıdır bu. hani bu sistemle tribün kapama olmayacaktı ve herkes tc kimlik no'dan şak diye bulunacaktı? Biz birilerinin zengin edilmesi için çıkarılmış bir sistem olduğunu biliyorduk gerçi de göremeyenler de görmüştür belki. (Çok da umudum yok gerçi.) Birilerinin bir gram daha zenginleşmesine katkıda bulunmadığım için kendimle ne kadar iftihar etsem azdır.
                      En son art(w)in tarafından düzenlendi; 02.02.2017, 20:46.

Yorum

• Böyle ceza mı olur arkadaş?

Yorum

Trabzonspor, Avni Aker'in ışıklandırma sistemini Gümüşhanespor'a hibe etti.
                          Çok ince bir düşünce,başkanımızı tebrik ediyorum.

Yorum

Trabzonspor, Avni Aker'in ışıklandırma sistemini Gümüşhanespor'a hibe etti.
                            çimi de versinler, o buz pistinin üstüne atarlar

Yorum

• Bursa Belediyesi'nin eski stadını ve çevresini değerlendirme fikri çok hoşuma gitti.

Yorum

• Pfdknın aldığı karar sonrası yönetimin yerinde olsam biletleri 1 tl yapar yine doldururdum statı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X