Passolig alıp maça gideceğime internetden kaçak izlerim maçları bu düzene bu soygunculara bu tekelleşmiş piyasaya bir kuruş paramı vermem passolig kulüp ceza almasın diye güya getirdiler ama amaç farklı yani pasolige insanlar niye ekstra para veriyorki bu iş böyle devam edicekse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePassolig alıp maça gideceğime internetden kaçak izlerim maçları bu düzene bu soygunculara bu tekelleşmiş piyasaya bir kuruş paramı vermem passolig kulüp ceza almasın diye güya getirdiler ama amaç farklı yani pasolige insanlar niye ekstra para veriyorki bu iş böyle devam edicekse.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
Ben de ceza almışım. Güney üst D blok. Normalde kaçırmazdım ama bu tezahürata katılmadım telefonla konuştuğum için. İşlemediğim bi suç yüzünden (ki bu suç değil) en büyük hobimi elimden aldılar. Yine hevesimi çaldılar. Şu ameliyatlı halimle sinirlendim yine. Ben şimdi hakkımı nerde arayacam? Kime başvuracam ben?
Yorum
-
Atiyorum ceza alan blokta 600 kisi olsa, bunun 500 u bu tezahurati yapsa, 100 tanesi yapmasa, o 100 kisinin ceza almasi hangi vicdana sigar? Yani adalet adalet dedikleri bu mudur ?
Bu duzen nasil olacak boyle.. yani mesela ben hirsizlik yapmadim, sen diyorsunki hirsizsin.. ve ceza veriyorsun bana. Kanitla diyorum, kanitlayamiyorsun..u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de ceza almışım. Güney üst D blok. Normalde kaçırmazdım ama bu tezahürata katılmadım telefonla konuştuğum için. İşlemediğim bi suç yüzünden (ki bu suç değil) en büyük hobimi elimden aldılar. Yine hevesimi çaldılar. Şu ameliyatlı halimle sinirlendim yine. Ben şimdi hakkımı nerde arayacam? Kime başvuracam ben?
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen doğu üst d bloktaydım,küfür felan etmedim ama maça gidemiyecekmiyim şimdi böyle bir saçmalık olabilir mi?Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Bizdeki "vampir" sayısı çok... O alana birileri kendi çıkarları doğrultusunda cebe parayı indirecek şekilde vatana ve millete hayırlı olsun diyerek proje yapacaktır...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada ceza TC Kimlik No'ya mı yoksa direk koltuğa mı veriliyor ?
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada ceza TC Kimlik No'ya mı yoksa direk koltuğa mı veriliyor ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum