Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Passolig alıp maça gideceğime internetden kaçak izlerim maçları bu düzene bu soygunculara bu tekelleşmiş piyasaya bir kuruş paramı vermem passolig kulüp ceza almasın diye güya getirdiler ama amaç farklı yani pasolige insanlar niye ekstra para veriyorki bu iş böyle devam edicekse.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Passolig alıp maça gideceğime internetden kaçak izlerim maçları bu düzene bu soygunculara bu tekelleşmiş piyasaya bir kuruş paramı vermem passolig kulüp ceza almasın diye güya getirdiler ama amaç farklı yani pasolige insanlar niye ekstra para veriyorki bu iş böyle devam edicekse.
      Onların sana yaptığını sen hırsızlık yaparak kaçak izleyerek onlara yapıyorsun aynı şey. Sistemi birileri yanlış işletiyor ve ya işine geldiği gibi uyguluyorsa kulübümüz ve diğer kulüpler birlik olup sonuca varmalı. Yoksa passolig almamak stada gitmemek onlara değil takıma daha çok zarar veriyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tamam da sen passoligi takımını desteklemek için alıcaksın, sırf tepki koymak için almayınca kaybeden yine bizim takım oluyor.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.02.2017, 20:51.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ben de ceza almışım. Güney üst D blok. Normalde kaçırmazdım ama bu tezahürata katılmadım telefonla konuştuğum için. İşlemediğim bi suç yüzünden (ki bu suç değil) en büyük hobimi elimden aldılar. Yine hevesimi çaldılar. Şu ameliyatlı halimle sinirlendim yine. Ben şimdi hakkımı nerde arayacam? Kime başvuracam ben?

Yorum

• Atiyorum ceza alan blokta 600 kisi olsa, bunun 500 u bu tezahurati yapsa, 100 tanesi yapmasa, o 100 kisinin ceza almasi hangi vicdana sigar? Yani adalet adalet dedikleri bu mudur ?

Bu duzen nasil olacak boyle.. yani mesela ben hirsizlik yapmadim, sen diyorsunki hirsizsin.. ve ceza veriyorsun bana. Kanitla diyorum, kanitlayamiyorsun..
            u will need justice at the end..

Yorum

• TFF yeni stadınıza hoşgeldiniz dedi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de ceza almışım. Güney üst D blok. Normalde kaçırmazdım ama bu tezahürata katılmadım telefonla konuştuğum için. İşlemediğim bi suç yüzünden (ki bu suç değil) en büyük hobimi elimden aldılar. Yine hevesimi çaldılar. Şu ameliyatlı halimle sinirlendim yine. Ben şimdi hakkımı nerde arayacam? Kime başvuracam ben?
                Sen veya o tribünde oturanlar hiç bir suç işlemedi,kendinizi de suçluymuş gibi göstermeyin..yasaların suç saydığı "şike" suçunu işleyen kişiye şikeci diye seslenmişsiniz ..bu cezayı verenlerin mantığına göre ,polis bir kişiyi hırsızlık yaptı diye yakalayıp götürürken ona hırsızzz diye seslenen kişileri de içeri atması lazım..bu fiili suç sayan kafaların demek ki hepsi şikeci ki, damarlarına basılmış gibi ciyak ciyak bağırıp taraftara ceza yağdırdılar.

Yorum

• tek bir suç vardır o da şikeyi örtbas etmek

Yorum

• Ben doğu üst d bloktaydım,küfür felan etmedim ama maça gidemiyecekmiyim şimdi böyle bir saçmalık olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben doğu üst d bloktaydım,küfür felan etmedim ama maça gidemiyecekmiyim şimdi böyle bir saçmalık olabilir mi?
                      Yahu bu passsoligin avantajı ne ozaman. Videodan tek tek hani bakacaklardı. Bu nasıl bir saçmalık hakikaten.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bizdeki "vampir" sayısı çok... O alana birileri kendi çıkarları doğrultusunda cebe parayı indirecek şekilde vatana ve millete hayırlı olsun diyerek proje yapacaktır...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• Burada ceza TC Kimlik No'ya mı yoksa direk koltuğa mı veriliyor ?
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada ceza TC Kimlik No'ya mı yoksa direk koltuğa mı veriliyor ?
                            Koltuğun bulunduğu tribünün tamamına veriliyor.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burada ceza TC Kimlik No'ya mı yoksa direk koltuğa mı veriliyor ?
                              maç girişini ceza yiyen bloklardan yapan kişinin tcsine, koltuk duruyor yani

Yorum

• Lacola konusunda bilgisi olan varmi.ne kadar satildi.stada giden arkadaslar cogu bostu dediler ama

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X