Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birkez daha pasolig almadığım için kendimi tebrik ediyorum. Herşeyiniz yalan güya bireysel olacaktı saha kapatmalar olmayacaktı. Bütün stadı blok blok saymışsın sonra siz gelmeyin diyorsun ? Noldu aklına seyircisiz maç cezası vermedin teorik olarak he mi ?

Bedel ödenmeden hiçbişey olmuyor. Tribünler boş kaldı federasyondan, bakanlıktan dediler ki ya 3 5 seneye alışır hiçbi sorun kalmaz dediler. Halbuki bu sistem çıktıktan 5 sene sonra bile tribünlerde 100 200 kişi olsaydı adamlar b durup ulan biz bi yanlış yaptık herhalde derdi.5 sene bi ekonomik kayıp olurdu sonra önündeki 10 yılları kurtarmış olurdun. Ama tabi ülkemizde böyle kararlı bir duruş sergilemek ütopya.

Alanlara sen niye aldın vay bilmem falan filan demiyorum benim almama sebebim bu, bu süreçte yaşananlarla da kendi kararımı pekiştirmiş bulunuyorum.
    Aynen...

610806
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Verirler. Hırsızlık yapıp cezasını çeken adama hırsızlık yapsana deme hakkın olmadığı gibi bu konuda da böyle bir hakkın yoktu fakat ayırt edilmeden tüm tribünün kapanması asıl hukuksuzluk.
      Şikeyi yaptılar, yakalandılar, bizim federasyon da dahil, etik kurulu tahkimi dahil, tüm dünya kurumları şike yaptınız dediler..

Ama henüz cezalarını çekmediler..

610806
      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu cezayi sadece biz mi yiyoruz ? Ben ozellikle İstanbullularin seyirci cezasi yedigini pek gormedim veya bana oyle geliyor, bilemiyorum. Cok sacma bir uygulama ve kulupler bu konuda neden ortak tepki koymuyor, medyada neden algi yaratilmiyor gercekten ilginc. Sanirim ceza sadece bizim icin gecerli.
        Hangi medya da "kime karşı" algı hocam.

Tabiri caizse it iti ısırır mı...

610806

Yorum

• dostlar stad ne zaman kulübe resmi devir oluyor stadın ufak tefek eksikleri var . maça gidenlerden aldığım izlenim ısıtma sistemi.koridor arkaları camla kapatmak geniş araç girişlerinin üstüne seyyar koltuk çekmek stadinnguney tarafı dağların yamacına TRABZONSPOR yazdırmak çareler restoranlar vs....

O ruh geri gelecek
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Bu arada isim hakkı bildirimi yapılmadı hala.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Federasyona inat butun tribun kptma cezalarinda 1 tl yapacaksin stadi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu sezon tribünlerden kar etmek önceligimiz olmamali.
                Tribünler dolu olmali ve bu yüzden cok cüzzi fiyatlarda tutmak gerekiyor biletleri.
                Su an icin tribünlerden gelecek paradan cok destege ihtiyacimiz var.
                Bilet fiyatlari iyice ucuzlatilsin, o tribünler her mac dolu olmali.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Kulüp ceza hakkında açıklama yaptı.Bakalım açıklamanın bizim lehimize ya da aleyhimize sonucu ne olacak,göreceğiz.

Açıklama : http://www.trabzonspor.org.tr/tr/hab...lamaz-2-3-2017

Yorum

• İNADINA organıze olup hıc maca gıtmeyenelerın bıle maca gıtmesı ıcın cabalamamız lazım..oyle saca boyle tarak hesabı..burda tum taraftara gorev dusuyo..baslatalım bı kampanya dolsun o stad....

Yorum

• 17 gün var herkes çevresindekilere passolig çıkartmalı.

Yorum

• Bu maç ücretsiz olmalı ibnelere inat

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          17 gün var herkes çevresindekilere passolig çıkartmalı.
                          Profil fotona hiç dikkat etmemiştim. Westworld'u bitirdim az önce şimdi direkt dikkatimi çekiyorsun
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Profil fotona hiç dikkat etmemiştim. Westworld'u bitirdim az önce şimdi direkt dikkatimi çekiyorsun
                            Herkes bir gün westworld'u bitirmeli

Yorum

• ya o stad full olmalı ya da protesto amaçlı hiç kimse gitmemeli tribünlere dev bir " böyle nasıl tff ? " diye pankart asılmalı.

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya o stad full olmalı ya da protesto amaçlı hiç kimse gitmemeli tribünlere dev bir " böyle nasıl tff ? " diye pankart asılmalı.
                                TS düşmanlarının tek amacı bu kulüp başarısız olsun bu kulüp yalnız kalsın bu kulüp desteklenmesin, o yüzden onlara verilecek tek cevap o stadın her zaman dolması, sonuna kadar destek verilmesi ve hep galip gelmektir. TFF bunu gördükçe çıldırmaya devam edecektir. Trabzonspor'un başarılı olmasına hiçbir zaman katlanamayacaklar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X