Şike yapsana tezahuratı nedeniyle Antep maçındaki birçok taraftar ceza aldı bu yüzden Alanya maçında stat baya boş gözükecek. Ondan sonra da statlar niye dolmuyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU TRİBÜN ÜST B,C,D, DOĞU TRİBÜN ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ÜST B,C,D,E, KUZEY KALE ARKASI ALT TİRBÜN J, KUZEY KALE ARKASI ÜST C,D VIP SILVER A bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir"Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Abiler arkadaşlar şunun açıklamasini yapabilen var mı ? Bütün stad şike tezahuratina eslik etti.Bir bloka ceza verip birine vermemek bile eyyam degil mi ? Tombala mi cekiyorlar ceza verirken ? Neye göre belirleniyor ? A bloktan bilet alan adam gelip d blokta izliyor zaten.Kime nasil ceza veriyorsunuz ? Klüp direk mahkemeye gitmeli.Yeter artik bıktım ben bu kıyımlardanİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İnsanlar pasolig cikariyor kombine aliyor gunlerce hayal kuruyor kimisi maça kalabilmek icin isinden gucunden feragat ediyor federasyonun maşalari strateji oyunu oynar gibi tribunden blok secip bloke yapiyor.Hicbir dayanaklari yok.Klüp sunun dayanagini istemezse hakkimi helal etmem.D blokla E bloğu nasil ayirdin.Bu kadar.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu yapılan hukuksuzluk resmen. Orada bağırmayan adamda vardır. Gidip dava açsa kazanır. Sen onun bağırdığını nereden çıkartıyorsun. Kocaman tribünü kapatıyorsun. Şahısları belirleyemiyorsun. Böyle bir dava açılsa eminim ki Passolig sistemi sekteye uğrar.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU TRİBÜN ÜST B,C,D, DOĞU TRİBÜN ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ÜST B,C,D,E, KUZEY KALE ARKASI ALT TİRBÜN J, KUZEY KALE ARKASI ÜST C,D VIP SILVER A bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir"
ceza yiyenler dava acsin
Türkiyenin tanidigi cas mahkemesinde adamin sike yaptigi sabit
sike yaptigi ispatlanmis adama sike yapsana demeden ceza veremezler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Çıldırdım sinirden. Orada bu cezayı veren müsveddelerin hukuki bilgisi var mı merak ediyorum. Böyle hukukun ne olduğunu adaletin ne olduğunu bilmeyen aptalları ülkede bir noktalara getirirsen bu sıkıntıları hep yaşarsın. Yargının başında hukuk bilmez adam devletin karar alıcı her noktasında sokaktan adam alır gibi hiçbir şey bilmeyen adamlar var. Bu kararı oy birliği ile değil çoğunlukla alınmış belli. o karara el kaldıran adamların zihnine sokayım. Emir ile hareket eden hukuktan bihaber şerefsizler ordusu.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU TRİBÜN ÜST B,C,D, DOĞU TRİBÜN ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ALT I,J,K, GÜNEY KALE ARKASI ÜST B,C,D,E, KUZEY KALE ARKASI ALT TİRBÜN J, KUZEY KALE ARKASI ÜST C,D VIP SILVER A bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (oyçokluğu) ile karar verilmiştir"
ceza yiyenler dava acsin
Türkiyenin tanidigi cas mahkemesinde adamin sike yaptigi sabit
sike yaptigi ispatlanmis adama sike yapsana demeden ceza veremezlerHamiş
Yorum
-
Birkez daha pasolig almadığım için kendimi tebrik ediyorum. Herşeyiniz yalan güya bireysel olacaktı saha kapatmalar olmayacaktı. Bütün stadı blok blok saymışsın sonra siz gelmeyin diyorsun ? Noldu aklına seyircisiz maç cezası vermedin teorik olarak he mi ?
Bedel ödenmeden hiçbişey olmuyor. Tribünler boş kaldı federasyondan, bakanlıktan dediler ki ya 3 5 seneye alışır hiçbi sorun kalmaz dediler. Halbuki bu sistem çıktıktan 5 sene sonra bile tribünlerde 100 200 kişi olsaydı adamlar b durup ulan biz bi yanlış yaptık herhalde derdi.5 sene bi ekonomik kayıp olurdu sonra önündeki 10 yılları kurtarmış olurdun. Ama tabi ülkemizde böyle kararlı bir duruş sergilemek ütopya.
Alanlara sen niye aldın vay bilmem falan filan demiyorum benim almama sebebim bu, bu süreçte yaşananlarla da kendi kararımı pekiştirmiş bulunuyorum.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum