Yandaki boş alana otopark yapsınlar . Kisavadeli bir çözüm getirir en azından..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yine stadyuma baglanip bir saniye sonra yine reklama girdi, ardindan bunu 3. kez yapti. Sonra üclü mü oldu ne oldu anlayamadik, stadyuma baglandiginda kolbasti oynuyorlardi.
Sayende izlemis olacagim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Durica'nın eşinin paylaştığı videodan baktım da az önce, mümkünatı yok 22 bin kişi olamaz.
Ya dünki sayıda hata var, ya da geçenlerde de tartıştığımız gibi stadyum kapasitesinin belirlenmesinde yanlış yaptılar. 40 binlik gibi durmuyor diyenlerin sayısı epey fazlaydı.
Bir de dikkatimi çekti, kale arkaları baya uzakmış. Şimdiye kadar kaleye bitişikti diye bana öyle geliyor da olabilir.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 08:52.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHicmi mac aninda cekilmis video falan yok. Gozunuzu seviyim mezarami getireceksiniz o kadar kaydi, yayinlayin bizde izleyelim uzaklardan.
WhatsApp üzerinden gönderim yapabilirim dilerseniz.
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuktuklara üzerine basan taraftarlar gündeme yansımış.maça gidenler bilgi verebilir mi çok muydu bu kişilerden?En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 09:00.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada koltukların hepsi pisti..
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonspor -Gaziantepspor maçına 22 bin seyirci gelmiş.
4400 Trabzon,
4180 istanbul
2200 Giresun
1540 Ordu
1320 Samsun
1100 Rize
1100 Ankara
880 Bursa
660 İzmir
660 Izmit
660 Sakarya
220 Mardin
110 Almanya
3080 Diğer"
Dikkatinizi çektiyse bütün sayılar 220'ye bölünüyor (Biri hariç, Almanya'yı yanlış yazmışlar belli ki). Ben size söyleyeyim gerçek anketi nasıl yapmışlar: Stad önünde 100 kişiye sormuşlar nerden geldin diye, aldıkları cevap şu olmuş:
20 Trabzon,
19 istanbul
10 Giresun
7 Ordu
6 Samsun
5 Rize
5 Ankara
4 Bursa
3 İzmir
3 Izmit
3 Sakarya
1 Mardin
0.5 Almanya
14 Diğer
Sonra da onu toplam taraftar sayısına oranlamışlar. Bu kadar uyduruk bi istatistik yani. İnanmayın böyle şeylere.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bunun 19 Mart'ı var.
Capture.JPGÖzkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be demek ki adam gibi teklif gelmemiş stad sponsorlugu için başkanımıza helal olsun yapmak zorunda değildi 5 yıllık anlaşma öyle basit bir mesele değil. Hakkımızda hayırlısı olsun bize desteklemek düşer bundan sonra.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar millet icin
zenginlerden para almaya bir neden
90 tl ye nasil kombine satiliyor saniyorsunuz
baskan borc 470 milyona düstü diyor
vestel haric 45 milyon avroluk listenin basi bu, 3 yil icin
ne kadar sacma degil mi o localar
Yorum
-
Birkaç eleştirim olacak. Trabzon belediyesi neden büyükşehir belediyesi yapıldı? İmkanları gelişsin, daha iyi hizmet edebilsin diye. Belki ben bilmiyorum, yeni stadda ilk maç, ulaşım için otobüslere ek seferler düzenlendimi, gerekirse bedava ulaşım hizmeti sağlandı mı, kaç senedir raylı sistem konuşuluyor, hani nerde?
Bir de zamanında televizyonlarda feybe stadında sarı montlu taraftarlar görünürdü. O siyah renkli taraftar arasında sarı renk yadırgandı bir süre. Ama sonra Fenerium ile aldı yürüdü. Demek istediğim yeni stadla birlikte coşku yakalanmış, artık orayı, süslemek, renklendirmek lazım, biz de açık mavi montlarla o modayı başlatabilirizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilip bilmeden konuşuyorsun.. birincisi madem zenginler içindi neden hepsi boştu. ikincisi biz loca olmasın demiyoruz kapalıda ıkı katl loca var Trabzon' yeterli loca sayısı.. ben okadar para verecemde kale arkasından mı izleyecem maçı önün bile görünmüyor. kimse kale arkasından loca almaz . konuşmak için konuşma para değil hersey görüntüde önemli akıl var mantık var"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum