Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stad cok guzel hatta mukemmele yakin. Ancak şu kat aralarindaki localarin ısiklari apartman balkonları gibi durup bütünlüğü bozmuyor mu sizce de ? Buna bir çözüm bulunamaz mı ?[/QUOTE]

Resmi açılışta ışıklar kapatılmıştı, localar neredeyse hiç dikkat çekmiyordu.

Yorum

• Şura dolsun bugün Allah aşkına.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Dolsun isterim
        dolmasa üzülürmüyüm ?
        Kalbim üzülür aklım üzülmez.
        Neden ?
        Çünkü Trabzonda artık Trabzonspor 1 numara değil.
        1 numara menfaat, çıkar ve siyaset.

Madem üstte Allah aşkına denmiş bende diyeyim;
        Allah aşkına 61. Dakika şovu artık şov gibi olsun bir zahmet.
        3.. 2.. 1.. Aauuvvoooleeyy. .. ne ses var ne seda..
        Ulan Yıllardır 3 lü çekmeyi bile öğrenememiş taraftardan ne bekliyorum ben.
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad cok guzel hatta mukemmele yakin. Ancak şu kat aralarindaki localarin ısiklari apartman balkonları gibi durup bütünlüğü bozmuyor mu sizce de ? Buna bir çözüm bulunamaz mı ?
          Resmi açılışta ışıklar kapatılmıştı, localar neredeyse hiç dikkat çekmiyordu.[/QUOTE]

gündüz maclarinda kesinlikle siritacaktir, ama gece maclarinda, 3000 lux aydinlatma ve kat arasi led banner run localarin aydinlatmasinin sadece bir mum isi kadar yansitmasini bekliyorum

acik mavi cam tonunlan özel görüntüde olustura bilir

tabi bunlar sadece varsayim belkide temenni, yakinda tam olarak ne olacagini görecegiz

Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor 16 Min.Vor 16 Minuten

Yeni yuvamızda bugün yapacağımız karşılaşmaya gişelerden ilk girişi yapacak taraftarımıza futbolcularımızın imzaladığı forma hediye edeceğiz
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.01.2017, 12:25.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zemin düzeldi mi arkadaşlar.. Fotolarda çok güzel görünüyor..
            Çok kötü durumda olan bölgeler vardı. Nedir son durumlar

610806
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Trabzon gibi bir sehire 25 binlik stad yeterdi..trabzon bu takimi kaldirmiyor artik malesef..1 milyonluk sehir 40 bin doldurmuyor rezillik..birde futbol sehriymisiz..yalana bak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Stad sponsoru medical park deniyor haber 61 de. Bilgsi olan var mi?

Yorum

• Aynen Medical Park deniyor.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon gibi bir sehire 25 binlik stad yeterdi..trabzon bu takimi kaldirmiyor artik malesef..1 milyonluk sehir 40 bin doldurmuyor rezillik..birde futbol sehriymisiz..yalana bak

başarı gelse dolar....ileriye dönük düşünmek gerek...20 sene sonra ne olur bilinmez...insanlar gittikçe çoğalıyor...

500 binlik dortmund 80 bin kişinin önünde oynuyor...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon gibi bir sehire 25 binlik stad yeterdi..trabzon bu takimi kaldirmiyor artik malesef..1 milyonluk sehir 40 bin doldurmuyor rezillik..birde futbol sehriymisiz..yalana bak

seyircinin dışarıda kalmasından stadın bir kısmının boş olması daha iyidir. gün gelir dolar.
                      avrupa kupası maceramız olur milli maç olur uefa finali olur. 25000 kişilik olsa bu seferde bize layık gördüklerine bak derdik.
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Sponsor işi yine yalan olmaz umarım.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• yanlıs dusunuyosun. bugun passolig olmasa o stad dolardı hatta karaborsaya duserdı bıletler. genclerı gec belli bı yasın ustundekı adama passolıgı anlataıyosun yok gıt resım cekıl, basvuru yap... atıp tutmak kolay

İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

....

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sponsor işi yine yalan olmaz umarım.
                            bu defa yalan olmaz kardeşim ben öyle düşünüyorm medicak park olacak deniliyor

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu defa yalan olmaz kardeşim ben öyle düşünüyorm medicak park olacak deniliyor
                              Abi görüntü o ama maça 3 saat gibi bir süre kalmış ve hala bir açıklama ya da sızma olmaması insanı bu düşünceye sevkediyor.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor Kulübü ‏@Trabzonspor 16 Min.Vor 16 Minuten

Yeni yuvamızda bugün yapacağımız karşılaşmaya gişelerden ilk girişi yapacak taraftarımıza futbolcularımızın imzaladığı forma hediye edeceğiz
                                ooo bedava forma varsa trafige takilmiyim diye yüzerek gelen çok taraftar olur.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X