Usta hem Medical parkın hem Liv Hospitalin yönetim kurulu başkanı
çok zorlandık demesindeki maksat sponsor arayışında zorlandıktır Medical parkla anlaşırken zorlandık değildir
Şu an hem ülkenin bulunduğu ekonomik dar Boğaz hem Trabzonspor'un konumu dolayısıyla kimse yanaşmamış olacakki bu süreçte zorlandık. Neyseki sponsorsuz kalmadık
bugünde yazmıştım birçok trabzonlu zengin aile var ağaoğlu gibi varlıbaş gibi ulusoy gibi bu adamlar trabzonspor için hiçbirşey yapmazken taşın altına elini sokan muharrem usta sponsor olmuşsa adam denir
Trabzon'da olupta maça gitmeyenler, Trabzonsporluyum demesin. biz gurbetçilerin içi gidiyor.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
O stad dolmazsa eger bir TRABZON(SPOR)lu olarak utanirim. Her turlu o stad dolmasi lazim! Keske bizde yerimizi alabilseydik
Benim işim olmssa rize den kalkip gelecem valla trabzonda olup maça gitmeyen benden fazla trabzonsporluyum demesin bu stad dolmasi lazim insan meraktan gider
bugünde yazmıştım birçok trabzonlu zengin aile var ağaoğlu gibi varlıbaş gibi ulusoy gibi bu adamlar trabzonspor için hiçbirşey yapmazken taşın altına elini sokan muharrem usta sponsor olmuşsa adam denir
Stad cok guzel hatta mukemmele yakin. Ancak şu kat aralarindaki localarin ısiklari apartman balkonları gibi durup bütünlüğü bozmuyor mu sizce de ? Buna bir çözüm bulunamaz mı ?
Yorum