Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaedeşim birçok site ve trabzon muhabiri sponsor için medical park diyor ama resmi açıklama yok
    Onu bende okudum abi, ancak kendi şirketleri hakkında "Çok zorlandık ama iyi bi anlaşma yaptık" demesi de tuhaf değil mi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onu bende okudum abi, ancak kendi şirketleri hakkında "Çok zorlandık ama iyi bi anlaşma yaptık" demesi de tuhaf değil mi
      tufaf olmasına tuhafta kardeşim şöyşe bir durum olabilir medicak park ın yönetim şeklini bilmiyoruz belki yönetimini zor ikna etmiştir.

Yorum

• Usta hem Medical parkın hem Liv Hospitalin yönetim kurulu başkanı
        çok zorlandık demesindeki maksat sponsor arayışında zorlandıktır Medical parkla anlaşırken zorlandık değildir
        Şu an hem ülkenin bulunduğu ekonomik dar Boğaz hem Trabzonspor'un konumu dolayısıyla kimse yanaşmamış olacakki bu süreçte zorlandık. Neyseki sponsorsuz kalmadık

Yorum

• bugünde yazmıştım birçok trabzonlu zengin aile var ağaoğlu gibi varlıbaş gibi ulusoy gibi bu adamlar trabzonspor için hiçbirşey yapmazken taşın altına elini sokan muharrem usta sponsor olmuşsa adam denir

Yorum

• Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

avrupa macina cikiyormusuz gibi hissetdim müthis duygu

Yorum

• Trabzon'da olupta maça gitmeyenler, Trabzonsporluyum demesin. biz gurbetçilerin içi gidiyor.
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon'da olupta maça gitmeyenler, Trabzonsporluyum demesin. biz gurbetçilerin içi gidiyor.
                  O stad dolmazsa eger bir TRABZON(SPOR)lu olarak utanirim. Her turlu o stad dolmasi lazim! Keske bizde yerimizi alabilseydik

Yorum

• pasolig sayısı 119.919 olmuş 125.000 olsun, konya 113.205
                    2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                    2021-2022
                    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]12251[/ATTACH]

Kanal Trabzon
                      Harika!
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O stad dolmazsa eger bir TRABZON(SPOR)lu olarak utanirim. Her turlu o stad dolmasi lazim! Keske bizde yerimizi alabilseydik
                        Benim işim olmssa rize den kalkip gelecem valla trabzonda olup maça gitmeyen benden fazla trabzonsporluyum demesin bu stad dolmasi lazim insan meraktan gider

Yorum

• Lig TV'nizden staddaki boşlukları görünce içiniz sızlamayacak mı? Biletinizi alın arkadaşlar
                          uy aha aha aha güzel günler var daha

Yorum

• bugün buradan fotolar görmeyi bekliyorum maç saatinden öncesinden başlayarak
                            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                            2021-2022
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugünde yazmıştım birçok trabzonlu zengin aile var ağaoğlu gibi varlıbaş gibi ulusoy gibi bu adamlar trabzonspor için hiçbirşey yapmazken taşın altına elini sokan muharrem usta sponsor olmuşsa adam denir
                              İmzamı attım bile.

Yorum

• [/QUOTE]

Stad cok guzel hatta mukemmele yakin. Ancak şu kat aralarindaki localarin ısiklari apartman balkonları gibi durup bütünlüğü bozmuyor mu sizce de ? Buna bir çözüm bulunamaz mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X