Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olmayan biseyin hususunda ne gibi süpheniz olusabilirki
    Bu eleştiri kabiliyeti bizde önceden programlanmış. Sistem hatası gibi düşün. Var Olmayan birşeyi eleştiriyoruz 😁

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir Türk takımı şampiyonlar ligi maçı için yurtdışında büyük bir kulübün harika bir stadına gider, maçtan önce son antremanı rakip stadında yapar ve Türk televizyonları canlı yayın geçer ya.. İşte öyle bir his uyandı bende.. Dolu tribünlere oynamayı alışkanlık haline getirebilirsek nasıl vodafone bir etki yaratıyor nasıl kadıköyün yıllardır bir etkisi var oyun üzerine şüphesiz çok daha etkilisi burada olur. Rakipler maç bitsede kaçıp kurtulsak şu cehennemden diye düşünmeye başlar..

Tabi bunlar hayaller bide gerçekler var.. Nedir o gerçekler ?
      Cb stad açılışında stadı terkettiği an efsaneler maçının boş tribünlere oynanması..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeşim sen dolmuşa bin gel Trabzona ben seni çömlekçi durağından alırım beraber gideriz maça.
        Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim size nasıl ulaşabilirim?

Yorum

• Keske sahaya daha yakin olsaymis ya cok uzak gozukuyor yandan bakinca. Tokinin yaptigi herseyi duzeltiriz de bunu duzeltemeyiz.

Yorum

• Çimler hiç yeni stada yakışan bir çim değil ama neyse düğün zamanı kötü konuşmayalım .. İnşallah yeni evimizde yenilgi yüzü görmeyiz..

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim size nasıl ulaşabilirim?
              Özelden size cep numaramı atacağım yarın mesaj atarsınız veya ararsınız beni.

Yorum

• En çok da beIN kamera açısını merak ediyorum. Umarım Avni Aker'deki gib olur.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Keske sahaya daha yakin olsaymis ya cok uzak gozukuyor yandan bakinca. Tokinin yaptigi herseyi duzeltiriz de bunu duzeltemeyiz.
                  oda düzeltilir

tribünler zeminden 32 santim yukarda basliyor, yani duvari yikip 1,5 metre öne aldinmi tam 1 siralik alan var

yani maraton/ protokol 7 metreye, kale arkalarini 8,5 metreye yakinlastirma imkani var cok az harcamaylan

ama bunun yapilmasi icin kapasite artimina gerek olmasi gerek

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende olmadığını düşünüyordum ama geçenlerde burada tribün ısıtmalarının monte edildiğini iddia edenler olmuştu.
                  yok öyle bir sey

meteoroloji genel müdürlügü icin Trabzonun klimasi ilimli oldugu icin toki bunu yapamazmis, tabi konyanin klimasi nedir sorarim ve kenara cekilirim
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 21:56.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olmayan biseyin hususunda ne gibi süpheniz olusabilirki

dikkat ederseniz fileler yok, dogru görüyorum di mi?

Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi
                    Bende olmadığını düşünüyordum ama geçenlerde burada tribün ısıtmalarının monte edildiğini iddia edenler olmuştu.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız tribün ısıtmalarının montesi hususunda şüphelerim var.
                      Üstten ısıtmalımı stadyum

Yorum

• 16406961_1523401287690043_4642935337709438767_n.jpg

Kanal Trabzon

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üstten ısıtmalımı stadyum
                          Üstten , yandan , sol çaprazdan , korner direğinden , penaltı noktasından , heryerden ısıtmalı..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]12251[/ATTACH]

Kanal Trabzon
                            Bir bandanalı gördüm sanki
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yedek klubeleri falan da cok kotu gozukuyordu onlarla ilgili bir gelisme var midir?

Yorum

• Toplam seyirci sayısı kaç ?
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X