Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• IMG_2564.jpg
    IMG_2565.jpg
    IMG_2566.jpg

Zemin harika güzel futbol ve fark bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu ve bunun gibilerini tesislerden ve takimdan uzak tutacaksin. adam resmen TS düsmani. adama küfürsüz sekilde net bir soru sordugum halde cevap alamadan her türlü platformdan engelledi beni.
      İçimizdeki İrlandalılar sözünün tam karşılığı C.Cole denen bu adam olsa gerek.

Yorum

• C3Qq3K0WEAIb2lK.jpg
        C3Qq3KmWAAACuqC.jpg
        basın odası ve yeni koridorlarımız

Yorum

• Şayet fotolar bu güne aitse hava durumu iyi gibi görünüyor

Yorum

• Hava fena değil kar yağışı yok şuan. Aksine güneşli bir hava var.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Selam Trabzonnnnn...
              Kardeşim resimde oynama yoksa belki de stadın en güzel 10 resminden birini çekmişsin

Yorum

• bu cevat kol gibiler aziz yıldırımdan daha tehlikeli elemanlar bunlar gazeteci değil bunlar hain.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeşim resimde oynama yoksa belki de stadın en güzel 10 resminden birini çekmişsin
                  Çok az rengini açtım foto güzeldi baya kıyamadım

Yorum

• suc kulüpte. yillardir bunlara müsade ediyorlar.

İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu cevat kol gibiler aziz yıldırımdan daha tehlikeli elemanlar bunlar gazeteci değil bunlar hain.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şayet fotolar bu güne aitse hava durumu iyi gibi görünüyor
                      yarın akşamdan itibaren kar yağışı bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[ATTACH]12248[/ATTACH]

basın odası ve yeni koridorlarımız
                        Ha yaşa Bak işte böyle olur koridor. Çocuk parkı değil bura. Bura Trabzonspor'un yeni mabedi!
                        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• .
                          En son playa tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 17:34.

Yorum

• Abi video yu paylasabilir misin bizde gorsek sana zahmet veya ismini paylassan

Yorum

• Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bilet satışlarımız başlamıştır
                              Takımımızın Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki yeni yuvamızda 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Gaziantepspor ile oynayacağı maça yönelik bilet satışlarımız devam etmektedir.
                              Bu kapsamda Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde de 3 ayrı noktada bilet satışlarımız başlamıştır. Biletlerimiz ayrıca Sadri Şener Mağaza, Ziyabey Tesisleri ve Trabzon Atatürk Alanı’ndaki Meydan Parkı’nın hemen üst tarafında da satılmaktadır.

​

En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 17:41.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• son dakika son dakika son dakika son dakika

renktaslar kral fm´e canli yayina baglanip cevap verelim. spor saati gibi bir sey var. ilk kez denk geldim bu yayina.

sikecilere meydani birakmayalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X