Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ve bunun gibilerini tesislerden ve takimdan uzak tutacaksin. adam resmen TS düsmani. adama küfürsüz sekilde net bir soru sordugum halde cevap alamadan her türlü platformdan engelledi beni.
Yorum
-
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Selam Trabzonnnnn...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim resimde oynama yoksa belki de stadın en güzel 10 resminden birini çekmişsin
Yorum
-
suc kulüpte. yillardir bunlara müsade ediyorlar.
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu cevat kol gibiler aziz yıldırımdan daha tehlikeli elemanlar bunlar gazeteci değil bunlar hain.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞayet fotolar bu güne aitse hava durumu iyi gibi görünüyor
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
[ATTACH]12248[/ATTACH]
basın odası ve yeni koridorlarımızBak işte böyle olur koridor. Çocuk parkı değil bura. Bura Trabzonspor'un yeni mabedi!
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bilet satışlarımız başlamıştır
Takımımızın Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki yeni yuvamızda 29 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Gaziantepspor ile oynayacağı maça yönelik bilet satışlarımız devam etmektedir.
Bu kapsamda Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde de 3 ayrı noktada bilet satışlarımız başlamıştır. Biletlerimiz ayrıca Sadri Şener Mağaza, Ziyabey Tesisleri ve Trabzon Atatürk Alanı’ndaki Meydan Parkı’nın hemen üst tarafında da satılmaktadır.
​
En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.01.2017, 17:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum