Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz Yıldırım'ın Ekici konusunda dediklerini okudunuzmu sene sonu bedava alırım umrumda dEğil dedi açıkçası.
    kahramanlar bordo mavi giyer.
    komandolar viravira61.

Yorum

• Yani başkan bunca zamandır kendiyle görüşüyormuş esprisi gerçek oldu

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz Yıldırım'ın Ekici konusunda dediklerini okudunuzmu sene sonu bedava alırım umrumda dEğil dedi açıkçası.
        Ne diyebilir bu saatten sonra

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 milyon dolar inandirici degil bence.vestel icin bile 5 milyon tl konusuluyordu
          5 milyon TL'ye ancak formanın arka tarafına, kollara alırsın.

Bu miktar göğüse bile yeterli gelmez.

Trabzonspor son 6 sezondur rekabetten uzak durumu yüzünden pazarlama ve marka değeri dip yaptı.

Bu sebeple stad isim sponsoru Medical Park olursa şaşırmam.

Yorum

• arkadaşlar medicak park dışında ne bekliyordunuzki takım dibe vurmuş 34 senedir resmi şampiyonluk yok tamam bize göre 2010 şampiyonu trabzonspordur ama resmi olarak kabul edilmiyor avrupada başarı yok iş bu haldeyken takıma sponsor bulamassınız zaten 2 senedir göğüs reklamıda yoktu dikkatinizi çekerim.

Yorum

• resmi açıklama yok ama medical park ın tad sponsoru olacağını düşünüyorum ve başakanada helal olsun diyorum o kadar zengin trabzonlu varken örnek ağaoğlu-varlıbaş-ulusoy lar gibi başkan taşın altına elini soktu

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maçın saatini yanlış yazmış belediye. 20 dakikada bir tek otobüs mü kalkacak acaba? Eğer tek otobüsse yetersiz kalır.
                Maç saati yanlış yazılmış evet. Maç saatinden 3 saat önce yani 13.00 dan itibaren 20 dk da bir otobüs kalkacak. Tüm maçlarda bu şekilde olacak

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Küfürlü bestelere derbilerde de yer verme kardeşim. Küfür etmeden de destek verilebileceğini düşünemiyor mu bu "kuralları" yazanlar?
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sponsor Medical Park harici bir firma olsaydı şuana kadar reklamını kesinlikle yaptırırdı. Sponsor Medical park ki başkan ismi gizliyor
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sponsor Medical Park harici bir firma olsaydı şuana kadar reklamını kesinlikle yaptırırdı. Sponsor Medical park ki başkan ismi gizliyor
                      bu mu süpriz isim yani?
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Selam Trabzonnnnn...

Yorum

• Sahaya çıkış koridorlarını bordo renge boyamışlar. Bakalım başka ne yapacaklar

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu mu süpriz isim yani?
                            Kimse sahip çıkmadı Trabzonspor'a ben çıktım imajı. Başkan'ın parasını kulübün parası olarak gördüğüm için Medical Park olsun istemiyorum. En azından başkan yarın öbürgün bu paranın çok düşük bir miktarda da olsa kulübe aktarabilirdi.

Eğer Medical park sponsor olduysa şunada emin olun hükumet birkaç ihale vermiştir başkana yeni hastane yerleri vs.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sahaya çıkış koridorlarını bordo renge boyamışlar. Bakalım başka ne yapacaklar
                              Resim var mı renktaş?

Tokini zaten stadyumun görünmeyen taraftaki tasarımı dizaynı başkanın hiç hoşuna gitmemişti demek ki başladılar stadın içini yeniden dizayn etmeye Vodafone arena nın sahaya çıkış koridoru çok güzel mesela bizim stad da bolca bulunan hastahanelerdrki gibi asma tavan uygulaması çok demode duruyor
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimse sahip çıkmadı Trabzonspor'a ben çıktım imajı. Başkan'ın parasını kulübün parası olarak gördüğüm için Medical Park olsun istemiyorum. En azından başkan yarın öbürgün bu paranın çok düşük bir miktarda da olsa kulübe aktarabilirdi.

Eğer Medical park sponsor olduysa şunada emin olun hükumet birkaç ihale vermiştir başkana yeni hastane yerleri vs.
                                Baskan mp nin %30 una sahip. Kafasina gore klube para veremez.
                                Hukumet ihale vs bazi seyler yazinca cok kolay. Hastanelerin cogu kiralik yer baskalarinin. Bu adam insaatci degil. Iskembeden sallamak vakai adiyeden olmus.
                                Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X