Şehir içindeki Avni Akerde dahi trafik büyük sıkıntı değilken, Akyazıda trafik sıkıntı olur mu diyorsunuz ? Arabayla gelmek istiyordum ama gözüm korkmaya başladı.
Bi de seyir için üst kat mı daha iyi,arkadaş üst kat demiş.
Kombine satılsın diye maç biletlerini pahalı yapmışlar ama maça sürekli gitmek için başarı şart
En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 09:15.
Şehir içindeki Avni Akerde dahi trafik büyük sıkıntı değilken, Akyazıda trafik sıkıntı olur mu diyorsunuz ? Arabayla gelmek istiyordum ama gözüm korkmaya başladı.
Bi de seyir için üst kat mı daha iyi,arkadaş üst kat demiş.
Kombine satılsın diye maç biletlerini pahalı yapmışlar ama maça sürekli gitmek için başarı şart
Şehir içinde trafik sıkıntı değil mi ?
En son ne zaman Trabzon'da trafiğe çıktın çok merak ediyorum Abi.
Günün her saati trafik yoğun artık. Büyük sıkıntı çekiyoruz bu açıdan.
dalga mı geçiyorsun? tek maçlık bilet değil o, kombine bilet 90 lira. maç başına 10 lira vermek ne zamandır lüks oldu acaba?! geçen sene 5 liraydı biletler yine gitmediler!
Açıklamanın öncesine ve sonrasına bakmadan sadece 90 rakamını görerek eleştiriye başlamak olsa olsa bize has bir durumdur.
Arkadaşlar hava durumu çok soğuk ve yağışlı gösteriyor ama yinede gelicem Rize den çömlekçiye kadar geliyo Rize arabası ordan direk stada nasıl ulaşabilirim ne yazıkki şemsiye de almıyolar stada ıslanmadan direk geçebilir miyim stada?
Arkadaşlar hava durumu çok soğuk ve yağışlı gösteriyor ama yinede gelicem Rize den çömlekçiye kadar geliyo Rize arabası ordan direk stada nasıl ulaşabilirim ne yazıkki şemsiye de almıyolar stada ıslanmadan direk geçebilir miyim stada?
Çömlekçi'den 10 dakika yürüyerek Moloz'a geçeceksiniz. Oradan sizi Akyazı'ya götürecek vasıtayı her türlü bulursunuz. Atkı, bere güzelce giyin yahut dandirik bir şemsiye alın, stada geldiğinizde atarsınız artık.
En son geçen sene arabayla gelmiştik, Varlıbaşın ordan çevre yoluna çıkıyorduk az trafikle sürmeneye geliyorduk. Tabi bu sene trafik daha beter tabi.
Bende hava durumu pazar gününü de kar yağışlı gösteriyor. Ama daha 5 gün var değişebilir
En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 13:34.
Şehirdeki tüm bilet satış noktalarinda kuyruk var.Allah bu havayı bozmasın
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum