Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak deneme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biletler ne zaman satışa çıkacak.. arkadaşlar birde maraton tribünde nereleri tavsiye edersiniz
    Üst kattan seyir muazzam oluyor.
    Kombinemi de o şekilde aldım.
    Hamiş

Yorum

• Akyazı'dan kombine alma niyeti olup bu konuda sıkıntı yaşayan (özellikle öğrenci) üyelerimiz bana ulaşabilirler.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Şehir içindeki Avni Akerde dahi trafik büyük sıkıntı değilken, Akyazıda trafik sıkıntı olur mu diyorsunuz ? Arabayla gelmek istiyordum ama gözüm korkmaya başladı.

Bi de seyir için üst kat mı daha iyi,arkadaş üst kat demiş.
        Kombine satılsın diye maç biletlerini pahalı yapmışlar ama maça sürekli gitmek için başarı şart
        En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 09:15.

Yorum

• yedek kulubelerinin üstü kaplanmıyacak mı? Maç oynanıcak o şekilde mi kalacak ?

Yorum

• Bir tane kulübenin üzerinde Türk Bayrağı var taraftarlar deplasman yedek kulübesine birşeyler atıp, vurmasın diye mi bu yol anlamadım.

Eğer öyleyse dünyanın en saçma hareketi bu nedir?

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şehir içindeki Avni Akerde dahi trafik büyük sıkıntı değilken, Akyazıda trafik sıkıntı olur mu diyorsunuz ? Arabayla gelmek istiyordum ama gözüm korkmaya başladı.

Bi de seyir için üst kat mı daha iyi,arkadaş üst kat demiş.
              Kombine satılsın diye maç biletlerini pahalı yapmışlar ama maça sürekli gitmek için başarı şart
              Şehir içinde trafik sıkıntı değil mi ?
              En son ne zaman Trabzon'da trafiğe çıktın çok merak ediyorum Abi.
              Günün her saati trafik yoğun artık. Büyük sıkıntı çekiyoruz bu açıdan.
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen değirmendere sıkıntı, tünele geliş sıkıntı, tanjant felaket, kaşüstü facia.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dalga mı geçiyorsun? tek maçlık bilet değil o, kombine bilet 90 lira. maç başına 10 lira vermek ne zamandır lüks oldu acaba?! geçen sene 5 liraydı biletler yine gitmediler!
                  Açıklamanın öncesine ve sonrasına bakmadan sadece 90 rakamını görerek eleştiriye başlamak olsa olsa bize has bir durumdur.

Yorum

• Arkadaşlar hava durumu çok soğuk ve yağışlı gösteriyor ama yinede gelicem Rize den çömlekçiye kadar geliyo Rize arabası ordan direk stada nasıl ulaşabilirim ne yazıkki şemsiye de almıyolar stada ıslanmadan direk geçebilir miyim stada?

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar hava durumu çok soğuk ve yağışlı gösteriyor ama yinede gelicem Rize den çömlekçiye kadar geliyo Rize arabası ordan direk stada nasıl ulaşabilirim ne yazıkki şemsiye de almıyolar stada ıslanmadan direk geçebilir miyim stada?
                      Çömlekçi'den 10 dakika yürüyerek Moloz'a geçeceksiniz. Oradan sizi Akyazı'ya götürecek vasıtayı her türlü bulursunuz. Atkı, bere güzelce giyin yahut dandirik bir şemsiye alın, stada geldiğinizde atarsınız artık.
                      Hamiş

Yorum

• Şuan hava durumunda Pazar günü parçalı bulutlu gösteriyor yağış yok. Cuma Cumartesi kar yağabilir.

Bu arada akyazıdaki tüneller trafiğe açılmış galiba.
                        En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 12:43.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En son geçen sene arabayla gelmiştik, Varlıbaşın ordan çevre yoluna çıkıyorduk az trafikle sürmeneye geliyorduk. Tabi bu sene trafik daha beter tabi.

Bende hava durumu pazar gününü de kar yağışlı gösteriyor. Ama daha 5 gün var değişebilir
                          En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 13:34.

Yorum

• Bedava kombine fiyatları tek maç fiyatlarına kombine.
                            kahramanlar bordo mavi giyer.
                            komandolar viravira61.

Yorum

• Şehirdeki tüm bilet satış noktalarinda kuyruk var.Allah bu havayı bozmasın
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• kendim gelemiyorum babamı gönderiyorum. Gs maçına inşaallah
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X