Cumhurbaşkanımız sponsor işine el atmış olabilir katar emiri ile toplantılara falan adamlara yıkabilirler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha dün 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur diyen Giray Bulak'a derinden ayar veren yüzü gözü kızaran Ersin Düzen bugün Akyazı'da sunuculuk yaptı. Trabzonsporlu hiç mi bir sunucu yoktu?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
evden çıkarken ayakkabılarını giymiş
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
Başkanı destekliyorum.
Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye sınırları içerisinde isteyip yapamayacağı bir şey bilmiyorum. Stadyumu biz mi yapıyoruz ismini biz koyalım ? Başkan'a değil Cumhurbaşkanı'na tepki gösterilmeli bu konuda. Stadyum resmen Toki'nin emrinde. Yöneticimizi bile içeri almayan bir yapı.
Suçu başkanımıza atacağınıza TRABZONSPOR'u bu borç batağına sokup siyasete MAHKUM hale getirenlere laf söyleyin.
Siz Cumhurbaşkanını çok küçümsüyorsunuz.
20 küsür senedir dine zarar veren bir cemaate hiçbir şey olmazken bir sene Cumhurbaşkanı ile ters düştü haritadan silindi.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Adama nasıl koymuşsa stada kendi adının koyulma mevzusunda bütün şehrin çıkıp Akyazı Hüseyin Avni Aker dir demesi gitti zorla tırnağı kadar sevmediği Şenol Güneş in adını stada verdirtti hem Şenol hocayı ortaya attı hem de camiayı birbirine kırdırdı vallaha korkulacak adam.
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanımız sponsor işine el atmış olabilir katar emiri ile toplantılara falan adamlara yıkabilirler
Ya bu adamlar salak mı aptal mı Trabzonspor a bir şekilde QNB sponsor olmuş stada olup ne yapacaklar.
Bir de bu arada hayatında gördüğü en büyük eğlence alanı Lunapark olan arkadaşlar Trabzon a yapılacak olan Disneyland tarzı eğlence parkı için gelmiştir Katar emiri diyorlarla iyice cinleniyorum.
Paris deki Disneyland bile bizim Arsin merkez kadar alan kaplar safi eğlence parkı otelleri geçtim. Amerika dakini sölyemiyorum bile.
Ha Ankara da yapılan gibi bir şey mi düşünülüyor diyorum. Stad yapmak için denizin doldurulduğu şehir de olduğumuz aklıma geliyor.
Yorum
-
bordo mavi net forumun ismini senolgunes.net olarak değiştirdim.
yaptım oldu çok da güzel oldu
kimseye de eyvallahım yokNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum