Vodafone Arena'nın açılışı ne güzelmiş. Sadece fikret orman soytarısı konuşuldu. Bizim stadın açılısında soytarı ordusu vardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan koskoca spor kulübünün stadının adını Cb koyuyor bi Allahın kulu da çıkıp demiyor ki sen napıyorsun birader sen kendi işine bak
Yarın Cb ülke menfaatleri için Fifa'ya başvurma derse yalancı Usta ve saz arkadaşları ne diyecekDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Stad ismi gelecek sponsorla degisebilir. Senol gunes kompleksi olur. Is cozulur cozulmesinede bizim bu halimiz ne olacak. Herseyi elestirmek sadece elestirmek. isi siyasete baglayip verip veristirmek. Senin sehrine denizi doldurarak 40 bin kisilik cok modern bir stad yapiliyor. Yetmiyor antrenman sahalari, kapali spor salonlari, idari binalar, tesisler v.s..... komple bir spor yasam alani yapiliyor sehrine takimina kulubune boyle buyuk bir yatirim yapiliyor sen hala isme takilip kalmissin. Evet senol gunesden daha iyi bir isim bulunabilirmiydi tabiki. Lakin ligimizde hicbir kulubun sahip olmadigi boyle bir tesisim olsunda varsin ismi senol gunes olsun.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifa ne? Ne Fifası? Böyle diyebilir. Şimdi başkanın günahını almayayım ama böyle bir ''emir'' gelirse karşı gelebileceğini hiç sanmıyorum.
Yorum
-
Yahu neden açılışa neden bjk yönetimi çağırılıyor şenol hocanin torpil kadrosundanmi yararlandilar hadi bi hata yaptin cagirdin bursa gibi şikeye karismamis anadolu kulüplerinide cagir bari bir gram yüzü gülmedi forma giymedi topa dokunmadi konusma yapmadi senol hoca cok ağırıma gitti neden karşı oldugumuzu bu isme bazilari anlamistir heralde. Acilisa gidemedim diye burukluk vardi sabah icimde lakin şuan iyiki gidememisim diye şükrediyorum..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam usta ve ekibine hiç söz söyletmedim şimdiye kadar. Sık sık da başkan yardımcımızla görüşürüm.
Ama bu olay benim de sabrımı taşırdı artık. Meseleye iyi tarafından bakamayacağım artık. Sponsor ismi de eklense stada emrivaki olarak şenol güneş ismi eklendi malesef.
Ne olurdu herkesin kabul edebileceği bir isim verseydik? Herkes ilk defa birlik beraberlik içinde olsaydı. Bu kadar mı zordu bu? Herkesin yıllardır beklediği açılışta insanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden?
Diyelim sponsor bulamadın, illa bir isim koymak zorunda mısın? Bırak sponsor bulunana kadar trabzonspor stadı diyelim kim itiraz ederdi buna?
Cumhurbaşkanı karşıtı bi insan değilim, sempatimin de olduğunu söyleyebilirim ancak stad ismini Trabzonspor olarak biz neden koyamıyoruz. Buna sebep olan da malesef yönetimdir.
Şenol Güneş e gelirsek kesinlikle ona da karşı değilim ama stadın isminin verildiği bi ortamda sakatlığı bahane edip forma giymiyorsun bari nezaketen 1 tane bordomavi kaşkol takıverseydin. Bu kadar mı korktun bjk camiasından? Biz böyle bir günde bordomavi aksesuar takmaktan bile korkan birinin mi ismini verdik gözbebeğimiz stadyumumuza?
Diyecek laf bulamıyorum. Sadri Şenerin lafıyla bitiriyorum. Trabzon işte bu...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba,
İnsanların yanlış bilgilerine, yorumlarına, bazen saçma eleştirilerine cevap vermekten yorulduğum için uzun süredir foruma girmiyordum. Yaklaşık 10 yıldır bu stadyumun yapılışını beraber takip ettik ve bu son günde, son olarak bu hikayeye başladığımız bu platformda görüşlerimi paylaşma gereği hissettim.
Dediğim gibi, 10 yıldır bu stadyumu takip eden birisi olarak, yanıma kameramı ve lenslerimi alarak hangi açıdan ne tür fotoğraflar çekebilirim diye düşüne düşüne Ağrı'dan açılış için Trabzon'a geldim. Ancak açılışa birkaç gün kala Şenol Güneş ismini duydum ve boğazım düğümlendi. Gerçek mi diye sordum, gerçek denildi. Kendi sayfamda bir paylaşım yaptım, altına gelen yorumları görünce daha fazla uğraşmanın bir faydası olmadığını anladım ve dün gece yarısı sayfamı kapattım. Yaklaşık 20 yıldır yeni stadyumu hayal eden, defterlerinin arkasına 61.000 kişilik stadyum resimleri çizen ve 10 yıldır da bu projeyi takip eden birisi olarak bu akşam açılışa gitmedim.
Üzülerek görüyorum ki birçok taraftarımız durumun vehametinin farkında değil. "Ne oldu kardeşim, Şenol Güneş de bizim evladımız değil mi, efsanemiz değil mi?" diye başlıyorlar. Arkadaşlar; konu bu değil, Beşiktaş'ta olması, demeçleri, yaptıkları, yapmadıkları vb. de değil benim için...
Düşünün; Ali Sami Yen'in isminin Fatih Terim olarak değiştirildiğini veya Santiago Bernabeu'nun Zinedine Zidane olarak... ve bunu kulüple bağı olmayan alakasız bir kişinin yaptığını düşünün ve buna camianın ses çıkarmadığını... Bu mümkün olabilir mi?
Trabzonspor'da mümkün oldu. Bu akşam itibarı ile Trabzonspor kulübünün benim gözümde Kasımpaşa'dan veya Başakşehir'den bir farkı kalmamıştır. Şike mevzusundan bile daha fazla yaralamıştır beni bu isim konusu. Onlarca yıllık ismimizi bir gecede hem de kulüple ilgisi olmayan birisi kendi istediği gibi değiştirebiliyorsa ortada kulüp diye bişey kalmamış demektir. O isim değişecekse (niye değiştirilme gereği duyulduğunu da anlamış değilim) buna Trabzonsporlular karar vermelidir ama görüyorum ki o tren çoktan kaçmıştır.
Hep hayal etmişimdir; açılış günü stadyumda sırtımı tribünlere dönerek, TRABZONSPOR kaşkolunu açarak bir fotoğraf çekilmeyi ve bu fotoğrafı da bu hikayenin son fotoğrafı olarak kullanmayı. Olmadı... Bir kez daha hayallerimi (hayallerimizi) çaldılar.
Çok şey yazmak istiyorum, kötü şeyler ama bir faydası olmayacak biliyorum, çünkü kendi kardeşimize, renkdaşımıza anlatamıyoruz ki konuyu başkasına anlatalım...
Bu yüzden susuyorum.
Bunca zaman burda konuştuk, tartıştık. Kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük belki. İncittiğim birileri varsa haklarını helal etsinler, benden yana hakkım varsa helal olsun.
Sağlıcakla kalın.
Yorum
-
Bazilari bugunki olayi cok normal buluyor. Ne var canim bu kadar yaygara kopardiniz diyor.
Arkadaslar Trabzonspor stadinin acilisinin hangimiz cumhurbaskanini daha iyi ovecegiz senligine cevrilmesini normal mi buluyorsunuz? Bakin bu durumdan rahatsiz olmayan varsa tedavi olsun hangi tarafta olursaniz olun bu goruntulerin herkesi rahatsiz etmesi lazim.
Basli basina bile bu cok buyuk olay diger fiyaskolara deginmiyorjm bile. Stad.mi aciyorsunuz miting alani mi? Emegi gecenlere tesekkur edersin tabiri caizse tapinmazsin. Sanki herkes orada tek bir amac ugruna toplanmisti. Beyefendiyi guzel sozlerl pohpohlamak. Sonra da tum taraftarin stadi bosaltmasi. Adamlar stad acilisina degil mitinge gelmisler belli ki.
Her seyden once dun sehitler verdik. Sirf.bu nedenden ertelenmeli ve ileri bir tarihte guzel bir acilis yapilmaliyken tatihimize kara bir leke olarak calindi bugun.
Stad acilisi bu degil. Gercekten degil. Diger fiyaskolara onceki mesajlarimda degindim bu sefer es geciyorum. Bu kisim icimde kalmisti.
Yorum
-
Bu ülke de ne adalet var ne de yasa güçlüysen adalet sağlarsın.borcunu kapatmak için adamların ayaklarını yalarsan stadın ismini de koyarlar bize de koyarlar.
bir fener kadar duruş sergiliyemedik. yazıklar olsun.
adamlar kimseye muhtaç değil harbi cumhuriyetmiş be fener
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar merhaba,
İnsanların yanlış bilgilerine, yorumlarına, bazen saçma eleştirilerine cevap vermekten yorulduğum için uzun süredir foruma girmiyordum. Yaklaşık 10 yıldır bu stadyumun yapılışını beraber takip ettik ve bu son günde, son olarak bu hikayeye başladığımız bu platformda görüşlerimi paylaşma gereği hissettim.
Dediğim gibi, 10 yıldır bu stadyumu takip eden birisi olarak, yanıma kameramı ve lenslerimi alarak hangi açıdan ne tür fotoğraflar çekebilirim diye düşüne düşüne Ağrı'dan açılış için Trabzon'a geldim. Ancak açılışa birkaç gün kala Şenol Güneş ismini duydum ve boğazım düğümlendi. Gerçek mi diye sordum, gerçek denildi. Kendi sayfamda bir paylaşım yaptım, altına gelen yorumları görünce daha fazla uğraşmanın bir faydası olmadığını anladım ve dün gece yarısı sayfamı kapattım. Yaklaşık 20 yıldır yeni stadyumu hayal eden, defterlerinin arkasına 61.000 kişilik stadyum resimleri çizen ve 10 yıldır da bu projeyi takip eden birisi olarak bu akşam açılışa gitmedim.
Üzülerek görüyorum ki birçok taraftarımız durumun vehametinin farkında değil. "Ne oldu kardeşim, Şenol Güneş de bizim evladımız değil mi, efsanemiz değil mi?" diye başlıyorlar. Arkadaşlar; konu bu değil, Beşiktaş'ta olması, demeçleri, yaptıkları, yapmadıkları vb. de değil benim için...
Düşünün; Ali Sami Yen'in isminin Fatih Terim olarak değiştirildiğini veya Santiago Bernabeu'nun Zinedine Zidane olarak... ve bunu kulüple bağı olmayan alakasız bir kişinin yaptığını düşünün ve buna camianın ses çıkarmadığını... Bu mümkün olabilir mi?
Trabzonspor'da mümkün oldu. Bu akşam itibarı ile Trabzonspor kulübünün benim gözümde Kasımpaşa'dan veya Başakşehir'den bir farkı kalmamıştır. Şike mevzusundan bile daha fazla yaralamıştır beni bu isim konusu. Onlarca yıllık ismimizi bir gecede hem de kulüple ilgisi olmayan birisi kendi istediği gibi değiştirebiliyorsa ortada kulüp diye bişey kalmamış demektir. O isim değişecekse (niye değiştirilme gereği duyulduğunu da anlamış değilim) buna Trabzonsporlular karar vermelidir ama görüyorum ki o tren çoktan kaçmıştır.
Hep hayal etmişimdir; açılış günü stadyumda sırtımı tribünlere dönerek, TRABZONSPOR kaşkolunu açarak bir fotoğraf çekilmeyi ve bu fotoğrafı da bu hikayenin son fotoğrafı olarak kullanmayı. Olmadı... Bir kez daha hayallerimi (hayallerimizi) çaldılar.
Çok şey yazmak istiyorum, kötü şeyler ama bir faydası olmayacak biliyorum, çünkü kendi kardeşimize, renkdaşımıza anlatamıyoruz ki konuyu başkasına anlatalım...
Bu yüzden susuyorum.
Bunca zaman burda konuştuk, tartıştık. Kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük belki. İncittiğim birileri varsa haklarını helal etsinler, benden yana hakkım varsa helal olsun.
Sağlıcakla kalın.
Yorum
-
Senol gunese cok buyuk haksizlik ediliyor.
Şike doneminde bizim canimiz 1 yandiysa senol gunesin 1000 yanmistir.
Senol gunes trabzonspor teknik direktorlugunu hic birakmadi, devamli kovuldu. Gel denilince de hep geldi.
Trabzonspor un en buyuk 3 efsanesinden biridir.
Stadimiza senol gunes ismi koyulmasi dogrudur. Ama bjk nin hocasiyken yeri degildir. Buna karar veren de senol gunes degil.
Yorum
-
Stadin adi rte stadi kompleksin adi akp kompleksi baskanin akp trabzon belediye baskani personelin akpt tranzon orgutu uyeleri ayrica oyuncularinda akp genclik kollarindan olmasi gerkliydi be stad sekli ampul olarak planlanmali rengimizde sari beyaz olarak revize edilmeliydin, takim ismine de trabzonspor mu ampulspor mu tayyipspor mu denirdi ne olurdu bilmem ki zaten suan tayyipspor dan bi fark gibi..Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum