Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol güneş'in açıklamasında tepki gösterilecek hatta ismi vermekten vazgeçme nedeni olabilecek çok kritik bir cümle var."akyazı stadına ismimin verilmesi ile ilgili çok bir duygum yok"...bu nedir ya ? çok da şeyimde demiş adam...
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol güneş'in açıklamasında tepki gösterilecek hatta ismi vermekten vazgeçme nedeni olabilecek çok kritik bir cümle var."akyazı stadına ismimin verilmesi ile ilgili çok bir duygum yok"...bu nedir ya ? çok da şeyimde demiş adam...
      Renkdas dua edelim bize aziz yildirim ismini layik gorup yapmadilar bunada şükür
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şenol güneş'in açıklamasında tepki gösterilecek hatta ismi vermekten vazgeçme nedeni olabilecek çok kritik bir cümle var."akyazı stadına ismimin verilmesi ile ilgili çok bir duygum yok"...bu nedir ya ? çok da şeyimde demiş adam...
        Aklimdan bir sey kaçti diyordum deminden beri, iste buydu, soruya cevap olarak ilk cümlelerindendi bu...

Bir de hani "kovdunuz adami" diyenler var ya, SG efendinin "sehirle bütünlesmisim" "oraya ait hissediyorum kendimi" demesine ne diyeceksiniz ? bu ne biçim çeliskidir.... herif SadriSener'le olan skintisi üzerinden Trabzonspor'a zarar veriyor, ne is ? "sampiyonluk yasamadim", "sampiyon olmayan sampiyon olmayacak diye bir sey yok", 1461'e attigi kazik falan say say bitmiyor
        Rezillik aldi basini gidiyor.. duygu anlaminda da bir sey hissetmeyen kisinin adini veriyoruz vay bee... câmia yerlerde
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İmzamı attım.Kinci ya da körü körüne bağlı biri değilim ama yaptığın her ne hareket olursa olsun sahip çıkmalısın.
          Burak yılmaz avni aker de el kol yapacak, küfür edecek bizde onu bağrımıza basacağız sonra gelmek isterim ama taraftarlar beni yuhalarlar mı korkusu olacak.
          Adam olsaydın geldiğin maçlarda atığın golden sonra sevinmeseydin sana küfür edilse dahi seni buraya getiren insanlara dilini uzatmasaydın bunlar böyle olmazdı.

mario götze münih'e gittiğinde dormund için hiç bir şey demedi attığı gollerden sonra hiç sevinmedi profosyonelik başka ekmek yediğin yere saygı duymak çokkkkkk başka

Artık izlemiyorumm kafam rahat bana sorarlarsa maç ne olur 5 -0 yeniliriz diyorum.

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadyumun adını Avni Aker koyamıyorsak bari kompleksin adını koysaydık. Yıllardır alıştık Avni Aker'e... Madem Avni Aker'in ruhu var, bari komplekste yaşamaya devam etseydi bu ruh. Şenol Güneş ismine bu nedenle karşıyım. Bu takım için Şenol Güneş'in verdiği mücadeleyi hiçbir zaman unutamam. Yok öyle olmuş, yok şöyle demiş benim için önemli değil. O belki de hepimizden daha fazla Trabzonsporludur. Ama ortada bir ruh varsa, o ruh Avni Aker'in ruhudur ve en azından komplekste yaşatılmalıdır.
            Nokta

Yorum

• aziz yıldırım ne demişti ersun için " Eğer gerçek fenerbahçeli ise oturup bekleyecek sırası geldi mi görev alacak"
              Saçma düşüncemiş gibi geliyor ama efsane böyle olunur. görev verirlerse yaparsın vermezlerse beklersin.Efsane öyle kolay olunmuyorr.

Yorum

• Çocukken maçları radyodan dinlerdim o zaman trt dönüşümlü anlatırdı trabzon maçı geldi mi "mikrofonlarımız avni aker stadyumunda" deyince aha gol geldi dedim.

Genel de abidin aydoğdu olurdu.

Yorum

• Açıkcası ben Şenol hocayi severim ama ondan önce kompleksin ismini hak eden Avni Aker veya Cemil Usta vardir benim gözümde... Sanki 2 stadida kullanacağızda 1.stat avni aker, 2. Stat Senol gunes mantiğı var herhalde stada isim arayan zihniyette

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 5. stad yapılacak olursa ilerde, o vakit Şenol Güneş'in adı verilsin.
                    Hamiş

Yorum

• Avni Aker'le doğduk Avni Aker'le büyüdük, bu sembol isim öylece tarihe gömülmemeli.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5. stad yapılacak olursa ilerde, o vakit Şenol Güneş'in adı verilsin.
                        Benim demek istediğim buydu tabi 5 stadida aktif olarak kullanmamiz lazim
                        En son Berkan tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 00:00.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yeni stadin ismi 'senol gunes' dedigi an millet bosaltirsa stadi cok iyi olur

Yorum

• Icimden bir ses yarin isim konusunda sok yasayacagimizi soyluyor
                            Ayrica yarin insallah once sehitlerimizi anar sonrasinda ise spor kulturu ile gececek bir gece olur..
                            umarim stadyum acilisi parti mitingine donusmez..
                            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 00:20.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• kefencilerin resmini atın..
                              County of Essex

Yorum

• Şenol güneşin maç sonu açıklamalarının videosu varmı böyle birşey söylediyse 2 gündür savunduğum adamı ömür boyu kötülerim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X