su yalakalara bak ne bagiriyolar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz yavas dostlar.. Din, Kuran, kitaba girersek ortalik karisir...
Herkes bu topraklarda ekmek yiyor, guvenlik sagliyorsa, islambayraktarligi yapmis Selcuklu, Osmanli baki bu Dine, Kurana saygi duycan...
Ya da defolcan. veya suscan...
O kadar.
E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspora gonul veren herkes musluman olmak zorunda mi?
Kuran okunmasından rahatsızlık duyanlar neden olmasın.
Cami mi açılıyor kardeşim.
Bu siyasi şov hiç mi koymuyo sizlere.
Gerçekten inaniyo musunuz bu işleri saf duyguları ile yaptıklarına.
Bu kadar dar kafalı zihniyet yoktu 14 yıl önce.
Ne yapıp edip becerdiler at gözlüklü tek görüşlü bir toplum oluşturmayı.
Yazık su memleketin haline be.
Kuran'ın sadece camide okunacağını düşünecek kadarda cahilsin.
Kuran okumanın siyasi şovumu olur!
Burada bir stat açılıyor ve Allah' ın rızası için Kuran okunuyor.
Velev ki senin dediğin gibi şov için yapmış olsunlar, sonuçta Kuran okundu mu okundu.
Orda ki 40.000 kişi amin diyip, Fatiha okudumu, okudu.
Daha neyi tartışıyorsunuz.
Beğenmiyorsanız; kapatırsınız izlemezsiniz, çok rahatsız olduysanız stada da hiç gelmezsiniz ki bence çok isabet olur.
Sen ve senin gibi art niyetli insanların Trabzonspora zerrenin ucu kadar faydası olmaz.En son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 19:22.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Şenol Güneş Kompleksi mi? Ben burayı kaçırmışım. Vay be. Stadın adı Şenol Güneş Stadı mı?
Yorum
-
Reis seviyoruz seni
Gesendet von iPhone mit Tapatalktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Kompleksi mi? Ben burayı kaçırmışım. Vay be. Stadın adı Şenol Güneş Stadı mı?
Dedim ama stadın adı için de dedi şimdi. Kafam karıştı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum