Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ismi verilsin mi verilmesini geçtim de,
    şampiyonluk yaşamadım cümlesi oldukça çarpıtılıyor.
    istanbul basınının algı operasyonu fazlasıyla başarılı olmuş yani.
    herkesin ağzında bu laf.
    bir kişi bu konuşmayı buraya ekleyebilir mi?
    bu cümleyi söylediği doğru ama orada şampiyonluğu yaşatmadılar yaşamamıza izin vermediler anlamında söyledi onu.
    koca cümlede tek bir kısmı çeker alırsan algı yaparsan olumsuz anlam çıkar. dediğim gibi istanbul basını bu konuda başarılı olmuştur..
    şenol guneş her fırsatta 2010 11 den bahsederken kim durdu arksında. kimse korkudan ağzını bile açamamıştı...
    kesinlikle o anlamda söylemedi, maalesef.. gülüsünden tavrindan sampiyonluga açim demesinden belli... kimse kusura bakmasin
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bela veya küfür olarak tepki gösterilmesini onaylamam ama anlayabilirim,çünkü bu büyük bir hayalkırıklığı oldu insanlar için,özellikle Trabzonspor'u başarı veya kupaları için değil de misyonu ve değerleri nedeniyle sahiplenen Trabzonlu olmayan taraftarlarımız için çok büyük bir şok,beni ise en çok ya bu adamlar niye bu kadar büyük tepki veriyor diye hayıflanan Trabzonsporlular,onlara olaya tamamen Fransız kalmışlar,tuttukları takımdan ve değerlerinden haberleri yok.
      VALLAHI haberleri yok BILLAHI haberleri yok...

"sampiyon olmayan hoca sampiyon olmaz diye bir kaide yok" dedi kendisi yahu, bunu bazi kalin kafalilar anlasin artik
      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 05:43.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok, onlar buradan eleştirmeyi tercih ediyorlar. İcraata gelince ortada yoklar.
        Arenayı her zaman çok eleştirdikleri o insanlara bırakmayı tercih ediyorlar.
        Kendi tanımlamaları ile ''Kefenliler'' diye aşağıladıkları insanlara arenayı terk edip kaçıyorlar.
        Sonra da buralardan verip veriştiriyorlar.

Gel sen de sahip çık, gel arenayı o eleştirdiğin adamlara bırakma, gel yahu gel...
        Niye burada kalıyorsun? Niye mücadele etmiyorsun?
        "kefenliler" denilenleri, evden perde alip kendini bir mok sananlari ne diye tanimlasinlar, Mücahit diye mi tanimlasinlar lan ??
        Insanin sinirlerini hoplatmayin, aklinizca da dalga geçmeye ve sinsice fikirlerinizi belli etmeye çalismayin.. açik açik yazin...
        Bu yazilarim da kisisel degildir alinan herkesedir... birçok kisiyedir
        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 10:32.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          totti hoca olsun onu da görürüz, sanki şenol güneş başka takımda futbol oynadı, başka takımı trabzonspor'a tercih etti. bir tane hoca kontenjanı var. trabzonspor'da olmayınca kenarda oturup hocayı mı eleştirseydi, gazetelerde köşe yazarlığı, tv'de yorumculuk mu yapsaydı, baskı mı kursaydı? yerim öyle efsaneliği. çalışıp, üretip, başarılı olmak yerine camiacılık mı oynasaydı? ayrıca totti roma'da kral ama şenol güneş'e yaşlandın artık bırak kaleciliği diyorlarmış. bizim camiada sevilen insanlar ya kenara çekilmiştir ya da toprağın altındadır.

ismi verilmesi çok doğru değil ama bu fırsattan yararlanarak iyi nefret kustunuz.adamı kuşa çevirdiniz. hangi efsaneden ne gibi bir eksiği var da bunlar söyleniyor? sürekli nefret üreten arkadaşlar trabzonspor'u takip etmeyi bırakacaksa çok yararı olur vazgeçtim destekliyorum.
          Sen de câmiacilik oynama kafana göre takil baska takim tut.... yâ sabir arkadas düsünceye bak "comiocolok mo yopsoydo"
          fbye de gitsin, câmiacilik yapmasin
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 05:45.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi ben Onazi olsam ya da ne bileyim Castillo olsam,yani Türkiye ve Trabzon'a dair bilgisi çok az olan bir oyuncu olsam mesela. Her gün antrenman yaptığım ve 2 haftada bir maç yaptığım yerin adının aynı ligde mücadele verdiğim takımın hocasının ismi olduğunu görsem ister istemez şöyle düşünürüm. "Ulan demek ki bu ülkede futbol adına benim oynadığım takım vasıfsız,etkisiz bir takım. Asıl hedef belli ki oralar. Oralara gitmem gerek" Çünkü ben göz önünde olmalıyım,futbolcuyum... Zaten İstanbul karşısında aynı koşullarla mücadele vermiyorken bir de bu aşağılık durumu yaratmanın gayesi ne anlamıyorum. Elimizde parlayanlarları İstanbul'a kaptırdığımızda da vay efendim biz nerde hata yapıyoruz diye düşünmeyelim bi zahmet.
            Okuyun okuyun,,, ama anlamaz bazilari

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu takımımız 5 veya 10sene içinde ola ki küme düşer ya da çok ciddi sıkıntılara kalırsa ki yavaş yavaş oraya doğru gidiyoruz,şu kraldan çok kralcı olan kitlemiz sakın ola ki biz nerde hata yaptık diye sormasın... siz ön ayak oluyosunuz şu kabullenişlere...bi de hala diyorlar ki bi siyasi görüşe yaftalamayın bizi...yok canım hiç siyasi olur mu tek derdiniz Trabzonspor belli!!!
              O bazilarinin görüslerineee.......

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem Usta'nın en büyük hayali Şenol hocayı takımın başına getirmekti... Bunu seçim öncesi BMN özel toplantısında söylemişti. Yirmi tanede şahitim var. Lucesku'nun gelmeeyceğini o da biliyordu. Hatta Şenol hocanın Beşiktaş'ta başarılı olmaması için dua ediyorum tarzında o gece espriler bile yapmıştı...
                Şikeden sürecinden sonra Cumhurbaşkanı bizim kaleye bir gol daha attı. Tabiri caiz ise el bombasının pimini çekti, Trabzon meydanına koydu. Biz bu stad ismini yıllarca konuşur dururuz da, işin içinden çıkamayız...
                Ne mutlu bize! Şikeden sonra nur topu gibi birde stad ismi polemiğimiz oldu...
                Abi Hekimoglu baskan olsaydi bu olanlar bitenler farkli olur muydu ? Kesinlikle farkli olurdu dersen üzülecegim, ama bir sonraki baskanimizin Celil Hekimoglu olmasi için ugrasacagim..

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim ne konuda sus pus olmuşsa o nane yenmiş oluyor zaten. Ersun Yanal ile anlaşma, Yumlu ile sözleşme uzatılması (mv'nin savunan twitler atması) vs. Kaç gündür tek açıklama yokken Mitomani bugün "Kompleksin adı biliyorsunuz Şenol Güneş oldu" diyor. 1 2 gazetecisiyle -kel alaka bir Fatih Terim karşılaştırması yaptı- saldı haberi, nabız ölçümü de yaptı, sormak falan zaten yok geçiştirircesine"biliyorsunuz" oldu.
                  Ruhunu paraya teslim ederek -bence- gerçek efsane olma özelliğini kaybeden ŞG için, hayatını Trabzon futbolun/sporun gelişimi ve stad için harcayan ve özellikle Trabzonspor ile de özdeşleşmiş olan Avni Aker'in isminin bu şekilde silinecek olması çok büyük bir ayıptır. Geçmiş olsun.
                  10 numara özet

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacı bunlardan daha karakterli Sefer'im,Hacı pek bi boka yaramasada hayt höytü vardı en azından bunlar alânen camiayla taşak geçiyor baksana
                    He ama gerçi o da Tayyip ne derse ona evet derdi... ama süreç farkli isleyebilirdi belki.. ne bileyim... yine de Haci uzak dursun bizden, ama bu gidisle Usta'yi da uzaklastirmak lazim yoksa sonumuz pek iyi olmayacak gibi

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elma ile armutu ilkokulda ogretiyorlar.
                      Boyle uzun uzun yazmissinda kaybolmussun.
                      Yazin celiskilerle dolu.
                      Tekrar oku yazdiklarini.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      okudum ne elma gördüm ne armut. çelişkiyi söyleyin ona göre tekrar okuyayım.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen de câmiacilik oynama kafana göre takil baska takim tut.... yâ sabir arkadas düsünceye bak "comiocolok mo yopsoydo"
                        fbye de gitsin, câmiacilik yapmasin
                        neyse sefer.

Yorum

neyse sefer.
                          ne demek neyse meyse... câmiacilik mi yapsin sorusuna ancak böyle karsilik verilir kusura bakmayasin...

Ayrica bu son sayfalarda sg ismini savunanlara bir sürü soru soruldu ama cevap yok... 3 cücükler ayni mi degil mi onun cevabi bile verilmiyor... sonra da suçlu sg ismini istemeyenler oluyor... bu kadar piskinlik yüzsüzlük olmaz

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne demek neyse meyse... câmiacilik mi yapsin sorusuna ancak böyle karsilik verilir kusura bakmayasin...

Ayrica bu son sayfalarda sg ismini savunanlara bir sürü soru soruldu ama cevap yok... 3 cücükler ayni mi degil mi onun cevabi bile verilmiyor... sonra da suçlu sg ismini istemeyenler oluyor... bu kadar piskinlik yüzsüzlük olmaz
                            hiçbir yazıya öyle cevap verilmez, cevap falan da değil bu. camiacılığı olumsuz anlamda kullandım. önden de açıklamışım ne olduğunu.

o soruların hepsine cevap verildi bu zamana kadar ama hala aynı sorular soruluyor, o tartışmaların bir sonu yok.

Yorum

hiçbir yazıya öyle cevap verilmez, cevap falan da değil bu. camiacılığı olumsuz anlamda kullandım. önden de açıklamışım ne olduğunu.
                              o soruların hepsine cevap verildi bu zamana kadar ama hala aynı sorular soruluyor, o tartışmaların bir sonu yok.
                              Ne olursa olsun, 3 torpillilere gitmeyip mesela Bursa'da kalsaydi ya da bosta olsaydi ne olurdu ? yasi 65'e dogru gidiyor bundan sonra sanki ne faydasi olacak futbola da gidip "sike yaptiklarina inansam burda olmazdim" deyip bazi seyleri inkar ederek bejekeye gidiyor ? camiacilik yapmadi da iyi nâne mi yedi simdi ? "sampiyon olmayan hoca sampiyon olmayacak diye bir kaide yok" diyen kimdi yahu buna hiç cevap verilmedi verilmeyecek çünkü verilemez... verilse verilse kivirarak verilir o cevaplar, onun için evet bu zamana kadar cevaplar verildi ama çogu öyle degisk cevaplar

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim fanatikte anket var şenol güneşin ismi verilmesi doğrumu deyilmi diye evet doğru diyenler 3 4 kat daha fazla demokrasi derken burdaki 10 kişi sırf siyasi görüşleri için muhalif olanların isteğimi olucak sanıyor acaba???
                                Kaç tane TS taraftarının elinde bahsi geçen wc kağıdını okurken gördünüz?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

Yükleniyor...
                                X