Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş'e niye sahip çıkalım arkadaş adam yılda 6 trilyon para kazanıyor yedi sülalenin gençliğinde göremeyeceği parayı "adamcaz" 63 yaşında kazanıyor gelsin o bize sahip çıksın, bizdeykende kütür kütür dolarları götürüyordu zatalileri dolar hastasıymış zaten istermisin devleti aliyyenin patronu dolarlarını bozdurtsun, eee nasıl olsa aynı düzenin adamları.
    Böyle insanlardan ancak kur bazında değer olur yani USD kurundan.

yahu fatih terim galatasaraya hayır hizmeti mi yapıyor, şenol güneş hakettiği parayı kazanıyor ne var ki bunda
    2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
    2021-2022
    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çıldırıyorum bunlara almanyada pkk lılar yürüyüş yapar tek kelime edemezler almanya vatandaşlıktan atar diye kafalarını önlerine eğip geçerler sonra başımıza panter kesilirler şenol isminden olayı ülkede fitmeye bağlayan adama bende konuyu oraya götürürüm kusura bakmasın
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        totti hoca olsun onu da görürüz, sanki şenol güneş başka takımda futbol oynadı, başka takımı trabzonspor'a tercih etti. bir tane hoca kontenjanı var. trabzonspor'da olmayınca kenarda oturup hocayı mı eleştirseydi, gazetelerde köşe yazarlığı, tv'de yorumculuk mu yapsaydı, baskı mı kursaydı? yerim öyle efsaneliği. çalışıp, üretip, başarılı olmak yerine camiacılık mı oynasaydı? ayrıca totti roma'da kral ama şenol güneş'e yaşlandın artık bırak kaleciliği diyorlarmış. bizim camiada sevilen insanlar ya kenara çekilmiştir ya da toprağın altındadır.

ismi verilmesi çok doğru değil ama bu fırsattan yararlanarak iyi nefret kustunuz.adamı kuşa çevirdiniz. hangi efsaneden ne gibi bir eksiği var da bunlar söyleniyor? sürekli nefret üreten arkadaşlar trabzonspor'u takip etmeyi bırakacaksa çok yararı olur vazgeçtim destekliyorum.
        Elma ile armutu ilkokulda ogretiyorlar.
        Boyle uzun uzun yazmissinda kaybolmussun.
        Yazin celiskilerle dolu.
        Tekrar oku yazdiklarini.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ben 90 doğumluyum ne zaman trabzonspor yarışın içinde olsa şenol güneş vardı, 80 puan aldırdığı takımı gördüm, süper kupa maçında olimpiyat stadında ki seyirciyi atmosferi gördüm, şimdi neden beşiktaşta şenol güneş biz sahip çıkamadığımız için, paramparça olduk
          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
          2021-2022
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Turkiyenin en buyuk futbol adami en akil futbol adami olmak ayri birsey.
            Trabzonsporlu olmak ayri birsey.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bjk gelecek ikinci yarı bize 3 atacak.Hangi tesiste hocasının ismini taşıyan tesiste.Siz Trabzonlular hakatten komik adamlarsınız yahu

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu fatih terim galatasaraya hayır hizmeti mi yapıyor, şenol güneş hakettiği parayı kazanıyor ne var ki bunda
                Fatih Terim'in adı gs kulübünde tuvalete bile verilmedi defalarca ezeli rakiplerinden teklif aldı o onursuz adam bile teklifleri reddetti bizimkisi gibi 96'nın toprağı kurumadan soluğu Ali Şen'le otel lobisinde almadı.
                1849449 tane efsane adam sayarım hiç bir çıkarı olmadan Trabzonspor kurucularından tutta 4 şampiyonluk kazandırmış bu sürede sadece iki köhne daire mal varlığı yapmış ve hâlâ kalbi Trabzonspor için atan adamı alırım ele onuda beceremedim yine hiç bir menfaati olmayan en çok şampiyonluk yaşatan adamın ismi var böyle bir ton hizmetkar dururken şikecilerin hem hamiliğini hemde hocalığını yapan adam kim?

Yorum

• Yahu kompleksin ismi hoşunuza gitmedi diye takımı gömmediğiniz yer kalmadı yahu. Koca takım eriyor diyem mi ararsın, nerede o İstanbul diktasını yıkan takım diyen mi ararsın. Ya kardeşim 40 sene önceydi o yaa. Sen artık İstanbul takımlarıyla YARIŞAMAZSIN. İstersen kompleksinin adı bilmem ne efsanemiz olsun. Taraftar gidecek maçını izleyecek destekleyecek. Oyuncu çıkacak topunu oynayacak. Senin işin orada atmosferi yaratmak. Kompleksin adı (bakınız kompleks diyorum stadyum değil) Şenol Güneş oldu diye desteklemeyecek misin. Sen destekleme abi zaten ya. Ali Sami Yen kompleksi lafını kaç kere duydunuz? Yahu oldu olacak Aziz Yıldırım koysaydınız diyen var ya. Bizim taraftar profili değişmedikçe en fazla Çaykur Rizespor ile yarışırız. Istanbul hükümdarlığına son vermişmiş. Ulan son verdiğin zamanlarda Şenol Güneş vardı kalede. Az bi saygınız olsun ya. O takımda kimse az ya da çok efsane değildi herkes efsane idi. Kimin adı verilirse verilsin destekleyeceksiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• senolsporlular 2yüzlüdür...
                    bugün messi gelse "tek basina bir sey yapamaz" diyecekler
                    ama konu senol olunca, "kalemizde o vardi" "o olmasaydi Trabzonspor" olmazdi

Takdiri kamuoyuna birakiyorum
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak autkusoytas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu kompleksin ismi hoşunuza gitmedi diye takımı gömmediğiniz yer kalmadı yahu. Koca takım eriyor diyem mi ararsın, nerede o İstanbul diktasını yıkan takım diyen mi ararsın. Ya kardeşim 40 sene önceydi o yaa. Sen artık İstanbul takımlarıyla YARIŞAMAZSIN. İstersen kompleksinin adı bilmem ne efsanemiz olsun. Taraftar gidecek maçını izleyecek destekleyecek. Oyuncu çıkacak topunu oynayacak. Senin işin orada atmosferi yaratmak. Kompleksin adı (bakınız kompleks diyorum stadyum değil) Şenol Güneş oldu diye desteklemeyecek misin. Sen destekleme abi zaten ya. Ali Sami Yen kompleksi lafını kaç kere duydunuz? Yahu oldu olacak Aziz Yıldırım koysaydınız diyen var ya. Bizim taraftar profili değişmedikçe en fazla Çaykur Rizespor ile yarışırız. Istanbul hükümdarlığına son vermişmiş. Ulan son verdiğin zamanlarda Şenol Güneş vardı kalede. Az bi saygınız olsun ya. O takımda kimse az ya da çok efsane değildi herkes efsane idi. Kimin adı verilirse verilsin destekleyeceksiniz.

Bunlar herşeye muhalefet olan ama üretmeyen kitle kardeşim sorsan özgürüm ben kardeşim eleştiri ve konuşma hakkım var der ve üstüne söylediklerinin doğru olup olmadığını savunmadan seni onu susturduğunu savunarak üste çıkmaya çalışırlar işte bu hastalıklı asosyal bir insanın kafası ve sabit düşüncedeki insanların bir araya gelip düşünce savunduklarını söylediğini iddia eden niyet okumacılığını profosyonelce yapan ama şimdi benim yaptığım gibi mesela ama onlar yaptımı suç deyil yazarımda yazarım cahil fukara çok ,biraz geniş açıdan ve olaya normal baktığın zaman aslında yanlış olan bir uygulamayı sayelerinde birilerine doğruymuş gibi gösterten bu tutum işte malesef istediklerimizi yansıtmayı engelliyor.

Şenol güneşe karşı deyilim ama olmasa daha iyi olurdu demek varken adamı vatan haini şehir düşmanı ilan eden zihniyet varya ertesi gün aynısını bunlar için yaptıkları zamanda onlar aynısını bunlara diyor.

Kısacası arada kalan samimi ve saf taraftara oluyor bu iki cephenin amansız çıkar ve amaç çatışması un ufak ediyor aradakileri halbuki banane kardeşim senin kavgandan git kavganı yüz yüze sorunun oldugun adamla yap yeter vallahi yeter bırakın bu kulübün yakasını artık.
                      En son emrex61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 03:52.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Terim'in adı gs kulübünde tuvalete bile verilmedi defalarca ezeli rakiplerinden teklif aldı o onursuz adam bile teklifleri reddetti bizimkisi gibi 96'nın toprağı kurumadan soluğu Ali Şen'le otel lobisinde almadı.
                        1849449 tane efsane adam sayarım hiç bir çıkarı olmadan Trabzonspor kurucularından tutta 4 şampiyonluk kazandırmış bu sürede sadece iki köhne daire mal varlığı yapmış ve hâlâ kalbi Trabzonspor için atan adamı alırım ele onuda beceremedim yine hiç bir menfaati olmayan en çok şampiyonluk yaşatan adamın ismi var böyle bir ton hizmetkar dururken şikecilerin hem hamiliğini hemde hocalığını yapan adam kim?
                        aynı cevabı ben verecektim arkadaşa, sen benden önce davranmışsın. eline sağlık... 👏👏👏
                        Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                        Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol güneşi şehirden apar topar atan şehir ve camia ondan sonrada niye bjk ye gittin diyende camia ve şehir hadi ordan çok abarttınız bu konuda sizle aynı fikirde deyilim Şenol güneş adamdır.
                          nah adamdir...
                          kim apar topar atmis onu sehirden ??
                          Elazig'a 3-0 yenil hop hemen istifa et ondan sonra millet kovmus olsun yok yaa, baska ?
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 05:40.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yönetim ne konuda sus pus olmuşsa o nane yenmiş oluyor zaten. Ersun Yanal ile anlaşma, Yumlu ile sözleşme uzatılması (mv'nin savunan twitler atması) vs. Kaç gündür tek açıklama yokken Mitomani bugün "Kompleksin adı biliyorsunuz Şenol Güneş oldu" diyor. 1 2 gazetecisiyle -kel alaka bir Fatih Terim karşılaştırması yaptı- saldı haberi, nabız ölçümü de yaptı, sormak falan zaten yok geçiştirircesine"biliyorsunuz" oldu.

Ruhunu paraya teslim ederek -bence- gerçek efsane olma özelliğini kaybeden ŞG için, hayatını Trabzon futbolun/sporun gelişimi ve stad için harcayan ve özellikle Trabzonspor ile de özdeşleşmiş olan Avni Aker'in isminin bu şekilde silinecek olması çok büyük bir ayıptır. Geçmiş olsun.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              senolsporlular 2yüzlüdür...
                              bugün messi gelse "tek basina bir sey yapamaz" diyecekler
                              ama konu senol olunca, "kalemizde o vardi" "o olmasaydi Trabzonspor" olmazdi

Takdiri kamuoyuna birakiyorum
                              Kimse O olmasaydı Trabzonspor olmazdı demedi. Diğer efsanelerden aşağı kalır yanı yok dendi. Kaldı ki benim gibi genç nesil için daha büyük bir yer kaplar Şenol Güneş (2010-2011 sezonunda yaşattıklarından dolayı). Hangi efsanemiz olursa olsun ben sesimi çıkarmazdım.
                              Takdiri lütfen Trabzonspor taraftarına bırakmayın. Çünkü biz mantıklı düşünemeyen sadece o anın şartları neyi gerektiriyorsa o anki durum neyse ona göre karar veriyoruz. Sadece skor odaklı konuşuyoruz. O hafta yenersek şampiyon, kaybedersek küme düşme adayı ilan ediliyoruz. Yani bizden bi bok olmaz. Takımı da Şenol Güneş'i de biz yedik.

Yorum

• Ali Şen denen kansız geçtiğimiz aylarda malûm adamla ilgili anısını anlatıyor.
                                Malûm adamı 97 yılında ilk görüşmesinde fb hocalığı için ikna etmiş hatta evindede oturmuşlar Rıdvan puştuda gelmiş beraber çalıştırın takımı Rıdvan sportif direktör olsun teklifine malûm zat ben Rıdvan'ın altında çalışamam yanıtı vermiş.Keşke diyorum fenerin başına bela olsaydıda uzak dursaymış bizden.
                                Bu arada fb 96'da hiç bir maçta şike falan yapmadı, şampiyonlukları analarının ak sütü gibi helaldir.sakın ha Şenolcu geçinenler fb şikeci falan demeye kalkmasın ağzına kömür küreğiyle vururum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X