Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Şen denen kansız geçtiğimiz aylarda malûm adamla ilgili anısını anlatıyor.
    Malûm adamı 97 yılında ilk görüşmesinde fb hocalığı için ikna etmiş hatta evindede oturmuşlar Rıdvan puştuda gelmiş beraber çalıştırın takımı Rıdvan sportif direktör olsun teklifine malûm zat ben Rıdvan'ın altında çalışamam yanıtı vermiş.Keşke diyorum fenerin başına bela olsaydıda uzak dursaymış bizden.
    Bu arada fb 96'da hiç bir maçta şike falan yapmadı, şampiyonlukları analarının ak sütü gibi helaldir.sakın ha Şenolcu geçinenler fb şikeci falan demeye kalkmasın ağzına kömür küreğiyle vururum.
    Fenerbahçe'nin şikesiyle Şenol Güneş'in ne alakası var?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senol günes fenerbahceye gitseydi böyle bisey yapilirmiydi? Hayir. Besiktasa gitti. Peki Fenerbahce ile Besiktas arasinda ne fark var?
      Hicbir fark yok.
      Olay burda bitiyor... kimse bosu bosuna afkurmasin...
      ha biri daha çok sikecidir digeri daha az sikecidir falan, tamam, ama biz 3 cücükler deyince fb gs ve basaksehir'i kast etmiyoruz herhalde degil mi ? 3'ünü de (sike olsa da olmasa da) ayni kefeye koyuyorsak olay bitmistir...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak autkusoytas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahçe'nin şikesiyle Şenol Güneş'in ne alakası var?

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Anlatalım.
        96 yılında çalınan şampiyonluğumuzun ardından Giresun'lu Trabzonspor'lu Mehmet Dalman kardeşimiz'in kendini incir ağacına asmaya götüren gerçeğin arkasında onuruyla şerefiyle ayakta durmayı ilke edinmiş bir ruh vardı.
        O canın alınmasının yegane sebebi olan Allahsız kitapsız hak yiyici namussuz düzenin insanıyla daha şehidinin toprağı kurumadan bir araya gelip anlaşma zemini arayan adam Mehmet Dalman'ın esas katilidir yani o ruhu hançerleyen.
        Daha açıklayıcı olmamı istermsin kardeşim çok doluyum da.
        En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 04:17.

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Demokrasi Demokrasi Demokrasi diye kıçlarını yırtan zihniyet şimdi neden taraftarı iplemiyor? İşine gelince demokrasi işine gelmeyince ben ne dersem o olur... Bunun için boşuna anket yapmayın gülelim eğlenelim, bizi ipledikleri yok onlar ne derse o olacak. Ts siyasetin oyuncağıydı bunu biliyoruz, şimdi ise siyasetin kucağına oturmuş vaziyette. Siyasetin oo.. busu olmuş durumdayız. Siyaset bize, paranı ben verdim ben ne dersem o olur kompleksin adını da ben koyarım sana ne oluyor diyor adeta.
          Bunlar bu kadar iste... islerine gelince "e halka gidelim, ne çekiniyorsunuz, halka gidelim millete gidelim"
          Bize gelince "sg olsun" tamamdir ooh bitti
          Bunu bile görmemis gibi yapan ve bizleri salak yerine koyanlarin kafasina siçayim... senolspor ile devam etsinler

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umarım Acun'un, Rıdvan'ın, Gümüşdağ'ın açılışa katılacağı yanlış bilgidir. Tvitte felan çok dillendiriliyor bu ama bu kadar da kör göze parmak sokulmaz heralde.
            kompleksin mompleksin adi sg ise, acun da gelsin hepsi gelsin... çok da yakisir... stadin berbat taraflarini elestirdigim için de özür dilerim daha da berbat olsun sg kalitesizi gibi kalitesiz olsun...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş 1461 takımını hakemle beraber ite kalka yenip birde üstüne utanmadan 1461 takımından hayıflanan zavallının tekidir.
              Adam bellidir.
              Başka bir takımda kaptanın arkasından sahaya çıkmayı gururuna yediremeyen, deplasmana gidecek parası olmayan kulübe karısının bileziklerini veren adamdır adam.
              Gerisi olsa olsa madamdır.
              Olay buuuu.. haciyi maciyi yazmayinca 10 numara yaziyorsun abi

Yorum

• Kardeşim fanatikte anket var şenol güneşin ismi verilmesi doğrumu deyilmi diye evet doğru diyenler 3 4 kat daha fazla demokrasi derken burdaki 10 kişi sırf siyasi görüşleri için muhalif olanların isteğimi olucak sanıyor acaba???

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olay buuuu.. haciyi maciyi yazmayinca 10 numara yaziyorsun abi
                  Hacı bunlardan daha karakterli Sefer'im,Hacı pek bi boka yaramasada hayt höytü vardı en azından bunlar alânen camiayla taşak geçiyor baksana

Yorum

• Banane ya da sanane fanatik gazetesinden burdaki insanlarda ezici çoğunlukta istemiyor şikeci antrenörünü zorla mı?

Yorum

• İsteyip istememek sorun deyil bunu düzgün bir yolla ve dille BMN yönetimine derdimizi anlatıp gerek görsel gerek medyadan gerekli tepkiyi kalp kırmadan verip belkide deyiştirte biliriz ama işi farklı boyuta taşıyolar siyasi çatışmaya döndü olay bana kalırsa Ahmet suat özyazıcı olmalı ilk şampiyonluğumuzu aldıran adam benim için efsane odur neyse inş. tepki vermeyide becerebilirsiniz.

Not:Benim ğ yerine y yazmam türkce karakter kullanmamaya alışmış olmamdır alısın artık meslek geregi
                      En son emrex61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 04:42.

Yorum

• İşin diğer boyutu da Huseyin Avni Aker ismine yapilmis saygisizlik.

Hadi stadin adini pazarlamak zorundasin x arena yapacaksin. Komplekse neden yeni isim ariyorsun. Gs ali samiyen kompleksi olarak ismi yasatiyor. Bizim akli evveller rakibin faal teknik direktorunun adini yasatma pesinde.

Hayatta olan insanlarin isimlerinin bu tip yapilara verilmesi gorgusuzluk ayrica. Boyle birsey yoktu son yillara kadar.

Bir isim, o kisiyi anmak, adini yasatmak veya efsane olarak anilacak şahsin ailesini onore etmek icin verilir bir yere.

Fatih terim stadi, Erdogan universitesi, Ş. Guneş kompleksi. Durun lan ne oluyor ?

Bi ölün önce de, bu isimlerinizi yaşatip yasatmama kararini gelecek nesil versin.

Görgüsüzler.
                        En son must61 tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 04:46.
                        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence siz anlamakta sorun yaşıyorsunuz.
                          Adam teknik adam olarak şampiyonluk ''Yaşamadım'' dedi. Şampiyonluk ''Kazanmadım'' demedi.
                          Bu ikisi arasındaki farkı göremiyorsanız ben daha ne diyeyim size?
                          Üstelik adam bizleri önemsediği için, kırılmayalım diye ertesi gün o sözlerini açıkladı. Anlattı.
                          Yeni bir açıklama yapmaya mecbur muydu? Hayır! Ama bizleri önemsediği için yeni bir açıklama yaptı.
                          Ama buna rağmen bu sözler hala farklı yöne çekiliyor. Ayıp ediliyor.

Kaldı ki Şenol Güneş gibi birinin niyetinden şüphe ettiğiniz için kendinizden utanmalısınız!
                          Şenol Güneş kimdir? Şenol Güneş; sensin, benim, biziz! İçimizden biri Şenol Güneş!
                          Bu adamın niyetinden şüphe edilmesine gerçekten anlam veremiyorum.
                          Ş.Güneş 2011'den sonra ''Ülkeyi ve Futbolu Yönetenlere Güvenmiyorum'' dediğinde arkasında bir yönetici durmadı.
                          Yöneticilerimiz susarken 100.000 kere ''2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'' dedi.
                          Tüm camia korkusundan susarken efsane konuşmaları bu adam yaptı. Tek kaldı, yalnız kaldı!
                          Ve siz bu adamın niyetinden şüphe ettiniz, ediyorsunuz! Sizi tebrik ediyorum. Sizi derken sizin gibi düşünenleri...
                          imza törenindeki konusmasinda isinize geleni mi dinliyorsunuz arkadas... sampiyonluga açim diyor aç aç aç... bu "yasatmadilar" demek degil, sadece "görmedim" demek de degil, ayni zamanda "olmadim" demektir... 2010-2011'i inkâr etmektir... lami cimi yok bunun
                          fuzuli yere kivirmaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hani Şenol Güneşi savunuyorsunuz ya, anlayın diye yazıyorum.
                            Galatasarayın kompleksinin adına Fatih Terim adını vermeye güçleri yetmeyenlerin, gücü Trabzonsporun kompleksinin adına Şenol Güneş ismini vermeye yetiyor.

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani hakemle bizi yenip, sonra da utanmadan çıkıp hak ettik diyen adamın niyetinden şüphe ettiğim için utanmalıyım öyle mi? Şenol Güneş'in söyledikleri çok net. Siz kafanızdaki görüntüye ters düştüğü için bunu göremiyorsunuz. Eğer sen bir takımı şampiyon yapmışsan milletin şampiyon yapamadı eleştirilerine haklı demezsin. Kutlamadım demek ayrı, takım şampiyon yapamadı eleştirilerine haklı demek ayrı. Bu kadar basit bu olay. O açıklamasına kadar sizin şu durumunuzdan farklı değildim ben de. Kendisini aşırı derecede severdim. Belki de şu an bu kadar nefret ediyor olmamın sebebi de bu. Aldatılmış gibi hissediyorum kendimi. Ve sizin gibi gözleri hala açılamamış insanları görünce de üzülüyorum.
                              Şenol Güneş'in arkasında yönetici durmamış olması benim sorunum mu? Benim kendisini seviyor olmamın sebeplerindendi o günlerdeki duruşu. Ama bugünkü Şenol Güneş'le o günkü aynı değil. Belki de aynı kişiydi ama en azından dışarıya sunduğu görüntü aynı değildi. Şu an kendisi de karşı durduğumuz düzenin bir parçası. Ayrıca o gün ''Ülkeyi ve Futbolu Yönetenlere Güvenmiyorum'' dedi. Bugün o güvenmediğinin talimatıyla komplekse adı veriliyor. Hayat ilginç gerçekten.
                              Ancak bu kadar açik bir sekilde açiklanabilirdi durum...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şu anda tüm mesaisini rakibimiz olan bir takımı daha güçlü ve daha yenilmez yapmak için, şampiyonluk sayısını artırmak için, rakip camianın yönetimini, taraftarını, medyasını daha mutlu yapmak için harcayan birinin adını şehrin en önemli tesisine vermeyi planlıyoruz. kendisinin haktan hukuktan bahsedip şikeci bir takımın başına geçmesini geçtim her daim ezeli rakibimiz olmuş ve karşılarında mücadele etmenin özel anlamlar ve değerler içerdiği 3 istanbul takımından birinin başında bu zat. bu garabete benim kafam basmıyor artık.
                                bizler bu komplekse isminin verilmesini planlayıp burada sayfalarca tartışırken adam bu gece Trabzon başakşehire çelme taksa da liderliğe yükselsem diye hesap kitap yapıyor.
                                ne hallere düştün be Trabzonum...
                                Sen yazmaya devâm et be abim... adamin hasisin

Yorum

Yükleniyor...
                                X