Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben isme takılmıyorum, takıldığım nokta şu:

Trabzonspor dediğimiz olgu, İstanbul diktasına karşı Anadolu'nun bağrından çıkıp o diktaya son vermektir.
    Ama biz ne yapıyoruz; şu an resmi olarak bir İstanbul takımının (en önemli rakiplerimizden birinin) teknik direktörlüğünü yapan birinin ismini veriyoruz stadyum/komplekse..

Ben bir Adıyamanlı olarak bunu sindiremiyorum..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son AdemS tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 00:33.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim burada tepki veren insanlar neden tepki veriyor anlamıyor musunuz?
      Şenol Güneş,Trabzonspor'un tüm değerlerini yerle bir ederek şikeci bir İstanbul takımının Hocası olmadı mı?
      Neyin kavgasını verdiğimizi anlamıyor musunuz,yoksa anlayıp da aman boşver mi diyorsunuz?
      Değerlerimiz bir bir alınıyor elimizden bunu görün lütfen.
      Tepkiyi,eleştiriyi anlarım fakat belalar okumak türlü hakaretler edilmesini anlamıyorum. Şöyle söyleyeyim biz tepki göstermeyi bilmiyoruz.
      Şenol Güneş benim için bjkye imza attığı gün EFSANE sıfatını kaybetmiştir ve o komplekse ismi verilmesini doğru bulmuyorum fakat burada bile aksini düşünen bir çok renktaş varken tercih hakkını Şenol Güneş'den yana kullanan insanlara aşırı yüklenilmesini doğru bulmuyorum.
      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben isme takılmıyorum, takıldığım nokta şu:

Trabzonspor dediğimiz olgu, İstanbul diktasına karşı Anadolu'nun bağrından çıkıp o diktaya son vermektir.
        Ama biz ne yapıyoruz; şu an resmi olarak bir İstanbul takımının (en önemli rakiplerimizden birinin) teknik direktörlüğünü yapan birinin seni ismini veriyoruz stadyum/komplekse..

Ben bir Adıyamanlı olarak bunu sindiremiyorum..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Tamam da sayın Cumhurbaşkanımizin lütfedip önerdiği ismi hiçe mı sayalım yani ? O dediyse vardır bir bildiği.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ismi verilsin mi verilmesini geçtim de,
          şampiyonluk yaşamadım cümlesi oldukça çarpıtılıyor.
          istanbul basınının algı operasyonu fazlasıyla başarılı olmuş yani.

herkesin ağzında bu laf.
          bir kişi bu konuşmayı buraya ekleyebilir mi?

bu cümleyi söylediği doğru ama orada şampiyonluğu yaşatmadılar yaşamamıza izin vermediler anlamında söyledi onu.
          koca cümlede tek bir kısmı çeker alırsan algı yaparsan olumsuz anlam çıkar. dediğim gibi istanbul basını bu konuda başarılı olmuştur..

şenol guneş her fırsatta 2010 11 den bahsederken kim durdu arksında. kimse korkudan ağzını bile açamamıştı...
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• O değilde her fener maçında sahaya madde atan grup biraz delikanlıysa 18 inde "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor" pankartı açarlar ama yemez tabi... Sadece figüran olan topçulara madde atmayı düşünürler.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ulan okadar delikanlısınız okadar siyasete karşısınız okadar bu işlere mideniz bulanıyor imkanı ve zamanı olupta pazar günü açılışa gidipte tepki vermeyen en samimiyetsiz adamdır.Kimse istemiyor siyaseti futbolda ama biz kendimiz sokuyoruz farkında deyiliz.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ismi verilsin mi verilmesini geçtim de,
                şampiyonluk yaşamadım cümlesi oldukça çarpıtılıyor.
                istanbul basınının algı operasyonu fazlasıyla başarılı olmuş yani.

herkesin ağzında bu laf.
                bir kişi bu konuşmayı buraya ekleyebilir mi?

bu cümleyi söylediği doğru ama orada şampiyonluğu yaşatmadılar yaşamamıza izin vermediler anlamında söyledi onu.
                koca cümlede tek bir kısmı çeker alırsan algı yaparsan olumsuz anlam çıkar. dediğim gibi istanbul basını bu konuda başarılı olmuştur..

şenol guneş her fırsatta 2010 11 den bahsederken kim durdu arksında. kimse korkudan ağzını bile açamamıştı...
                Buyur hocam yorumu sen yap...
                Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tepkiyi,eleştiriyi anlarım fakat belalar okumak türlü hakaretler edilmesini anlamıyorum. Şöyle söyleyeyim biz tepki göstermeyi bilmiyoruz.
                  Şenol Güneş benim için bjkye imza attığı gün EFSANE sıfatını kaybetmiştir ve o komplekse ismi verilmesini doğru bulmuyorum fakat burada bile aksini düşünen bir çok renktaş varken tercih hakkını Şenol Güneş'den yana kullanan insanlara aşırı yüklenilmesini doğru bulmuyorum.
                  Bela veya küfür olarak tepki gösterilmesini onaylamam ama anlayabilirim,çünkü bu büyük bir hayalkırıklığı oldu insanlar için,özellikle Trabzonspor'u başarı veya kupaları için değil de misyonu ve değerleri nedeniyle sahiplenen Trabzonlu olmayan taraftarlarımız için çok büyük bir şok,beni ise en çok ya bu adamlar niye bu kadar büyük tepki veriyor diye hayıflanan Trabzonsporlular,onlara olaya tamamen Fransız kalmışlar,tuttukları takımdan ve değerlerinden haberleri yok.
                  En son sasone tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 00:42.
                  • Memento mori

Yorum

• Bize benimsetilen güçlülerin iktidarına karşı çıkan camia ne yazık ki 2011 de bitmiştir... Açıkcası ben pek şaşırmadım isme daha kötüsüde verilebilirdi .TS bitmiş okeye dönüyoruz bizdeki tutku işte yapacak birşey yok.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah seni başımızdan eksik etmesin bro, sayende okumayı yazmayı, okuduğunu anlamayı falan öğreniyorum, her ne kadar ağır akpli olsanda sende bu forumun güzelliğisin, bak kızmaca yok, tatlı tatlı sayın cumhurbaşkanımizin önerdiği ismi tartisiyoruz

Onu o zaman ''Şenol Güneş'' ismini isteyenlerle tartışacaksın benimle değil. Kapiş? (Kızmaca yok)

Dersine iyi çalışmıyorsun. Kitaplarını okumuyorsun. Sonra kimin hangi ismi istediğini karıştırıyorsun

Bu arada bu siyasi yaftalama gayretlerin yemiyor Nazım Can, yemiyor. Ne kadar çırpınsan da olmuyor

Bırak artık bu Akp, Chp, Mhp, XWZ gibi tuhaf yakıştırmaları. Merak ediyorsan söyleyeyim.

Her şeyden önce ben ''Özgür Bir İnsanım''. Kendini dar kalıplara hapsedecek kadar ''Aptal'' değilim.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ulan okadar delikanlısınız okadar siyasete karşısınız okadar bu işlere mideniz bulanıyor imkanı ve zamanı olupta pazar günü açılışa gidipte tepki vermeyen en samimiyetsiz adamdır.Kimse istemiyor siyaseti futbolda ama biz kendimiz sokuyoruz farkında deyiliz.
                        Bunun delikanlılıkla,siyasetle alakası yok arkadaşım neden ısrarla yanlış yerdesin?Bu bizi hiçe saymaktır,orada misafir olarak gelen insanlara tepki göstermek ev sahipliğine yakışmaz ama Muharrem Usta bu ihanetin bedelini er yada geç ödeyecek.
                        • Memento mori

Yorum

• meraktan soruyorum pazar günü açılışa gelecek mi ş. güneş? hiç bu konuda haber okumadım.

öyle ya adama isim, plaket verecez. olması lazım.

bu plaketi onuru jimnastik kulübü adına alıyorum desin. tribünlerden hüloğğğğ sesleri yükselsin. ne güzel bir manzara olur.

alın size büyük efsane trabzonspor... 😢 😢 😢
                          Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                          Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

Ya kusura bakmada şu ince ayrıntı avrupada biryerde olsa waoooww uvvv derdiniz adamlar ne ince düşünmüş filan vallahi nekadar kapanıksınız yeniliklere bence çok iyi düşünülmüş spor tesisin içinde böyle ince ayrıntılar gayet hoş gereksiz olanda senin yorumun olmuş.
                            waoooww uvvv
                            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam da sayın Cumhurbaşkanımizin lütfedip önerdiği ismi hiçe mı sayalım yani ? O dediyse vardır bir bildiği.
                              Cumhurbaşkanımızın isim önermesinde bi sıkıntı yok. Gayet normaldir isim önermesi.
                              Herkesin isim önerme hakkı var ama son kararı taraftar vermelidir. Önemli olan burası.

Yorum

Ulan okadar delikanlısınız okadar siyasete karşısınız okadar bu işlere mideniz bulanıyor imkanı ve zamanı olupta pazar günü açılışa gidipte tepki vermeyen en samimiyetsiz adamdır.Kimse istemiyor siyaseti futbolda ama biz kendimiz sokuyoruz farkında deyiliz.

Yok, onlar buradan eleştirmeyi tercih ediyorlar. İcraata gelince ortada yoklar.
                                Arenayı her zaman çok eleştirdikleri o insanlara bırakmayı tercih ediyorlar.
                                Kendi tanımlamaları ile ''Kefenliler'' diye aşağıladıkları insanlara arenayı terk edip kaçıyorlar.
                                Sonra da buralardan verip veriştiriyorlar.

Gel sen de sahip çık, gel arenayı o eleştirdiğin adamlara bırakma, gel yahu gel...
                                Niye burada kalıyorsun? Niye mücadele etmiyorsun?

Yorum

Yükleniyor...
                                X