Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu mudur yani Şenol güneşi seviyorsun diye Dozer Cemil imi değersizleştirmen lazım, yaşarken yüzüne bakması gerekenler ona sırt çevirenler şenol güneş ve akranlarıdır. O efsane kadronun kaç oyuncusuyla arası iyiymiş şenol güneşin bi öğren bi sor, efsane futbolcularımızın Ali Yavuz un şampiyonlar ligi maçına davet edildiğinde bir röportajı var onu bi okumanı tavsiye ederim nette bulabilirsiniz, herşeyi geçiyorum 6 kere şampiyon olmuş Vs, bjk şikeci bir takımmı ve onu çalıştırıp güce ve düzene kim hizmet ediyor şenol güneş tabiki daha neyin peşindesiniz yok adamdır yok efendidir, güce düzene İstanbul şikecilerine kim hizmet ediyorsa babamda olsa eleştiririm çünki ben TRABZONSPOR un ta kendisiyim şikecilerin teknik direktörü şenol değil
    İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 Dozer cemil dediğin insan bu forumda kimsenin emsali değil.
    2 dozer cemil e sahip çıkılacaksa madem bunu takım
    Arkadaşı şenol beyler yapsaydı ne de olsa onla beraber yıllarca top oynadılar
    Birincisi benim yazdığım mesajın neresinde ''Dozer Cemil'' i değerleştiren bir unsur var? (Merak ettim?)

Aksine ben adama sahip çıkıyorum. Ve diyorum ki, adama sağlığında kimse kıymet vermedi. Sahip çıkmadı diyorum.
    Adama sağlığında neden destek çıkmadınız diyerek haddim olmayarak hepimize sitem ediyorum.

İkincisi Dozer Cemil'e sahip çıkacak olan Şenol ve Arkadaşları değildir. Trabzonspor Kulübü ve Taraftarıdır!
    Dozer Cemil, Trabzonspor'un efsanesiydi, Şenol'un akrabası veya aile ferdi değil...
    Buradan da Şenol'a laf söylediniz ya helal olsun(!)
    Bu adam beş parasız hayatını kaybederken Trabzonspor Kulübü nerelerdeydi? Taraftar nerelerdeydi?

Üçüncüsü Şenol Güneş'in takım arkadaşları ile arasının iyi olup olmamasının konumuzla ilgisi nedir?
    Ayrıca Şenol Güneş'in arasının kiminle iyi, kiminle kötü olduğundan bana ne? Bunu bilmemin bir önemi yok.
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 00:18.

Yorum

• dünyanın en trajikomik olayı olur şenol güneş ismi verilirse. hem yaşayan hemde halihazırda rakip takımın teknik direktörü.dünyada başka bir ülkede olsa dalga konusu olur aga

bi defa yaşayan birinin ismini vermek saçmalık.yaşayan biri stadı kendi cebinden parayla yaparsa ismini ancak koyabilir.bu işler genelde böyle olur.

ikincisi sadri şenerin dediği gibi bunlar profesyonel çalışanlar (dolar milyoneri olmuş.yani bırak kulübe vermeyi kulüpten milyon dolarları götürmüş çalışanlar.)

açıklaması şurda:

biz niye şehit isimlerini bazı yerlere koyduk.karşılıksız verdikleri için.haliyle profesyonel isimleri bazı yerlere vermek doğru değil.ha stadı ful kendi cebinden maddi olarak yapar haliyle ismini alır.böyle bişeyde yok.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Telefon kulubesi kullanan var mi hala? Atm falan yapsalardi bari.
        O telefon kulübesi olmasaydı sokakta kalacaktım bundan 5 yıl önce
        Gerçekten lazım oluyor...
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• İyi tamam Şenol Güneş ismi olursa ya 2 sene sonra Şikecilerin hocası olursa ne olacak yani şikecilere gitmeyeceğinin garantisi var mı misal sayın Cumhurbaşkanımız rica etse gider yani gitmesi de lazım ayıp olur yoksa ondan sonra çık işin içinden çıkabilirsen.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Reis emrettiyse farzdır. Göklerden gelen bir karar var sonuçta.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Komplekse Şenol Güneş ismi verilmesini hiç istemedim fakat burada koparılan yaygarayı da anlamış değilim. Yazıklar olsunlar,Allah belanızı versinler havada uçuşuyor bir kendinize gelin kardeşim. Nedir bu be isim ne olursa olsun birilerinin hoşuna gidecek birilerinin gitmeyecek ama bizim istediğimiz olmadığı içinde insanları itin bir tarafına sokmak hatta belalar okumak beddualar etmek çok çok vahim durumlar. Nasıl bir kafa yapısıdır bu arkadaş. BMN gibi platformda bile söylenen sözler bu kadar vahimken sokaktaki taraftarı düşünemiyorum. Yönetimin işi çok zor çok. Allah yardımcıları olsun fakat bu tepkileri gördükçe umudum her gün azalıyor.
              Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar @Mehmet BAŞ'a boşuna laf anlatmayın adam Cumhurbaşkanı istediği için savunuyor Şenol Güneş ismini yoksa oda biliyor ki Şenol Güneş akepeli degil

100 kere ''Hüseyin Avni Aker'' ismini istiyorum diye yazdım. Ama okuma veya idrak sorunun var sanırım.

O yüzden boşuna kendini kasma. Ben ''Şenol Güneş İsmini'' istemiyorum. Daha bunun farkında değilsin

Gelmiş bir de bana siyasi kulp takmaya kalkıyorsun

Bir insan kendini ancak bu kadar gülünç duruma düşürebilirdi. Başardın. Helal sana
                Sana bir tavsiye artık bu taktiklerin yemiyor. Fark et
                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 00:26.

Yorum

İyi tamam Şenol Güneş ismi olursa ya 2 sene sonra Şikecilerin hocası olursa ne olacak yani şikecilere gitmeyeceğinin garantisi var mı misal sayın Cumhurbaşkanımız rica etse gider yani gitmesi de lazım ayıp olur yoksa ondan sonra çık işin içinden çıkabilirsen.
                  Şu anda başında olduğu takımda şikeci,bizim için üç İstanbul takımı arasında bir fark var mı?Olmadığını en çok Şenol Güneş biliyor,bir röportajında bunu açıkca da söylüyor,Trabzonsporlular için bir İstanbul takımına gitmem kabul edilemez diye.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Reis emrettiyse farzdır. Göklerden gelen bir karar var sonuçta.
                    Hayır yani Türkiye gibi karışık bir ülkede, yaşayan bir adamın böyle önemli bir Komplekse konulması çok saçma atıyorum Özkan Sümere oldu hadi 2 ay sonra Fetö den falan hapse girse o zaman o işin içinden nasıl çıkacaksın böyle şeyler basit gibi geliyor ama çok önemli konular.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Telefon kulübesiymiş bu. Acayip gereksiz bir şey(tasarım) olmuş.
                      Ya kusura bakmada şu ince ayrıntı avrupada biryerde olsa waoooww uvvv derdiniz adamlar ne ince düşünmüş filan vallahi nekadar kapanıksınız yeniliklere bence çok iyi düşünülmüş spor tesisin içinde böyle ince ayrıntılar gayet hoş gereksiz olanda senin yorumun olmuş.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hehe sensin şampiyon.
                        Ama söyleyeyim bu taktikler artık yemiyor.
                        Bu masalları kendi kalite ve seviyendeki insanlara anlatırsın.
                        Benim gibi insanları da ancak tebessüm ettirirsin.
                        Ciddi anlamda kötü birşey demedim sayın Cumhurbaşkanımızın istediği ismi savunduğunu belirttim ne var bunda alınacak, Yalan mı söyledim hayır eleştiri falan da getirmedim sadece belirttim

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Komplekse Şenol Güneş ismi verilmesini hiç istemedim fakat burada koparılan yaygarayı da anlamış değilim. Yazıklar olsunlar,Allah belanızı versinler havada uçuşuyor bir kendinize gelin kardeşim. Nedir bu be isim ne olursa olsun birilerinin hoşuna gidecek birilerinin gitmeyecek ama bizim istediğimiz olmadığı içinde insanları itin bir tarafına sokmak hatta belalar okumak beddualar etmek çok çok vahim durumlar. Nasıl bir kafa yapısıdır bu arkadaş. BMN gibi platformda bile söylenen sözler bu kadar vahimken sokaktaki taraftarı düşünemiyorum. Yönetimin işi çok zor çok. Allah yardımcıları olsun fakat bu tepkileri gördükçe umudum her gün azalıyor.
                          Kardeşim burada tepki veren insanlar neden tepki veriyor anlamıyor musunuz?
                          Şenol Güneş,Trabzonspor'un tüm değerlerini yerle bir ederek şikeci bir İstanbul takımının Hocası olmadı mı?
                          Neyin kavgasını verdiğimizi anlamıyor musunuz,yoksa anlayıp da aman boşver mi diyorsunuz?
                          Değerlerimiz bir bir alınıyor elimizden bunu görün lütfen.
                          • Memento mori

Yorum

Ciddi anlamda kötü birşey demedim sayın Cumhurbaşkanımızın istediği ismi savunduğunu belirttim ne var bunda alınacak, Yalan mı söyledim hayır eleştiri falan da getirmedim sadece belirttim
                            100 kere ''Hüseyin Avni Aker'' ismini istiyorum diye yazdım. Ama okuma sorunun var sanırım.

O yüzden boşuna kendini kasma. Ben ''Şenol Güneş İsmini'' istemiyorum. Daha bunun farkında değilsin

Bir insan kendini ancak bu kadar gülünç duruma düşürebilirdi. Başardın. Helal sana

Yorum

Hayır yani Türkiye gibi karışık bir ülkede, yaşayan bir adamın böyle önemli bir Komplekse konulması çok saçma atıyorum Özkan Sümere oldu hadi 2 ay sonra Fetö den falan hapse girse o zaman o işin içinden nasıl çıkacaksın böyle şeyler basit gibi geliyor ama çok önemli konular.
                              Yapma gadaşum. Kandırıldık veya kullanıldık dedikten sonra dünyanın farklı farklı nimetlerinden faydalandırıyor seni modern kök tengri. Neresinden bakarsan bak kârlı iş.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                100 kere ''Hüseyin Avni Aker'' ismini istiyorum diye yazdım. Ama okuma sorunun var sanırım.

Allah seni başımızdan eksik etmesin bro, sayende okumayı yazmayı, okuduğunu anlamayı falan öğreniyorum, her ne kadar ağır akpli olsanda sende bu forumun güzelliğisin, bak kızmaca yok, tatlı tatlı sayın cumhurbaşkanımizin önerdiği ismi tartisiyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X