Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Benim Trabzonsporum degil!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• cumhurbaskaninin senol gunes ismini onermesi meselesi nasil gelisti acaba? Birisi yagcilik olsun diye kompleksin ismi ne olsun efendim diye falan mi sordu acaba?tamam cb her konuda soz sahibi olmak istiyor ama durup dururken komplekse senol gunes'in ismi vereceksiniz emrediyorum da dememistir muhtemelen.Belli ki fikri sorulmus.
      Fikrini alindiktan sonra olmaz demek gibi olasilik yok zaten.
      Bu isim isini cb'den fikir alma seviyesine tasiyan zat i muhterem sahsi yalakaligi adina camianin kucagina bombayi birakti resmen.senol gunese saygi duyan ve her daim kendisini savunmus bir kisi olarak bu isim tercihinin felaket derecede yanlis oldugunu dusunuyorum forum ahalisinin cogunlugu gibi. Adam baska takimin basinda sahaya hoca diye Trabzonsporun stadina cikacak komplelsin adi senol gunes kompleksi olacak. Saka gibi.

Vizyon mizyon atip kesip camianin sembolu olacak bir tesisin isminin planlamasini bile yapmayi dusunmemis sevgili yoneticimiz. Boyle bir konuda verilecek kararin olduk bittiye getirilmesi yanlisin otesinde ayip.

Yorum

• "şenol güneş olsun" fikri malum kişinin ağzından medya organlarında dillendirilene kadar akyazıdaki spor tesisine verilecek ad konusunda şenol güneş düşüncesi aklının ucundan dahi geçmeyenlerin bugün stada onun adının verilecek olmasını can hıraş savunmaya çalışmaları komik.

ayrıca [MENTION=17015]Mehmet BAŞ[/MENTION] arkadaşım. ben hayatımda böyle demagoji az gördüm. şenol güneş olsun mu istiyorsun (Dozer) Cemil Usta olmasın mı istiyorsun onu dahi anlamış değilim... Dozer Cemil'in hakkını yaşarken veremediğimiz için şenol'un adı verilsin mi diyorsun tam olarak? öyle demiyorsan yaşarken hakkı teslim edilmeyen gerçek bir efsanenin adının tesise verilmesindeki beis ne ola ki...

bence bu takım için ter dökmüş eski-yeni tüm isimlerin içerisinde bu tesise adının verilmesini kimsenin yadırgamayacağı, tartışmayacağı tek isimdir Cemil Usta. böyle tartışılmayacak, herkes için ve gerçek bir efsaneye sahipken küçük şikecilerin teknik direktörünün adının verilmesi bence de hatadır.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Allahtan benim adimi verin demedi.
          Ben senol gunese ragziyim.

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            %100 katılıyorum bunu konuşabiliriz. Bu zamana kadar sponsor açıklanmamasının zararlarını oturup bakabiliriz fakat komplekse verilen bir isim üzerine bu kadar gereksiz enerji harcanmasını doğru bulmuyorum. Aşırı duygusal ve detaycı oluyoruz bazı durumlarda akışına bırakmak lazım biraz.

sponsor açıklanmamasının bir sebebi gsgm de teslim alınmaması da olabilir.
            Başkanı iyi dinlemediniz sanırım pazar günü organizasyonda sponsorun ismi açıklanacak yani öyle dedi pazar günü belli olucak kim olduğu ama ben nedense QNB olucak gibi geliyor bana.

Yorum

• bu karar skandal herkes hemfikir.1 yıl önce isim konusunda daha vahim bir senaryo konuşuluyordu burada buna da şükür diyeceğiz artık.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Sadri Şener: "Yönetimle isim konusunda görüştüm ama birileri böyle uygun görmüş ne diyeyim."
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanı iyi dinlemediniz sanırım pazar günü organizasyonda sponsorun ismi açıklanacak yani öyle dedi pazar günü belli olucak kim olduğu ama ben nedense QNB olucak gibi geliyor bana.
                  Benim söylemek istediğim sponsor erken açıklanabilseydi reklam vs. bir çok şeyi erkenden halledebilirdik. bu bana göre bir zarardır
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bütün Trabzonsporun değerlerinin içinden geçtiler şu 5 yıl zulum gibi oldu.Stockholm sendorumudur bu komplekse şenol güneş adını vermek
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Açılışa yönelik paylaşılan hazırlık gösterileriyle alakalı vidyolar heyecan verici. Büyük açılış gününde oradayız!

Yorum

• Arkadaşlar kompleksi felan boşverin de Muharrem Usta Nisan da bas bas bağırıyordu stad sponsoruyla anlaştık bir iki haftaya açıklarız diye ve formanın heryeri sponsor olacak diyordu.Herkes de diyorduki aaa bak sponsorlarla anlaşıyoruz.Ulan bu takıma kim sponsor olur?Anca Katar matar ha bi de spor toto.
                        Milleti aylarca uyuttu sponsor diye.Öyle bir konuşuyordu ki sanki başkanlıktan önce sponsorları halletmişti.Anlaşılan stadın açılış tarihin de olduğu gibi sponsorlukta da birilerine güvendi.Onların lafına itibar etti.Onlar da bizim Usta'yı madara ettiler.

Herkese iyi geceler...

Yorum

• Usta hangi verdiği sözü tutmus kendi calip kendi oynuyor kimsenin taktığı filan yok kendilerini

Yorum

• Mesajlardan anladigim kadari ile Şenol Güneş in adı verilecek
                            Bence yaşayan birinin adını vereceksen kendisine de sormak lazım
                            O da kabul ediyorsa
                            Stad açılisinda bjk den istifa etmesi gerekir

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben pazar aciklamazsa da sasirmam.
                              Once imzalar falan atilmasi gerekmiyor mu aciklamayla birlikte? Orda mi atcaklar imzayi?

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu açıklamayı nasıl kabul edebiliyorsunuz anlamıyorum. Yaptığı konuşma çok açıktı. Yanında sırıtandan belli zaten. Yeterlilik olarak konuştu orada. Haklı eleştiri var diyor. Şampiyonluk kutlamamış olmasını mı eleştiriyordu millet? Eğer sen kendini şampiyon olarak görüyorsan eleştiriyi kabul etmezsin. Dersin ki ben zaten hoca olarak bir takımı şampiyon yaptım. Ama Şenol Güneş sevgisi gözünüzü kör etmiş göremiyorsunuz.
                                Bence siz anlamakta sorun yaşıyorsunuz.
                                Adam teknik adam olarak şampiyonluk ''Yaşamadım'' dedi. Şampiyonluk ''Kazanmadım'' demedi.
                                Bu ikisi arasındaki farkı göremiyorsanız ben daha ne diyeyim size?
                                Üstelik adam bizleri önemsediği için, kırılmayalım diye ertesi gün o sözlerini açıkladı. Anlattı.
                                Yeni bir açıklama yapmaya mecbur muydu? Hayır! Ama bizleri önemsediği için yeni bir açıklama yaptı.
                                Ama buna rağmen bu sözler hala farklı yöne çekiliyor. Ayıp ediliyor.

Kaldı ki Şenol Güneş gibi birinin niyetinden şüphe ettiğiniz için kendinizden utanmalısınız!
                                Şenol Güneş kimdir? Şenol Güneş; sensin, benim, biziz! İçimizden biri Şenol Güneş!
                                Bu adamın niyetinden şüphe edilmesine gerçekten anlam veremiyorum.
                                Ş.Güneş 2011'den sonra ''Ülkeyi ve Futbolu Yönetenlere Güvenmiyorum'' dediğinde arkasında bir yönetici durmadı.
                                Yöneticilerimiz susarken 100.000 kere ''2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'' dedi.
                                Tüm camia korkusundan susarken efsane konuşmaları bu adam yaptı. Tek kaldı, yalnız kaldı!
                                Ve siz bu adamın niyetinden şüphe ettiniz, ediyorsunuz! Sizi tebrik ediyorum. Sizi derken sizin gibi düşünenleri...
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 23:56.

Yorum

Yükleniyor...
                                X