İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelevizyon yayını olacak mı? Olacaksa saat kaçta başlayacak.
trt spor, ntvspor, a spor yada haber
katar ve azeri kanalida veriyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
SG ismi rezalet.emekli olur sonra verirsin ismi.En büyük kalayi Sponsor arayisina verecem uzun süre ara sonra dogru ise kendi sirketin ile anlas.Usta da artik milleti kandiriyor o zaman derim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Koşullanmış beyinlere hiç bir şeyi izah edemezsin kardeşim.
Biz insan sütün rengini siyah olarak görüyorsa sen ona beyaz olduğunu anlatamazsın.
O yüzden bırak siyah gören siyah görsün, beyaz olduğunu bilen de bildiği ile kalsın.
Herkesin her şeyi anlamasını beklemek sadece seni, beni yorar.
İnan gerek yok, denedim ve gördüm.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson derece rahatım, bu stadı istemiyoruz diyenler utanabilir onda problem yok, saygı duyuyorum. utanılacak şeyler de olabilir ekstra olarak ki her gün oluyor ama utanç günü değildir.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
YÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA
ALLAH BELANIZI VERSİN BE!!
Atatürk'ü Katar Emirinden bile önemsiz yaptınız ya helal olsun size. Yemin ediyorum o kadar utanıyorum ki şuan devletimden. Devletim demeye dilim varmıyor allah belanızı versin bee!
Hiç koymasaydınız Atatürk'ü zahmet olmuş. Yapacağınız stadında içine edeyim. Alın sizin olsun kodumun stadı.
cf5a7f0f-d9bf-4574-89b6-dd8a1f80fe58.jpg"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Trabzonspor tarihinin ve belki de şehrin utanç günüdür. Tarihe kapkara bir sayfa olarak kazınacak!
Size göre utanç.
Bana göre ise; Bugün Trabzonspor'un en önemli günüdür.
Reel gerçeklere bakarsak, Trabzonspor'un tarihi günlerinden birini yaşayacağız!
Önümüzdeki 50-60 seneye ev sahipliği yapacak stadyumumuz hizmete açılıyor. Bundan ötesi şampiyonluk!
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA
Atatürk'ü Katar Emirinden bile önemsiz yaptınız ya helal olsun size. Yemin ediyorum o kadar utanıyorum ki şuan devletimden. Devletim demeye dilim varmıyor allah belanızı versin bee!
Hiç koymasaydınız Atatürk'ü zahmet olmuş. Yapacağınız stadında içine edeyim. Alın sizin olsun kodumun stadı.
[ATTACH]11718[/ATTACH]"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA
[ATTACH]11718[/ATTACH]I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşullanmış beyinlere hiç bir şeyi izah edemezsin kardeşim.
Biz insan sütün rengini siyah olarak görüyorsa sen ona beyaz olduğunu anlatamazsın.
O yüzden bırak siyah gören siyah görsün, beyaz olduğunu bilen de bildiği ile kalsın.
Herkesin her şeyi anlamasını beklemek sadece seni, beni yorar.
İnan gerek yok, denedim ve gördüm.
Gerçekten canı gönülden onun isminin verilmesine karşıyım.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
[ATTACH]11718[/ATTACH]
Stadın geri kalan kısımlarındaki pankartlar ise oldukça abartılı kaçmış.
Yorum
Yorum