Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sizin için demedi Yiğit zaten rahad olun.
    son derece rahatım, bu stadı istemiyoruz diyenler utanabilir onda problem yok, saygı duyuyorum. utanılacak şeyler de olabilir ekstra olarak ki her gün oluyor ama utanç günü değildir.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 15:50.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Televizyon yayını olacak mı? Olacaksa saat kaçta başlayacak.
      tsi 18:00
      trt spor, ntvspor, a spor yada haber
      katar ve azeri kanalida veriyor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hoşgeldiniz Cumhurbaşkanım, Stada ayak bastığınız için teşrif ettiniz Cumhurbaşkanım, Koltuklara oturduğunuz için minnettarız Cumhurbaşkanım, Teşekkürler Cumhurbaşkanım, Cumhurbaşkanım cumhurbaşkanım canım Cumhurbaşkanım.
        Twitter Adresim

Yorum

• Tribündekiler cumhurbaskani icin sarkilar falan söyler. izlenmez. Utanmadan kupa diye aglamasinlar ozaman.

Yorum

• SG ismi rezalet.emekli olur sonra verirsin ismi.En büyük kalayi Sponsor arayisina verecem uzun süre ara sonra dogru ise kendi sirketin ile anlas.Usta da artik milleti kandiriyor o zaman derim.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              videonun başlığını görüp bi tarafları oynayanlar bence videoyu seyretmeden yorum yapmayın.
              seyredin de Türkiye'nin %99.999999 yapamayacağı adamlığı görün. zeka müsait ise tabi.

Koşullanmış beyinlere hiç bir şeyi izah edemezsin kardeşim.
              Biz insan sütün rengini siyah olarak görüyorsa sen ona beyaz olduğunu anlatamazsın.
              O yüzden bırak siyah gören siyah görsün, beyaz olduğunu bilen de bildiği ile kalsın.
              Herkesin her şeyi anlamasını beklemek sadece seni, beni yorar.
              İnan gerek yok, denedim ve gördüm.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                son derece rahatım, bu stadı istemiyoruz diyenler utanabilir onda problem yok, saygı duyuyorum. utanılacak şeyler de olabilir ekstra olarak ki her gün oluyor ama utanç günü değildir.
                Sizleri bu mutlu gününüzde, burada, kendi dertlerimizle meşkul ettiğimiz için kusurumuza bakmayın ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• YÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA
                  ALLAH BELANIZI VERSİN BE!!

Atatürk'ü Katar Emirinden bile önemsiz yaptınız ya helal olsun size. Yemin ediyorum o kadar utanıyorum ki şuan devletimden. Devletim demeye dilim varmıyor allah belanızı versin bee!
                  Hiç koymasaydınız Atatürk'ü zahmet olmuş. Yapacağınız stadında içine edeyim. Alın sizin olsun kodumun stadı.
                  cf5a7f0f-d9bf-4574-89b6-dd8a1f80fe58.jpg
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Trabzonspor tarihinin ve belki de şehrin utanç günüdür. Tarihe kapkara bir sayfa olarak kazınacak!

Size göre utanç.
                    Bana göre ise; Bugün Trabzonspor'un en önemli günüdür.
                    Reel gerçeklere bakarsak, Trabzonspor'un tarihi günlerinden birini yaşayacağız!
                    Önümüzdeki 50-60 seneye ev sahipliği yapacak stadyumumuz hizmete açılıyor. Bundan ötesi şampiyonluk!

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      YÜZÜNÜZ KIZARACAK MI BİLMEM AMA

Atatürk'ü Katar Emirinden bile önemsiz yaptınız ya helal olsun size. Yemin ediyorum o kadar utanıyorum ki şuan devletimden. Devletim demeye dilim varmıyor allah belanızı versin bee!
                      Hiç koymasaydınız Atatürk'ü zahmet olmuş. Yapacağınız stadında içine edeyim. Alın sizin olsun kodumun stadı.
                      [ATTACH]11718[/ATTACH]
                      tamam iste bu rezil
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

[ATTACH]11718[/ATTACH]
                        Rezillik Rezillik Rezillik.. Muharrem Usta kuklalıktan başka bişey yapmadın bugüne kadar..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Koşullanmış beyinlere hiç bir şeyi izah edemezsin kardeşim.
                          Biz insan sütün rengini siyah olarak görüyorsa sen ona beyaz olduğunu anlatamazsın.
                          O yüzden bırak siyah gören siyah görsün, beyaz olduğunu bilen de bildiği ile kalsın.
                          Herkesin her şeyi anlamasını beklemek sadece seni, beni yorar.
                          İnan gerek yok, denedim ve gördüm.
                          Keşke başka birine verilseydi.
                          Gerçekten canı gönülden onun isminin verilmesine karşıyım.
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Şu fotoğrafın bile normal olduğunu savunacak kişiler vardır eminim. Ar damarı önemli.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

[ATTACH]11718[/ATTACH]
                              Tam seçemiyorum ama fotoğraflar sanırım bayrağımız, Atatürk, RTE, Emir ve Binali şeklinde sıralanmış. Aslında bu sıklıkla kullanılan bir yöntem. Asanlara sıralama hakkında itirazınızı dile getirdiğiniz zaman "ne var sıralama bayraktan başlıyor" şeklinde cevap alacaksınız. Fakat görsel olarak bakıldığında en önemli kişilerin merkezden uzaklaşarak sıralandığı şeklinde algılandığı da bir gerçek. Atatürk'ü merkeze koyup RTE solda olsaydı da "ne var sıralama merkezden dağılacak şekilde yapılmış" cevabını almamız muhtemeldi. Her iki durumda da itiraz edileceği kesin.

Stadın geri kalan kısımlarındaki pankartlar ise oldukça abartılı kaçmış.

Yorum

• hahahahahah. cidden allah belanızı versin. katar emiri binali tayyip erdoğan ve yanında öylesine konulmuş mustafa kemal atatürk söylenecek söz kalmadı.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X