Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cimler her gün 2cm uzunluguna kesiliyordu
    pazar gösteri maci olacagi icin maci uzunlugu olan 4cm kadar büyütülecek

uzun cim olunca topragi göremiyorsun tabi

cok anlattik ama kimse anlamak istemedi
    gösteri maçı mı olacak pazar günü? :O
    çivisiz krampon giysinler o zaman
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın dışı bordoya boyanacaktı ne oldu o işe? Her modelde tasarımda bordo renk olduğu açık ve net görülüyor. İptal filan mı oldu?

[ATTACH]11682[/ATTACH]
      Boyanması gerekmeyen her yeri boyadılar, stadın içinde boyasız yer bırakmadılar. Projede boyalı görünen yere dokunmadılar.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Sultan Mehmet te İtalyan Bellini ye Portresini yaptırmis bunu peki dinin neresine koymalıyız?
        İnsanlığın var olduğu günden beri tevhid dinleri putperestlikle hep mücâdele ede gelmişlerdir. Putperestlik ise temelde, “sûrete ve heykele tâzim, ihtiram, saygı ve eğilmek” fiilleri üzerine kurulmuştur.

Ben fetva verecek biri degilim, lakin heykelin haram oldugunu herkes bilmeli. Buna ister tap ister tapma. Kimse mantik yapmasin, disiniz kanadigindada abdest alirken dirseginizi yikiyosunuz. Cok sorgulamak iyi degildir.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim öyle ince hesaplarım yok kişi kendinden bilir işi bjk örneğini verme sebebim istanbula yaranmak için şikeye bakış açısının nasıl değiştiğini göstermek. Adamın konuşmalarını çarpıtanda sizsiniz adam şampiyon olmadım diyor ağzından çıkana siz yok yok o öyle demek istemedi diyorsunuz belli kimin neyi çarpıttığı.Ayrıca sadece benden zeki demem yeterliymiş sizi işe karıştırmama gerek yokmuş uyarınız için teşekkürler
          Kendin yapınca "benim öyle ince hesaplarım Yok" oluyor.

Ağzından çıkanı yazdım yukarıdaki mesajda ve o lafa rağmen şampiyonluğa inanmıyor diyen ya düşündüğüm kadar zeki değildir, ya takıntılıdır ya da kötü niyetlidir.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şu stadyum başlığında stat dışında ne çok şey tartışılıyor yahu.

Yönetim uyuma ...
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://sorularlaislamiyet.com/heyke...z-caiz-olur-mu

Ben fetva verecek biri degilim, lakin heykelin haram oldugunu herkes bilmeli. Buna ister tap ister tapma. Kimse mantik yapmasin, disiniz kanadigindada abdest alirken dirseginizi yikiyosunuz. Cok sorgulamak iyi degildir.
              Çok sorgulamak iyi değildir. Başka sorum yok hakim bey.

Ama üzerimize bomba yağıyor, sorgulama yeğenim, iyi değildir.

Yorum

• Forumları karıştırdı galiba arkadaş.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Aksine sorgulamadığı için İslam coğrafyası cayır cayır yanıyor. Puta tapmanın olduğu dönemde yasaklanması mantıklı. Günümüzde heykele tapacak kadar akıl yoksunu insan olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Var mıdır sence?

Körü körüne inanmayın, sorgulayın doğruyu bulun.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://sorularlaislamiyet.com/heyke...z-caiz-olur-mu

Highlights some of the distinct characteristics and qualities of Turkish culture, including architecture, music, lifestyles, clothing, and food

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu stadyum başlığında stat dışında ne çok şey tartışılıyor yahu.

Yönetim uyuma ...
                      Aynen öyle oluyor, siyaset başlığı, şike başlığı, eski futbolcular başlığı vs. adını ne koyarsan artık. Biri de Akyazı Stadını konuşsa keşke...
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendin yapınca "benim öyle ince hesaplarım Yok" oluyor.

Ağzından çıkanı yazdım yukarıdaki mesajda ve o lafa rağmen şampiyonluğa inanmıyor diyen ya düşündüğüm kadar zeki değildir, ya takıntılıdır ya da kötü niyetlidir.
                        bizden ağzından çıkanı yazdık canlı canlı videosunuda koyduk neticemizden uydurmadık buna rağmen öyle birşey yok diyen Trabzonsporlu değil şenolcudur

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizden ağzından çıkanı yazdık canlı canlı videosunuda koyduk neticemizden uydurmadık buna rağmen öyle birşey yok diyen Trabzonsporlu değil şenolcudur
                          Şenol Güneş'i Trabzonspor ile kıyaslayacak kadar büyük görmen de enteresan.
                          Hayatta başarılar
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Nuri Albayrak koyalım stadın adını, onun daha çok emeği var bu konuda.

Ben cumhurbaşkanının Ş. Güneş'i önermesini her şeye müdahil olma huyuna bağlıyorum. Başka da isim bilmediği için popüler bir isim önermiş işte. Şamil Ekinci'yi bilse kesin onu söylerdi mesela.
                            En son shcebi tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 17:44.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aksine sorgulamadığı için İslam coğrafyası cayır cayır yanıyor. Puta tapmanın olduğu dönemde yasaklanması mantıklı. Günümüzde heykele tapacak kadar akıl yoksunu insan olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Var mıdır sence?

Körü körüne inanmayın, sorgulayın doğruyu bulun.
                              Yeri değil ama bilgilenmesi lazım insanların. put demek ona tapmak değildir onu aracı yaparak tapınmaktır. insanlar heykelleri put yapmışlardır, ateşi yapmışlardır, inekleri yapmışlardır vs. islam dünyası da maalesef yüzyıllardır Allah ile görüştüğünü (rüyasında vs), Allah'ın sevdiği kulu olduğu vs söyleyen insanlarla dolup taştı. Bunlar kendilerini aracı yapmalarının heykeli putlaştırmak ile aynı olduğu çok nettir. Ama gören ve düşünenlere.
                              Onlarca, yüzlerce ayet "Düşünmez misiniz .." ve bunun gibi başlarken bazıları çıkıp gerçek Alimlere bunlar düşündükleri için kafirdirler diyebiliyor.
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeri değil ama bilgilenmesi lazım insanların. put demek ona tapmak değildir onu aracı yaparak tapınmaktır. insanlar heykelleri put yapmışlardır, ateşi yapmışlardır, inekleri yapmışlardır vs. islam dünyası da maalesef yüzyıllardır Allah ile görüştüğünü (rüyasında vs), Allah'ın sevdiği kulu olduğu vs söyleyen insanlarla dolup taştı. Bunlar kendilerini aracı yapmalarının heykeli putlaştırmak ile aynı olduğu çok nettir. Ama gören ve düşünenlere.
                                Onlarca, yüzlerce ayet "Düşünmez misiniz .." ve bunun gibi başlarken bazıları çıkıp gerçek Alimlere bunlar düşündükleri için kafirdirler diyebiliyor.
                                Şimdi taştan değil, etten kemikten putlar var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X