Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haddinizi aştığınız için haddimi aştım diyebiliriz.
    Teknik kısma devam edemeyeceğim, "bu kolon bu odayı daraltmış" derinliğinde ev sahibi kıvamında çünkü. "Önümde yükselmiş cam istemiyorum, bana şöyle görüş engellemeyen ufak bir duvar üstü küpeşte yabıver ustam" E ok madem öyle istediniz.

Ama tepkisel var oluş yeteneğinizi beğendim, iyi günlerde kullanın "Bilerek haddimi aştım" savunması yapan adamla bir ilişkiyi daha fazla yürütemeyeceğim. Neyse, titrin size büyük geldiğini fark edemeyip alıntı yapmış olmak benim hatam. Kusuruma bakmayınız. .

İyi forumlar adminim.
    En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 27.08.2016, 13:05.
    Naber?

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]10456[/ATTACH]
      [ATTACH]10455[/ATTACH]

Besiktasin zemine baktigim zaman, bizimkinde benzeri bir drenaj sistemi goremiyorum ve onlarda son olarak serilen sey bizde ilk olarak dokuluyo. Insallah yanlis anlamisimdir cunku trabzon gibi bi iklime drenaj sistemi daha onemli. Hibritin gram onemi yok drenaj iyi degilse.

Beşiktaş'ın stada serdiği şey yanlış görmüyosam membran. Ama tabi bu çatıdaki şeyle alakası yok su yalıtım malzemesi olan membran. Bizde daha zemin yükselecek bir çok aşama var.
      Zemin düzlendikten sonra ne yapacaklarını anlarız.

İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1-alt tarafta boş duran membransız kısmı önceden membran ile kapatalım diyordum ama özellikle deniz tarafı kale arkası çok güzel görünüyor. membran yerine camla kapatılmalı.
      2-tribün zemini biraz yüksek gibi geldi bana. sahaya uzak olacak ona eyvallah ama biraz daha alçak olabilir ingiliz tarzı olmalı yani sahayı biraz yükseğe çıkartırsak bu sorun hallolur.
      4-localar bir basamak daha yukarı kaydırılıabilirdi.(ilk sıradaki loca koltukları loca giriş zeminine yapılıp onun altındaki de 1 sıra altına yapılabilirdi.)
      5-loca üstlerindeki yani 2 katın önündeki beton daha aşağıya çekilebilirdi yada daha alçak olmak şartı ile reklam panoları yapılabilir.(locaların gizlenmesi amacı ile)
      7-çatımız alçak görünse de üçgen şeklinde olduğu için sadece çatı direklerinin olduğu kısım alçak diğer kesim yüksekte kalıyor antepin stadındaki gibi bez çekilerek kapatılsa efsane olur.(sadece çatıdaki kedi yolu sıkıntı çıkartabilir.
      1- bence oraya cam güzel gitmez ama tabi bi projesi olsa da görsek belki çok daha farklı ve güzel fikirler çıkabilir. ama bence kesinlikle kapanmalı o boşluklar.
      2- zemin yükseltilecek diye biliyorum daha numaralının önündeki yeşil boyanın hizasına kadar.
      4- katılıyorum hem loca camlarının görünürlüğü de daha azalmış olurdu.
      5- kulübe devir gerçekleşince bu konuda baskı yapmamız gerekiyor. başkan dikkate alacaktır.
      7- aynen bunu ben de demiştim antep güzel yapmış bizim de bu tarz bişey yapmamız güzel olur.
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• O değilde o diğer binalardan biri gençlik ve spor bakanlığına bağlı bir bina olmayacak dimi ?
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Bence camlarla vidalarin yerini degistirisek tum sorunlar cozulur.

Yorum

• konyanin stadindaki kale arkasi tribun uzakligiyla akyazi ayni mi??

Yorum

• İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              konyanin stadindaki kale arkasi tribun uzakligiyla akyazi ayni mi??
              akyazi daha yakin dogru hatirliyorsam
              10 m
              konyada 11m

İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              insallah oyledir konya macina bakiyorum da cok uzak kale arkalari
              hakeme ulasmadan güvenlik icin tampon bölge düsünülmüstür
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 22:02.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                akyazi daha yakin dogru hatirliyorsam
                10 m
                insallah oyledir konya macina bakiyorum da cok uzak kale arkalari

Yorum

• bordo koltuk yoğunluğu artar umarım, koltuk mu bitti, montaj durmuş sanki, iki gündür değişiklik yok.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teknik kısma devam edemeyeceğim, "bu kolon bu odayı daraltmış" derinliğinde ev sahibi kıvamında çünkü. "Önümde yükselmiş cam istemiyorum, bana şöyle görüş engellemeyen ufak bir duvar üstü küpeşte yabıver ustam" E ok madem öyle istediniz.

Ama tepkisel var oluş yeteneğinizi beğendim, iyi günlerde kullanın "Bilerek haddimi aştım" savunması adamla bir ilişkiyi daha fazla yürütemeyeceğim. Neyse, titrin size büyük geldiğini fark edemeyip alıntı yapmış olmak benim hatam. Kusuruma bakmayınız. .

İyi forumlar adminim.
                    Hakkını vereyim komiksin. Mizah kuvvetli. Okurken gülümsediğim yerler oldu sensei...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen mağarada doğmuşsan ben ne yapayım
                      Anan baban sana terbiye vermemiş, çok belli ediyorsun...

Yorum

• konyanın stadının 1. katı 22 basamak 2.katı 22-23 basamak. bizim stadımız daha çok sıralı ama özellikle stadımızın tribün açısı o kadar yatay kalmış ki konyanın stadı daha büyük gibi duruyor.

edit:
                        konya stadı altkat loca hariç 1.kat 18 sıra 2.kat 25(22+3 sonradan yapıldı) sıraymış.
                        bizde ise alt kat loca hariç 1.kat 22 sıra 2.kat 23 sıraymış.
                        bursada alt kat loca hariç 1.kat 24 sıra..
                        beşiktaşta alt kat loca hariç 1.kat 24 sıra..
                        En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 27.08.2016, 00:01.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          konyanın stadının 1. katı 22 basamak 2.katı 22-23 basamak. bizim stadımız daha çok sıralı ama özellikle stadımızın tribün açısı o kadar yatay kalmış ki konyanın stadı daha büyük gibi duruyor.
                          yatay kalisindan degil, göke uzanan catisi o algiyi yaratiyor
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yatay kalisindan degil, göke uzanan catisi o algiyi yaratiyor
                            olabilir. ama tribünleride büyük duruyor ligtv kamerasından izleyince çatı görünmüyor ama yine de büyük
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• statımız yapıldıkça özellikle çatının etkisiyle giderek asıl görünümüne kavuşuyor. bu kadar bekletildik(yetişmeyeceğini bildikleri halde üstüne basa basa ağustos ayını söyleyenlere selam ederim).
                              bu arada konuyla ilgisi yok ama eskişehirin statını beğenen bir tek ben miyim? bence çatı çok yüksek değil.koltuk dizimini güzel yapmışlar. bir kaç rütuşla( stat kenarı yeşil, ara kata led pano, çatı altına kaplama , ambulans çıkış hangarları küçültülse,vs. ülkenin en estetik statlarından olurdu.
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 23:55.

Yorum

• sonradan zorlama ile projeye loca uydurursan, mevcut tribünden ayirmak icin cam kullanman gerekir tabii ki cam da ayirmak icin pek basarili olmamis.

diger stadlardaki örneklere bakin; localar kat seklinde ayr bir bölüm, bizimkisi ise kale arkasi tribünü ile merdiven seviyesinde. locayi kendini özel hissetmek isteyen adam alacak, sanmiyorum ki gidip kale arkasi taraftariyla mac izlemek isteyen olsun. yazik o paraya.

ayrica bircok taraftar o alana gececek o koltuklari kullanmak icin, cam mam hikaye, o engelleyemez. ha adam koyup engeller iseler onu bilemem.

korkuluk isi de cok ilkel duruyor, kötü mötü ama cam estetik durmus yine de.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X