Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zemin mi düzeldi benim gözler mi bozuldu anlamadım
    cimler her gün 2cm uzunluguna kesiliyordu
    pazar gösteri maci olacagi icin maci uzunlugu olan 4cm kadar büyütülecek

uzun cim olunca topragi göremiyorsun tabi

cok anlattik ama kimse anlamak istemedi
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:51.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kar birikintisi olan yerde acaba ısıtma işe yaramıyor mu?

Yorum

• Şu stad açılsa,
        takım olumlu bi ivme kazansa da daha başka şeyler konuşsak,
        oynanan oyun,puan taplosu derken bi saracak yer buluyoruz illa,
        inş devre arası yapılacak takviyeler ile birlikte birbirimizi kırıp inciten muhabbetlerden bam başka muhabbetlere akarız
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Zemin mi düzeldi benim gözler mi bozuldu anlamadım
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            öncelikle yukarıda da yazdım şenol güneş şampiyon olduğunu kabul etmiyor
            Bunun kadar zorlama bir yorum görmedim.

Ülkedeki adaletsizliği itin götüne sokabilen tek adamı, bu laf üzerinden kendi camiasının eleştirmesi gerçekten çok acınası bir durum...

"Bana şampiyonluğu yaşatmadılar" lafını başka türlü anlayıp "ben şampiyon olmadım diyor yeaaa" demek samimi değil.

Aşağıdaki lafları söyleyen adamın şampiyonluğa sahip çıkmadığını iddia etmek akıl dışı...

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, beraat kararı çıkan Fenerbahçe'nin aklanmadığının altını çizerek, Şimdi herkes “Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldı”, Fenerbahçe de “Bak hukuken aklandım” diyor. Hukuken aklanmak, Türkiye’de iftihar meselesi değil artık. Siz bu topraklarda bir şekilde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, başkası haksızlığa uğradığında da bunu normal karşılarsınız. Şike süreci, futbolla ilgili bir olay değildir ve hiçbir şekilde aklanmayacak. Böyle aklanma olmaz. Hukukla aklanılmaz" ifadelerini kullandı.
            Daha net olabilirdi, bizimle oynanan maç sonrası kendi yönettiği takım lehine hataları dile getirebilirdi, ancak bunları yapmaması ne şike ile ilgili duruşunu değiştirir ne de tarihimzdeki yerini. Boşuna zorlamayın...
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şenol Güneş efsane mi değil mi bilmiyorum fakat bilinen bir gerçek var ki şu an rakip takımın ya da başka bir deyişle istanbul takımlarından biri olan beşiktaşta görev yapan teknik adamın isminin bizim stadyuma verilme düşüncesinin akılla açıklanır bir yanı yok.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Şenol Güneş'in 2010-2011 hakkındaki fikirlerini biliyoruz, sözlerini çarpıtmak maksatlı olur.

Öte yandan, o açıklamada böyle bir vurgu yapmasına gerek yoktu...
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 16:16.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunun kadar zorlama bir yorum görmedim.

Ülkedeki adaletsizliği itin götüne sokabilen tek adamı, bu laf üzerinden kendi camiasının eleştirmesi gerçekten çok acınası bir durum...

"Bana şampiyonluğu yaşatmadılar" lafını başka türlü anlayıp "ben şampiyon olmadım diyor yeaaa" demek samimi değil.

Aşağıdaki lafları söyleyen adamın şampiyonluğa sahip çıkmadığını iddia etmek akıl dışı...

Daha net olabilirdi, bizimle oynanan maç sonrası kendi yönettiği takım lehine hataları dile getirebilirdi, ancak bunları yapmaması ne şike ile ilgili duruşunu değiştirir ne de tarihimzdeki yerini. Boşuna zorlamayın...
                  sözlerini mi çarpıtıyorum şenol güneşin asıl buradaki acizlik direk şenol güneşin ağzından dökülen sözlere kılıf bulmaya çalışmak şenol güneş senden benden zekidir böyle ucu açık konuşmaz hiç konuşmuşluğuda yoktur. Ne dediği ayan beyan ortada kraldan çok kralcı olmayın. Akıl dışı olan şikeci bir takıma gidip şike yaptıklarını düşünsem gelmezdim demesi ne demek düşünsem bu işler düşünmeyle olmuyor işte savunduğunuz adam atla futbolda şike yapan takımın şike yapmadığını düşünüyor siz neyi savunuyorsunuz halen daha

ayrıca evet adeletsizliğe değinmiş olabilir fenerbahçe bulması kolay ve ucuz olan araba ile şike yaparken bjk at ile şike yapmak zorunda bırakılmıştır bu adaletsizliği yüzümüze çarptı adeta
                  En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:55.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol Güneş'in 2010-2011 hakkındaki fikirlerini biliyoruz, sözlerini çarpıtmak maksatlı olur.
                    Aşağıdaki mesajı okursan somut örneğini görebilirsin

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sözlerini mi çarpıtıyorum şenol güneşin asıl buradaki acizlik direk şenol güneşin ağzından dökülen sözlere kılıf bulmaya çalışmak şenol güneş senden benden zekidir böyle ucu açık konuşmaz hiç konuşmuşluğuda yoktur. Ne dediği ayan beyan ortada kraldan çok kralcı olmayın. Akıl dışı olan şikeci bir takıma gidip şike yaptıklarını düşünsem gelmezdim demesi ne demek düşünsem bu işler düşünmeyle olmuyor işte savunduğunuz adam atla futbolda şike yapan takımın şike yapmadığını düşünüyor siz neyi savunuyorsunuz halen daha

ayrıca evet adeletsizliğe değinmiş olabilir fenerbahçe bulması kolay ve ucuz olan araba ile şike yaparken bjk at ile şike yapmak zorunda bırakılmıştır bu adaletsizliği yüzümüze çarptı adeta
                    Benim katılmadığım mesajın "şampiyon olmadım" dediğini iddia ettiği mesajındı. Orada haklı olduğumu gördüğün için, konuyu "bjk de şikeci" kapsamına çekmeye çalışman gayet zekice. Bir de Şenol Güneş senden benden zekidir diyorsun tevazu yapıp.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yönetimden herhangi bir açıklama gelmediğine göre bjk hocasının adı verilecek galiba sonuçta emir büyük yerden.Transferde adı geçenlere bakıyorum Ömer Ali,Musa filan yani kim gelirse gelsin kendimizi aynı noktada buluyoruz.Bu sefer bir şeyler değişir diyorum ama yok.Artık umudum kalmadı yine de seviyorum işte yapacak bir şey yok
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şrnol Güneş şampıyonluk yasamadım dıyerek bu takıma ihanet etmiştir stadyuma isminin verilmesi teklif edilemez Kazım Koyuncu olursa bence güzel olur

Yorum

• Şurada yazılanları aylardır takip ediyorum kimi zaman içinizden kimilerine kafa göz dalma isteği uyanıyor kimi zaman forum üyeliğinden ayrılıp gitme isteği uyanıyor kimi zaman lanet olsun diyorum. Özetle çoğu vakit bu forumda sevinçle mütebessim bir yüzle dolaşamıyor aksine sinir oluyorum. Ama 50 ye merdiven dayamış biri olarak kendime "YA BOŞVER OĞLUM ARTIK YOK TRABZONSPORDU YOK FUTBOLDU" diyorum ama bakıyorum yine gün içinde birileriyle şikeciler ve Trabzonspor ayrımı yaparken ateşli tartışmalar içinde buluyorum kendimi. Ya da ne bileyim bu hafta sonu bu lanet işkenceyi çekmeyeceğim seyretmeyeceğim bu maçı derken hafta sonu maç saatine göre işlerimi ayarlarken buluyorum kendimi. Böyle bir garip böyle bir derin TUTKU TRABZONSPORLU olmak.

Şimdi bir sürü isim önerisi ortalıkta dönüyor ya da bir yerlerden sırf kavga çıksın diye ( BASINI özellikle de YEREL BASINI kastediyorum) üfürülen isimler dolanıyor.

Bence (bana sormazlar tabii ki) kopmleks ve Stadyum isminin en güzel ve ortaklaşa kabul edilebilir olması ancak şöyle mümkün.

AKYAZI SPOR KOMPLEKSİ
                          SPONSOR+ HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU olmalı.

Haa sponsorumuz REDBULL olursa o zaman RedBULDOZER CEMİL STADYUMU olur (Espiridir diye not düşeyim neme lazım bu yaşta abuk tepkilerle karşılaşmak istemem)
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Kendi stadimizin ismini bile telkinle baskalarinin emriyle dayatmasiyla verebilcek kadar aciz bir camiamiyiz biz beyler, ne oluyor bu klube...
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Trabzonspor Yeni Hüseyin Avni Aker Stadyumu olsun.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aşağıdaki mesajı okursan somut örneğini görebilirsin

Benim katılmadığım mesajın "şampiyon olmadım" dediğini iddia ettiği mesajındı. Orada haklı olduğumu gördüğün için, konuyu "bjk de şikeci" kapsamına çekmeye çalışman gayet zekice. Bir de Şenol Güneş senden benden zekidir diyorsun tevazu yapıp.
                                Benim öyle ince hesaplarım yok kişi kendinden bilir işi bjk örneğini verme sebebim istanbula yaranmak için şikeye bakış açısının nasıl değiştiğini göstermek. Adamın konuşmalarını çarpıtanda sizsiniz adam şampiyon olmadım diyor ağzından çıkana siz yok yok o öyle demek istemedi diyorsunuz belli kimin neyi çarpıttığı.Ayrıca sadece benden zeki demem yeterliymiş sizi işe karıştırmama gerek yokmuş uyarınız için teşekkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X