Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam Trabzonspor'u değil, aktif futbolu seçip kendini ispat edebilmek için atla şike yapmaya çalışan şikeci kulübü tercih etmiş. Yetmemiş, sahiplerine şirin gözükebilmek için Trabonspor'u/kendi emeğini görmezden gelmiş. Biz de tüm bunlar yetmemiş gibi bu adamın adını komplekse vericez

2011 sonrası bir camia nasıl kendini günbegün bitiriri hep birlikte izliyoruz işte. Adamlar hırsızlık yaptı ve hırsızlıklarının ve kulüplerinin arkasında aldıkları verdikleri kararlarla dimdik durdular. Bizim camiada ise rezilliklerin kepazeliklerin ardı arkası kesilmiyor valla. Artık milleti Trabzonspor'dan nefret ettirdiler. Sonra da stat neden dolmuyor.
    En son My tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 17:29.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Güneş ismi olmaz,unutun o işi...
      İnşallah olmaz da ben pek emin olamıyorum,adeta dalga geçer gibi Şenol Güneş adını dayatırsalar ne yapacağız?Umarım bir şekilde bu saçmalık engellenir.
      • Memento mori

Yorum

• Her seye anket yapan yönetim niye isim konusunu taraftara sormuyor?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam Trabzonspor'u değil, aktif futbolu seçip kendini ispat edebilmek için atla şike yapmaya çalışan şikeci kulübü tercih etmiş. Yetmemiş, sahiplerine şirin gözükebilmek için Trabonspor'u/kendi emeğini görmezden gelmiş. Biz de tüm bunlar yetmemiş gibi bu adamın adını komplekse vericez

2011 sonrası bir camia nasıl kendini günbegün bitiriri hep birlikte izliyoruz işte. Adamlar hırsızlık yaptı ve hırsızlıklarının ve kulüplerinin arkasında aldıkları verdikleri kararlarla dimdik durdular. Bizim camiada ise rezilliklerin kepazeliklerin ardı arkası kesilmiyor valla. Artık milleti Trabzonspor'dan nefret ettirdiler. Sonra da stat neden dolmuyor.
          Trabzonspor'dan nefret etmek değil de Trabzonspor isminin altındaki değerleri oluşturanların (taraftar, yönetim vs..) kişilik ve dünya görüşü ortalamalarının düşüklülüğü midede kramplara yol açıyor.
          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Şenol Güneş Spor Kompleksi Spor Toto Stadının açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan taraftarlara!!! başkanlık sistemi hakkında bilgi verdi.

Trabzonspor'um neredesin?

Yorum

• Yönetim de biatçılardan olduğunu ortaya koymuş olacak demek ki.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burada dalga gecende , demagoji yapanda sensin

ben sadece neyin ne oldugunu yazdim

biraz aklin varsa gider senol günes basliginda neler yazdigimi okursun

nedir bu,her baslikta konu ne olursa olsun saldiri tavriniz
                ne demek biraz aklin varsa bir açıklasana kimsinde sen böyle konuşuyorsun saygısız edepsiz insan kime neye saldırmışım senin gibi hakaret mi ettim o mesajda ben onu demek istemedim diyip geçersin kafana silah mı dayadık

Yorum

• Rakip takımın teknik direktörünün ismini koyacak kadar vizyon sahibi değillerdir diye umuyorum

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne demek biraz aklin varsa bir açıklasana kimsinde sen böyle konuşuyorsun saygısız edepsiz insan kime neye saldırmışım senin gibi hakaret mi ettim o mesajda ben onu demek istemedim diyip geçersin kafana silah mı dayadık
                    her konuda aynisini yapiyorsun

yazdigimda cok acik, senol günesin s si olmayan yazida yazdiklarindan sonra terbiyeden, saygidan veya edepten bahsetmen manidar

İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hadi Allah versin başka kapıya patron yok
                    cok basit
                    yazdiklarimi alintilama

daha öncede demisdim
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 17:55.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şenol Güneş'ten önce bir kere Kazım Koyuncu var ismi koyulacak.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her konuda aynisini yapiyorsun

yazdigimda cok acik, senol günesin s si olmayan yazida yazdiklarindan sonra terbiyeden, saygidan veya edepten bahsetmen manidar
                        hadi Allah versin başka kapıya patron yok

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Verdiğin bilgiler yanıltıcı Nazım. Bence daha dikkatli olmalısın. Tartışmayı uzatmamak adına ve konu dışına çıkmamak adına ayrıntıya girmiyorum. Ilber Hoca'nın bu konuyla ilgili konuşmaları internette mevcut zaten. İzlemeni tavsiye ederim. Türk töresine aykırılık ise bambaşka bir boyut orta asya Türk devleleri dönemi olaylarının da farklı boyutları var.

Ben devlet liderlerinin stadyum gibi yapılara konmasinin onların değerine hakaret olduğunu düşünüyorum.
                          Benim.kaynağım da Celal Sengör der susarim
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]11668[/ATTACH]

İşaretli alanların bol bol ağaçlandırılması lazım.
                            Aklıma birşey takıldı bu gösterilen alan dolgu olduğuna göre bu alanın dibi sonuç olarak deniz değil mi
                            Yani burada dikilen bitkiler bir süre sonra nasıl gelişecek acaba köklerinin gideceği uzunluk belli sonuçta
                            Bu dolgunun yüksekliği ne kadardı acaba
                            Bir de dolguda saf toprak mi kullanıldı kaya taş parçaları vs ağacın gelişimini engeller mi ?
                            Aklıma bu sorular takıldı
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• illaki tüm şehrin takıma küsmesimi gerek, Şenol Güneşin ismi dünya üçüncülüğünden sonra bu zamana kadar bir yere verilmemiş, yenimi akıllarına gelmiş? adı bir yere verilecekse Vodafone arenaya verilsin

Yorum

• Levent Ustabaşı: Trabzonspor yönetimine soruyoruz, "Akyazı'ya hangi ismi koyacaksınız" Cevap; "bilmiyorum" Divan Başkanı Sürmen de bilmiyor! Kimin bu stat?

Kepazeliklerin bini bir para vallaha. Altında çok güzel bir yorum var. "Trabzonspor o ismi kendisi koyacak kadar büyük değil...".

Adım adım, günbegün kendimizi bitiriyoruz.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X