Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olmaz herhalde öyle bir saçmalik yaa

10 numara Yanindaki baskana sormak lazim gerçek mi diye.. gerçi en çok sevdigi adamlardandir SG, dolayisiyla Muharrem baskan hayir demez böyle bir seye... olacak is degil
    vallahi de billahide o isim oraya bir yere konsun Trabzonspor adını ağzına alan onuru sıraya dizsinler burada bu kadar midesizlik olmaz ya

Yorum

• Stadın adı Mustafa Kemal Atatürk olsun. Niye gülüyorsunuz olamaz mı

Yorum

• isim şenol güneş olacaksa kurdelayı da Fiko kessin bari

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim Osmanlı tarihini benden çok okuduğuna inanmıyorum. Sana sadece Avrupalılarca Fatih Sultan Mehmet'e "karga burun", Yavuz Sultan Selim'e "katil", Abdulhamit'e "kızıl sakal" diye hitap edilirken neden Kanuni'ye "muhteşem" dendiğini araştırmanı öneririm. Açıkcası ben stadıma Kanuni isminin verilmesinden utanırım. Sadece yüzeysel filmlerden tarihi öğrenenler için Kanuni çok büyük işler yapmış padişahmış gibi gösteriliyor. Kanuni, emektar babanın hovarda oğlundan farklı değildir. Kadere inanırım olacağı varmış ama kazara o değil de başka biri Yavuz'dan sonra tahta geçseydi ya da Yavuz Sultan Selim'in bire bir vasıflarına sahip Şehzade Mustafa'yı öldürtmeseydi de o geçseydi tahta tarihin seyri çok ama çok farklı bir şekilde ilerleyebilirdi. Bu konunun bu başlıkla hiç alakası yok, daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Bence tanımadığın insanlara da hakkında filmler dışında hiç bir şey bilmediğin insanlar için hakaret etme ve kırıcı olma. Saygılar.
          tarihi püsküllü kadir popcorn'dan öğrenen kesime çok bile kelam etmişsin kardeşim.

acı, geç... dahası lütuf olur bunlara...

şenol güneş ismine gelince;

para için kendi emeğini bile satabilecek bir zat'ın isminin geçtiği bir stada ben adım atmam. kombinemi yakar, içimdeki ts'u öldürür, kendi kabuğuma çekilirim.

bu isme olur diyen kişilerin de aslında ts'u hiç tanımadıklarını ve ts tarihini iyi okumaları gerektiğini salık ederim...
          Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
          Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Stadımız güzel ama isim konusunda bize de düşüncelerimiz ve isteklerimiz sorulmalıydı.

Yorum

• Bu sezon Şenol Güneş çalıştırdığı istanbul takımını şampiyon yaparsa gelecek sezon %90 bizde olacaktır.. Stadyumla adının geçmesi muhabbetini bu ihtimale bağlıyorum. Yani bir önhazırlık

Yorum

• Benim aklımda deli sorular Usta Şenol Güneş ile anlaştı mı acaba sezon sonu için ismi kompleske verildiğine göre var birşeyler

Yorum

• yine stadyumlan komplksin ismini karistirdi gidiyor

arkadaslar stadyumun ismi satilacak, bunda tartisilacak bir konu yok, masadaki tartisma tesisler/ kompleksin ismi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 17:10.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buldum

Stockholm Spor Yerleşkesi
                    Midesi Hoş Arena
                    "cuk" oturttun kardeşim. helal...
                    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Umarım Şenol Güneş ismi dedikodudan ibarettir. Hani şu an faal görevde olmasa bi derece ama rakibinin hocasına stadının ismini vermek saçmalığı tarihe geçer herhalde. Fener de aziz gittikten sonra stadına "Ersun Yanal Spor Kompleksi Mutluluk Fenerbahçe'de Olmaktır Stadı" ismini versin o zaman.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yuh artık kendinden sonra tahtın varisini bir kadınin gönlü olsun diye öldüren bir Padişahin adını Stad ismi yapmak kadar saçma birşey varsa oda aktüel Cumhurbaşkanın isminin konulmasıdir.
                        Not: Türk geleneklerinde Devletin bekası için kardeş, evlat, amca, dayı öldürülmüştür ama haremindeki bir devşirme kadının hırsı ve ihtirası için Şehzade öldürülmez, bu Türk örf ve adetlerinde affedilmez bir olaydır eşi benzeri de yoktur zaten.
                        Verdiğin bilgiler yanıltıcı Nazım. Bence daha dikkatli olmalısın. Tartışmayı uzatmamak adına ve konu dışına çıkmamak adına ayrıntıya girmiyorum. Ilber Hoca'nın bu konuyla ilgili konuşmaları internette mevcut zaten. İzlemeni tavsiye ederim. Türk töresine aykırılık ise bambaşka bir boyut orta asya Türk devleleri dönemi olaylarının da farklı boyutları var.

Ben devlet liderlerinin stadyum gibi yapılara konmasinin onların değerine hakaret olduğunu düşünüyorum.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• CzpDSrKW8AAK4g0.jpg

İşaretli alanların bol bol ağaçlandırılması lazım.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Stadın ismi değil arkadaşlar önce bunu ayırt edelim Stadyumun ismi sponsor ile belli olacak.

Yorum

• İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Hocanın ismi bir tribüyana verilebilir.
                              Verilmelidir de hak etti fazlasıyla
                              Haaa bizi bıraktı gitti diyeceklere cevabım
                              Adamı kovmaktan beter ettik el birliği yaparak
                              Kalsaydı kendine yakışmazdı
                              Her yerde Trabzonlu gibi adam gibi davrandı

Katılıyorum.

Yorum

• Başlıkta bazı şahısların Devleti A'li Osmanlı ve muazzam padişahları hakkında söyledikleri hakaretleri ve VATİKAN hakkındaki methiyeleri görünce birden aklıma duvarlara 'Zulüm 1453te başladı' diye yazan zihniyet geldi. Allahtan biz varız da memleketimizi böylelerine teslim etmiyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X