Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi büyük kulübün adında böyle şeyler var merak ediyorum... Bizim efsanemiz yok mu ? Ne alaka yani Kanuni ? Köprü mü yapılıyor da adı Kanuni olacak... Kanuni Sultan Süleymanı severim saygı duyarım ama bu saçmalığın daniskası.
    Ki o tarz bir isim konulması söz konusu olursa koyulacak tek bir isim var zaten. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu kendisi.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri. Kanuni'den rahatsızlık duyanlara ise acıyor ve onları hali hazırda noel yaklaşırken VATİKAN gezisini öneriyorum. Biz tarihimizden ve kültürümüzden gururlu ve memnunuz çok şükür
      Terbiyesizlik yapmanın alemi yok.

Haddini bil. Kalkamayacağın vebalin altına girme...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• CzouX3jWgAAnzsH.jpgdoğru mu?

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH=CONFIG]11667[/ATTACH]doğru mu?
          Devletin her birimine torpilli işçi yerleştirirseler tabi ki şaşırmamak lazım.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Her yerde var tabi kaynaklari tek bir yer. Kulüp yalanlamadı hala demek ki doğru. Lafta profesyonellik pacamizdan akıyor. Bir de yanında yarım porsiyon vizyon.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şenol Güneş ne birader elalemin Teknik Direktörü niye benim stadımın adını taşısın.. Neymiş efsaneymiş paraya ihtiyacı yoktu gitmeseydi oraya efsane olduğunu kimse tartışmaz her yere adını verirdik..
              En son Sefa tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 15:57.

Yorum

• Şenol Güneş bizim için değerlidir. Ama bir kişinin adını bir stada veya komplekse vermek için fazlası gerekiyor.

Yorum

Şakadır bu şaka,
                  bu kadar amatör olamayız herhalde.
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şenol güneşin ismini stadın herhangi bir yerine koyan adamın vizyon kelimesini artık ağzına almaması lazım benim görüşüm artık bizim BJK GS FB ile yarışabilecek kalibrede bile görülmediğimiz gençler birliği ile eskişehir arası bir yerde görüldüğümüz doğal olarakta bu 3 camia ile ilgili hırslarımızdan vazgeçmemiz gerektiği yönünde bir görüş var ve bu yönetime kabul ettirilmiş veyada yönetim bunu bize kabul ettirmek için gelmiş yoksa böyle bir aşağılamayı şu ülkede hiç bir takıma yapamazsınız mümkün değil eski topçun diye başkasının başında hoca olan şike davasını kendi çıkarı için yok saymış bir adamın ismini yeni stadında hiç bir yere veremezsiniz. Ne diyeyim benim tuttuğum Trabzonspor bu değil kendisini bjk den bile küçük gören bir camia benim tuttuğum takımın camiası değil ben kendime yakıştıramam bunu 14. sıradayken bile hatta küme düşsek bile göğsümü gere gere Trabzonsporluyum derim ama böyle sığıntı bir camiaya dönüşürsek Trabzonspor dolayısı ile futbol işi benim için biter.

Yorum

• Dikkat ediyorum, şu 5 isim arasında stat ismi oylaması yapılsa %10 alamaz ama bazı özel kalemler bazı abilerinin etkisiyle sürekli zorlama Şenol Güneş'i koruma kollama sevdası içinde yer alıyor. İşin komik yanı bunu diğer kötü örnekleri vererek, onlarla karşılaştırarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Böyle saçma bir hareket olamaz. Biri hırsızlık yapıyor diye, tecavüz edene de aa diğeri hırsızlık yapıyor bu da tecavüz etsin ne olacak denir mi? Kulüp zaten son 5 yıldır yapmadığı, yemediği halt kalmamış diyor. Ne yapalım biz mi yedik o haltları, bunu konuşanların çoğu Muharrem Usta'yı destekleyen ekip ki ben de destekledim ama Ersun Yanal olabilecek en kötü hoca tercihiydi bence, bu demek ki çok daha büyük bir halt yiyip şu an şikeci bir takımın hocasının ismini verebiliriz yani öyle mi? Böyle saçma bir argüman olamaz.

Avni Aker olmayacaksa;

Futbolcu giriş kapısının üstüne "Ben Trabzonspor'un kaptanıyım. Para için başka bir kaptanın arkasından sahaya çıkmam." yazılsın. Stadın ismi de Cemil Usta olsun. Futbolcular, Şenol Güneş ve Fatih Tekke gibiler adamlık ve Trabzonsporlu olmak ne demek daha iyi anlarlar. Parayla satılmaya alışmış bedenler kolay kolay anlamaz ama çok da inanmıyorum anlayacaklarını.

Yorum

• Bir haber yapıyor birisi, hemen Başkan'a cephe alınabiliyor, bu haberleri bu yüzden çıkarıyorlar. %1 milyon uydurmadır bence.

Yorum

• Şenol Güneş ismi olmaz,unutun o işi...
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Birincisi yapılara hayatta olan birinin ismini vermek kadar saçma bişey yok. Olayın amacı zaten o insanın öldükten sonra bile hatırlanması. RTE stadı, Fatih Terim stadı falan bunlar tamamen yanlış şeyler ki bu 2 adamın ne kadar egolu insanlar olduğunu biliyoruz. Onun için Şenol Güneş falan hikaye Dozer Cemil olabilir Şamil Ekinci olabilir Avni Aker olabilir ama ŞG olmamalı
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şenol Güneş ismi olursa şenol hoca 3 sene içinde takımın başında olacak.garanti,,
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birincisi yapılara hayatta olan birinin ismini vermek kadar saçma bişey yok. Olayın amacı zaten o insanın öldükten sonra bile hatırlanması. RTE stadı, Fatih Terim stadı falan bunlar tamamen yanlış şeyler ki bu 2 adamın ne kadar egolu insanlar olduğunu biliyoruz. Onun için Şenol Güneş falan hikaye Dozer Cemil olabilir Şamil Ekinci olabilir Avni Aker olabilir ama ŞG olmamalı
                                Şamil Ekinci'nin ömrünü uzattın.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X