Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün stadyumda ki ilk maçımızın özetini izledim de zemin evrim geçirmiş resmen.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] bu stada devralmadan bir çivi çakılamaz diyorsun da bu taraftar grupları bir sürü iskele gibi inşaatlara girişti o bölümlerde kendilerine platform falan kurdu hatta bu yüzden kapasitede bile azalma meydana geldi diye biliyorum. Yani isteyen yapıyor istediğini...
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @selcuk bu stada devralmadan bir çivi çakılamaz diyorsun da bu taraftar grupları bir sürü iskele gibi inşaatlara girişti o bölümlerde kendilerine platform falan kurdu hatta bu yüzden kapasitede bile azalma meydana geldi diye biliyorum. Yani isteyen yapıyor istediğini...
        onlar icin izin aldilar

ama bence sacmalik

stadyumun icine ettirdi gökhan saral
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Statla ilgili asıl çözülmesi gereken sorun otopark ve ulaşım ağındaki çarpıklık.

Sırf bu yüzden gitmeyen çok insan var. Böyle de bahane mi olur demeyin, oluyor işte.
          Depremden sonra Düzce'den Trabzon'a taşındık.
          1999-2000 sezonunda Trabzon'daydım.

Bazen Engin Uzunoğlu ile birlikte, bazen bmn ekibi tamamen ile her maça istisnasız gittik.

Bazı maçlarda tribünde, 23-24 bin kapasite star'da 300-500 kişi olurdu...

Şaka değil.

Bizim taraftar muhakkak bir bahane bulur gitmemek için.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onlar icin izin aldilar

ama bence sacmalik

stadyumun icine ettirdi gökhan saral
            yani demek ki istenirse eğer izin alınarak istenilen değişiklik işlerine girişebiliyorlar.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• O kadar şey öneriyoruz da, niyet var mı niyet?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Antreman görüntülerini izlerken kırık dökük boyasız bakımsız bir tesismiş gibi kötü bir görüntü oluyor acaba yeni modern bir antreman tesisi mi yapılmalı?

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antreman görüntülerini izlerken kırık dökük boyasız bakımsız bir tesismiş gibi kötü bir görüntü oluyor acaba yeni modern bir antreman tesisi mi yapılmalı?
                  Stadyum çevresindeki tesislerin kullanımına henüz başlanmadı sanıyorum. Dolgu üzerindeki alanlar tamamlanıpta klüp taşınma işlemini gerçekleştirirse, kötü görüntü ortadan kalkacaktır
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Atletico'nun yenilenen stadı açılıyor. Simone birkaç oyuncu ile birlikte taraftarlara, stada metro ile gidebilecekleri mesajını veriyor.

Yorum

• Asıl yazmak istediğim şu;

Bizim stad inşaatı sırasında stadyum ışıklandırmasıyla ilgili bir proje vardı. Ben pavyon gibi olduğu için beğenmemiştim. Atletico'nun stadında da beyaz membran var. Şöyle sade bir ışıklandırma yapmışlar. İyi bir proje olursa bizim stada da yakışır. Rakip takım sahaya girerken başka renk olur golde başka renk olur. vs..

Yorum

• A. Madrid soyunma odası :

Yorum

• Sanat eseri.
                          Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• kayserinin tribünleri güzel olmuş sirkten stadyum havasına bürünmüş sonunda.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Atletico maçı var şuan stad muazzam olmuş helal olsun
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Stad nefis. Wanda yı gördükçe aklıma mauro icardi olayı geliyor.
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X