Bugün stadyumda ki ilk maçımızın özetini izledim de zemin evrim geçirmiş resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] bu stada devralmadan bir çivi çakılamaz diyorsun da bu taraftar grupları bir sürü iskele gibi inşaatlara girişti o bölümlerde kendilerine platform falan kurdu hatta bu yüzden kapasitede bile azalma meydana geldi diye biliyorum. Yani isteyen yapıyor istediğini...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk bu stada devralmadan bir çivi çakılamaz diyorsun da bu taraftar grupları bir sürü iskele gibi inşaatlara girişti o bölümlerde kendilerine platform falan kurdu hatta bu yüzden kapasitede bile azalma meydana geldi diye biliyorum. Yani isteyen yapıyor istediğini...
ama bence sacmalik
stadyumun icine ettirdi gökhan saral"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatla ilgili asıl çözülmesi gereken sorun otopark ve ulaşım ağındaki çarpıklık.
Sırf bu yüzden gitmeyen çok insan var. Böyle de bahane mi olur demeyin, oluyor işte.
1999-2000 sezonunda Trabzon'daydım.
Bazen Engin Uzunoğlu ile birlikte, bazen bmn ekibi tamamen ile her maça istisnasız gittik.
Bazı maçlarda tribünde, 23-24 bin kapasite star'da 300-500 kişi olurdu...
Şaka değil.
Bizim taraftar muhakkak bir bahane bulur gitmemek için.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar icin izin aldilar
ama bence sacmalik
stadyumun icine ettirdi gökhan saralBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
O kadar şey öneriyoruz da, niyet var mı niyet?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntreman görüntülerini izlerken kırık dökük boyasız bakımsız bir tesismiş gibi kötü bir görüntü oluyor acaba yeni modern bir antreman tesisi mi yapılmalı?Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Asıl yazmak istediğim şu;
Bizim stad inşaatı sırasında stadyum ışıklandırmasıyla ilgili bir proje vardı. Ben pavyon gibi olduğu için beğenmemiştim. Atletico'nun stadında da beyaz membran var. Şöyle sade bir ışıklandırma yapmışlar. İyi bir proje olursa bizim stada da yakışır. Rakip takım sahaya girerken başka renk olur golde başka renk olur. vs..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum