Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir haber yapıyor birisi, hemen Başkan'a cephe alınabiliyor, bu haberleri bu yüzden çıkarıyorlar. %1 milyon uydurmadır bence.
    işine geldimi twit atıyor çıksın bir açıklamada buna yapsın twit atmak ölüm değil 1 dakikasını almaz o twiti atmak

Yorum

• BullDozer Cemil Arena olur mu arkadaşlar
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Vatikan a gitmeyen varsa ben de öneririm gidin. Çok güzel yer...

Aynı Trabzon gibi bütün fındık ağaçlarını kesip kilise yapmışlar. Sonra Nutella için fındık bulamaz olmuşlar...

Aynı Trabzon gibi din çok ön planda... Son gittiğimde epilasyon cihazı satanları kovalıyorlardı...
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kardeşim Osmanlı tarihini benden çok okuduğuna inanmıyorum. Sana sadece Avrupalılarca Fatih Sultan Mehmet'e "karga burun", Yavuz Sultan Selim'e "katil", Abdulhamit'e "kızıl sakal" diye hitap edilirken neden Kanuni'ye "muhteşem" dendiğini araştırmanı öneririm. Açıkcası ben stadıma Kanuni isminin verilmesinden utanırım. Sadece yüzeysel filmlerden tarihi öğrenenler için Kanuni çok büyük işler yapmış padişahmış gibi gösteriliyor. Kanuni, emektar babanın hovarda oğlundan farklı değildir. Kadere inanırım olacağı varmış ama kazara o değil de başka biri Yavuz'dan sonra tahta geçseydi ya da Yavuz Sultan Selim'in bire bir vasıflarına sahip Şehzade Mustafa'yı öldürtmeseydi de o geçseydi tahta tarihin seyri çok ama çok farklı bir şekilde ilerleyebilirdi. Bu konunun bu başlıkla hiç alakası yok, daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Bence tanımadığın insanlara da hakkında filmler dışında hiç bir şey bilmediğin insanlar için hakaret etme ve kırıcı olma. Saygılar.

İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri. Kanuni'den rahatsızlık duyanlara ise acıyor ve onları hali hazırda noel yaklaşırken VATİKAN gezisini öneriyorum. Biz tarihimizden ve kültürümüzden gururlu ve memnunuz çok şükür

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir haber yapıyor birisi, hemen Başkan'a cephe alınabiliyor, bu haberleri bu yüzden çıkarıyorlar. %1 milyon uydurmadır bence.
            Haberi yapan kişi başkanın en yakın olduğu muhabir. Nurgül Günaydın. Yani o haberin yanlış olma ihtimali çok düşük.
            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni Aker veya Şenol Güneş olmasını istemiyorum şahsen. Birincisi şehir Avni Aker'e diyet borcunu zaten mevcut stadyum isim hakkıyla ödedi, dolayısıyls abartıya gerek yok. Şenol Güneş ise mevcut haliyle bir şikeci istanbul takımını çalıştırmıyor olsaydı olabilirdi. Benim önerim bu şehirde doğmasına rağmen reklamını yapamadığımız Kanuni Sultan Süleyman'dır. Batılıların deyimiyle 'Muhteşem 'Süleyman' stadyumu
              Avni Aker e diyet borcunu ödemek :-?

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• bunlarla mümkün değil olmazda hadi oldu diyelim seneye son maç yenen şampiyon oluyor bjk seni Trabzonda şenol güneş sporkompleksinde yenerek şenol güneşle şampiyonluğa uzanıyor ozaman görürüm ben sizin o da bizim değerimiz saçmalıklarınızı

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH=CONFIG]11667[/ATTACH]doğru mu?
                  Bu eski bir haber daha stadın ilk prekastların koyulduğu aşamalarda gündeme gelmişti.
                  Aslında düşünce en başta kendilerince güzeldi misafir takım otobüsü platformun altından direk hazırlanacakları bölüme kadar gidecekti ancak sonra bu bahsedilen teknik hata yapıldı örneğin bir otobüs düşünün otobüsülerin standart ya da ortalama yüksekliği 3metre ise bu tünel girişi de pay bırakılmadan direk 3 metre olarak bırakıldığı söylendi. Sonra bu konu konuşuldu konuşuldu o zaman stadla ilgili bilgi almak epey zordu sonuç olarak neye bağlandı hatırlamıyorum f1bekir ya da selcuk adlı kullanıcılara sor belki onlar hatırlıyordur.
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri. Kanuni'den rahatsızlık duyanlara ise acıyor ve onları hali hazırda noel yaklaşırken VATİKAN gezisini öneriyorum. Biz tarihimizden ve kültürümüzden gururlu ve memnunuz çok şükür
                    Valla ben de kendi adıma Roma ve Vatikan gezisini öneriyorum. Hayatta görüp görebileceğiniz en güzel korunmuş tarihi şehirlerden biridir ama ben noel de önermem. Mart gibi daha sakin oluyor.

Ek bir bilgi koca Colessium un mermerlerini alıp Vatikan ı yapmakta kullanmışlar
                    En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:18.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şamil Ekinci'nin ömrünü uzattın.
                      Şimdi baktım da hayattaymış Allah uzun ömürler versin
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Şenol Hocanın ismi bir tribüyana verilebilir.
                        Verilmelidir de hak etti fazlasıyla
                        Haaa bizi bıraktı gitti diyeceklere cevabım
                        Adamı kovmaktan beter ettik el birliği yaparak
                        Kalsaydı kendine yakışmazdı
                        Her yerde Trabzonlu gibi adam gibi davrandı

Yorum

• İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Hocanın ismi bir tribüyana verilebilir.
                          Verilmelidir de hak etti fazlasıyla
                          Haaa bizi bıraktı gitti diyeceklere cevabım
                          Adamı kovmaktan beter ettik el birliği yaparak
                          Kalsaydı kendine yakışmazdı
                          Her yerde Trabzonlu gibi adam gibi davrandı
                          ya ne bıraktı gitti diye üzülücez abi üzülen varsa gitsin bjk yi tutsun gittiği gün bayram ettim ben bir daha da Allah inş. bu takımda hoca olarak gelmesini nasip etmez. Para için emeğini satmış bir adam bu her yeri efsane olsa ne olur. Ayrıca bizde havasını atıp colmanı bitirdi quaresmayı bitirseydiya görseydim ben onu veya bizde şak diye yabancı oyuncuları keserdi kessin bakalım şak diye abubakarı göreyim hocalığını tolgayı bile kesti be Trabzonsporda olsa inadına tolgayı kaptan yaptırırdı. Defolsun gitsin bir daha bu takıma yanaşmasın birde isim verecekmişiz şimdi diyeceğim onun ismine layık bir yer ama neyse
                          En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:29.

Yorum

• İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

doğru mu?
                            mac oynamaya gelselerde stadyum gezisi ücretlidir

yok öyle belese stadyum turu
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:30.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ş. Güneş mi ?

Bursa Spor'dayken Trabzona gol atınca kendini yırtan Ş. Güneş mi ? (efsanesi olduğun kulübe atmışsın golü, sakince sevinmek ayrı kendini yırtmak ayrı)

1461 ile BJK aynı gruptayken kasti olarak yenilmek için takımdaki tüm savunma oyuncularını çıkararak mağlubiyet alan ve 1461'in elenmesine sebep olan Ş. Güneş mi ?

İlk defa Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım diyen Ş. Güneş mi?
                              Şikeden hüküm giymiş Bjk'nin hocası olan Ş. Güneş mi ? Gökhan Gönül'ü transfer eden Ş. Güneş mi ?

hangisinin ismi verilecek?
                              Geçende aklima geldi yazmayi unuttum, o sivas belediye'ye yenilip 1461'in turu geçmemesine sebep olmasini... rezil herif, yaziklar olsun, berabere bile kalamadi, saçma sapan oyuncu degisikligi yapti, resmen satti maçi
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• "Trabzonspor yönetimi, Tesisin adını “ŞENOL GÜNEŞ SPOR KOMPLEKSİ” isminde karar kıldı." deniyor. Umarım doğru değildir.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X