İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Vatikan a gitmeyen varsa ben de öneririm gidin. Çok güzel yer...
Aynı Trabzon gibi bütün fındık ağaçlarını kesip kilise yapmışlar. Sonra Nutella için fındık bulamaz olmuşlar...
Aynı Trabzon gibi din çok ön planda... Son gittiğimde epilasyon cihazı satanları kovalıyorlardı...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kardeşim Osmanlı tarihini benden çok okuduğuna inanmıyorum. Sana sadece Avrupalılarca Fatih Sultan Mehmet'e "karga burun", Yavuz Sultan Selim'e "katil", Abdulhamit'e "kızıl sakal" diye hitap edilirken neden Kanuni'ye "muhteşem" dendiğini araştırmanı öneririm.Açıkcası ben stadıma Kanuni isminin verilmesinden utanırım. Sadece yüzeysel filmlerden tarihi öğrenenler için Kanuni çok büyük işler yapmış padişahmış gibi gösteriliyor. Kanuni, emektar babanın hovarda oğlundan farklı değildir. Kadere inanırım olacağı varmış ama kazara o değil de başka biri Yavuz'dan sonra tahta geçseydi ya da Yavuz Sultan Selim'in bire bir vasıflarına sahip Şehzade Mustafa'yı öldürtmeseydi de o geçseydi tahta tarihin seyri çok ama çok farklı bir şekilde ilerleyebilirdi. Bu konunun bu başlıkla hiç alakası yok, daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Bence tanımadığın insanlara da hakkında filmler dışında hiç bir şey bilmediğin insanlar için hakaret etme ve kırıcı olma. Saygılar.
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri. Kanuni'den rahatsızlık duyanlara ise acıyor ve onları hali hazırda noel yaklaşırken VATİKAN gezisini öneriyorum. Biz tarihimizden ve kültürümüzden gururlu ve memnunuz çok şükür
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir haber yapıyor birisi, hemen Başkan'a cephe alınabiliyor, bu haberleri bu yüzden çıkarıyorlar. %1 milyon uydurmadır bence.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker veya Şenol Güneş olmasını istemiyorum şahsen. Birincisi şehir Avni Aker'e diyet borcunu zaten mevcut stadyum isim hakkıyla ödedi, dolayısıyls abartıya gerek yok. Şenol Güneş ise mevcut haliyle bir şikeci istanbul takımını çalıştırmıyor olsaydı olabilirdi. Benim önerim bu şehirde doğmasına rağmen reklamını yapamadığımız Kanuni Sultan Süleyman'dır. Batılıların deyimiyle 'Muhteşem 'Süleyman' stadyumu
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]11667[/ATTACH]doğru mu?
Aslında düşünce en başta kendilerince güzeldi misafir takım otobüsü platformun altından direk hazırlanacakları bölüme kadar gidecekti ancak sonra bu bahsedilen teknik hata yapıldı örneğin bir otobüs düşünün otobüsülerin standart ya da ortalama yüksekliği 3metre ise bu tünel girişi de pay bırakılmadan direk 3 metre olarak bırakıldığı söylendi. Sonra bu konu konuşuldu konuşuldu o zaman stadla ilgili bilgi almak epey zordu sonuç olarak neye bağlandı hatırlamıyorum f1bekir ya da selcuk adlı kullanıcılara sor belki onlar hatırlıyordur.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri. Kanuni'den rahatsızlık duyanlara ise acıyor ve onları hali hazırda noel yaklaşırken VATİKAN gezisini öneriyorum. Biz tarihimizden ve kültürümüzden gururlu ve memnunuz çok şükür
Ek bir bilgi koca Colessium un mermerlerini alıp Vatikan ı yapmakta kullanmışlarEn son Emre İskender tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:18.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞamil Ekinci'nin ömrünü uzattın.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak bordolu mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocanın ismi bir tribüyana verilebilir.
Verilmelidir de hak etti fazlasıyla
Haaa bizi bıraktı gitti diyeceklere cevabım
Adamı kovmaktan beter ettik el birliği yaparak
Kalsaydı kendine yakışmazdı
Her yerde Trabzonlu gibi adam gibi davrandıEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:29.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
doğru mu?
yok öyle belese stadyum turuEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 16:30."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞ. Güneş mi ?
Bursa Spor'dayken Trabzona gol atınca kendini yırtan Ş. Güneş mi ? (efsanesi olduğun kulübe atmışsın golü, sakince sevinmek ayrı kendini yırtmak ayrı)
1461 ile BJK aynı gruptayken kasti olarak yenilmek için takımdaki tüm savunma oyuncularını çıkararak mağlubiyet alan ve 1461'in elenmesine sebep olan Ş. Güneş mi ?
İlk defa Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım diyen Ş. Güneş mi?
Şikeden hüküm giymiş Bjk'nin hocası olan Ş. Güneş mi ? Gökhan Gönül'ü transfer eden Ş. Güneş mi ?
hangisinin ismi verilecek?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum