Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben sanmıştım ki ingiliz stadları gibi direk koridordan çıkarız.bu ne mülteci çadırı
    Çıkarken topçuların kafasına madde gelmesin diye yapılmıştır.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ingiliz taraftari gibi sakin dursak cikardik.

Ben bu statda ic mimar oldugunu yada herhangi bir plan proje yapildigini sanmiyorum.
      Islem soyle yuruyor:
      Bos duvar mi var?
      Boya bordo maviye ts logosunu yapistir gec.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bunlar basit küçük detaylar halledilir devirden sonra falan. Şimdilik koltuklarda renk birliği sağlansın yeter gerisi düzeltilir.
        Adamlar apaçi kardeşim kalitesizlik, çapsızlık paçalarından akıyor stadı kıro işine döndürdüler her gördükleri yeri kırmızı, bordo, mavi, lacivert artık ne tuttururlarsa boyuyorlar biraz sadelik diye bağırıyor stat ama nafile.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• LIG TV TANITIMI

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben sanmıştım ki ingiliz stadları gibi direk koridordan çıkarız.bu ne mülteci çadırı
          bu tuneller her stadyumda var olma mecburiyeti var

avni akerde son yillarda sadece sikeci maclarinda acildigini hatirliyorum
          İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ingiliz taraftari gibi sakin dursak cikardik.

Ben bu statda ic mimar oldugunu yada herhangi bir plan proje yapildigini sanmiyorum.
          Islem soyle yuruyor:
          Bos duvar mi var?
          Boya bordo maviye ts logosunu yapistir gec.
          yok zaten
          ic mimarini sadece baskan loca icin tuttu, gerisini tokinin sözde ic mimarlari yapiyor, biz baskl yapinca yönetim bastirip degistirtiyor

bugün ligtv 10 dk lik tanitim yayinlanmis

Trabzon'da Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.
          Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik A Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor'un Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Özdemir, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
          Öztürk ve Özdemir, toplantıda Vali Yavuz'a statta yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile açılış törenine ilişkin bilgi sundu.
          Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılmasının planlandığı bildirildi.

özellikle bu resimdede görüldügü gibi kalan bozukluk dis seritlerde

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çıkış tünelleriyle ilgili o kadar yapılan yorum boşa gitti.. madem önüne muşamba akordeon tünel yapacaksın o logoya ne gerek vardı
          tekrar tekrar yazdik

armaya gelince, tünelin karanlik cikisinda isiklandirilmis kocaman arma futbolculara etki edecektir

o arma bu stadyumun imzasi olacak
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.12.2016, 00:04.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence gelen taraftarlara 50'şer TL dağıtılsın
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Sommersi görmek güzel stadla ilgili diğer herşey berbat.Herşeyi bordo mavi yaparak ( ki her bordo ve her mavi birbirinden farklı ) güzel birşey mi yaptıklarını sanıyorlar ?
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• çıkış tünelleriyle ilgili o kadar yapılan yorum boşa gitti.. madem önüne muşamba akordeon tünel yapacaksın o logoya ne gerek vardı
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftarın çim konusundaki eleştirisi son derece haklı maalesef. Profesyonel bir kulüpte bu tür hatalar nasıl olabilir akıl almıyor.
                  Hata Profesyonel dememizle başladı
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu bugune kadar bisey demedim de. Hani apartmanlara dahi bisey demedim.
                    Ama su her yerde ayri renk tonu tamamen ozensizlik. Gercekten anlayamiyorum bu amatorlugu.
                    Aynen bencede bordo mavi renklerdeki ton farkı uyumsuzluk oluşturuyor.

Yorum

• stadın 2. yarı açılması son derece mantıklı yeni transferler ile yeni başlangıç iyi olur

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.instagram.com/p/BNrZn8YhGgC/

Sinirlenmeye devam yürüyüş ve koşu parkuruna çevirdiler.

Edit. İş güvenlikci ve Trabzonsporluymus.. kırmayalim lütfen..
                        Ben çim göremedim video da valla?

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çıkış tünelleriyle ilgili o kadar yapılan yorum boşa gitti.. madem önüne muşamba akordeon tünel yapacaksın o logoya ne gerek vardı
                          oradan geçecekler için demiştim. sen ben için değil. muşamba zorunlu ama sürekli kullanılmaz heralde.

Yorum

• toki sen git kapat kendini Allah rizasi icin ya.

Yorum

• Cikis tüneli gibi vb sorunlar ileride düzeltilebilir...cok abartmamak lazim

genel olarak stadyum cok güzel..
                              En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 07.12.2016, 01:27.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ahahahaha. Simdi agzimi bozacagim. malum sahsin biri cimin ustune basiyor bunu videoya aliyor ve paylasiyor. çim leş içinde diyoruz, neden acaba? ne duzgun serdiler ne bakimini yaptilar. trabzonspor yoneticisi yayin icin stada giremezken disaridan herhangi birini kimin akrabasidir bilinmez iceri alip cimin ustunde yurutuyorlar. ulan ne duzgun serdiniz ne de ilgilendiniz. bu cimin bu hale gelmesinde kimin sucu varsa haram zikkim olsun aldiklari para. bunu gorupte ilgilenmeyen kim varsa da... yeter!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X