İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
https://www.instagram.com/p/BNrZn8YhGgC/
Sinirlenmeye devamyürüyüş ve koşu parkuruna çevirdiler.
Edit. İş güvenlikci ve Trabzonsporluymus.. kırmayalim lütfen..En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 19:04.!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.instagram.com/p/BNrZn8YhGgC/
Sinirlenmeye devamyürüyüş ve koşu parkuruna çevirdiler.
Edit. İş güvenlikci ve Trabzonsporluymus.. kırmayalim lütfen..
İyi b*k yapmış. Başlarım iş güvenliğine ya. Yetti yemin ediyorum anadan cıkan çime basıyor."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParayı verdikten sonra Erdal Bakkal da olabilir benim için sorun yok
aynı düşünüyorum. ilgilendiğimiz kısım parası olmalı, orada iyi anılarımız olursa "erdal baggal stadı" ismi bile anlamlı gelir.#
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(Çim konusu özelinde yazıyorum)
Geçtiğimiz aylarda yine burada Başkan Muharrem Usta'dan bizatihi edindiğim bilgiyi aktarmıştım. Başkan "Çimler İtalya'dan özel soğutmalı tırlar ile gelecek ve gelişinden itibaren 3 gün içerisinde seriminin yapılması gerekli. Yoksa çimlerde bozulmalar başlıyormuş." demişti.
Bu bilgi ışığında ve önceki sayfada [MENTION=1830]calypso[/MENTION] 'nun paylaştığı fotoğraflı tarihlere bakınca endişelenen insanlara kulp takmak biraz yersiz oluyor.
TOKİ'yi onu bunu savunacağım derken ayan beyan hataları da savununan goygoycu takımı.. şimdi sus pus.
açılışta "siz bunu rüyanızda göremezdiniz" geyiği yapacaklar burda.En son calypso tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 19:54.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyelim 18'i açılışı, bu çimler -toparlayabilirse- ne kadar zamanda toparlar?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bu karikaüre döndük valla.
Asıl üzücü olan şu zamana kadar Avni Aker'in müthiş çimiyle övündüğümüz, övüldüklerimiz üstüne şuan 2 stadımızda da çim konusunda perişan olmamız. Beceriksizler...
Yorum
-
225452109_ICx1BXaTDGnHD_vE5b8dWtEAMWLun6j_Vad-FQAvhWk.jpg
Laf çok icraat yok..
Daha cok veda maclari yaşarız biz bu gidişle..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Şu renklere bakın Allah'ınızı severseniz lacicart nedir ya her yere lacicartı sıkıştırdılar adamlar daha reklerimizi bilmiyor. Ayrıca dizayn, görüntü, estetik... müthiş, muazzam.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Çıkışın bir önemi kalmamış 😀Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum