Stadı ben beğendim şahsen. Tabi eksikleri vardır ama genel olarak güzel... Haa bu stadın çok önceden yapılıp teslim edilmesi lazımdı orası ayrı malatyaya bile stad yapıyorlar belki bitmiştir bile.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
takım birinci sınıf olmadıktan sonra stadı çok fazla önemsemiyorum -elbet dört dörtlük olmasını isterim- ancak m.ö sinde kalmış bir brandalı çıkış tüneline de razı değilim. o iğrenç loca görüntüsü ve p.ç edilen zemin, 4 renk tribünler, çalışma odasından hallice bir soyunma odası -suka ndoye mustafaya fazla bile gerçi- zaten sinirlerimi bozuyor bari bu şekilde detayları atlamayın ya! koridorun tavanından duvarına kadar bildiğin ev tipi, tüneli düzgün yapsaydınız en azından. şu stadı bir devretsinler de yönetim halletse şu detayları.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu renklere bakın Allah'ınızı severseniz lacicart nedir ya her yere lacicartı sıkıştırdılar adamlar daha reklerimizi bilmiyor. Ayrıca dizayn, görüntü, estetik... müthiş, muazzam.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilet fiyatları yarı yarıya düsürülsün stad fullensin.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilet fiyatları yarı yarıya düsürülsün stad fullensin.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkaları 2.5 liramı olsunBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilet fiyatları yarı yarıya düsürülsün stad fullensin.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu renklere bakın Allah'ınızı severseniz lacicart nedir ya her yere lacicartı sıkıştırdılar adamlar daha reklerimizi bilmiyor. Ayrıca dizayn, görüntü, estetik... müthiş, muazzam.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum