ben hep o ingiliz stadyumlarini hayrani oldugumdan 1. katin dik olmamasini seviyorum
ayrica oyuncularin yukardan gelen tepkiden okadar etkilendigini düsünmüyorum
ingilterenin oturan tribünlerinin ohhh, wooouvv demesi bile bir baska etki yaratiyor
akyazida bunu yasayacagiz insallah
Umarım oradaki etkiyi yaratırız ayrıca kamera açısıda böyle olursa süper olur IMG_8628.jpg
Koltuklar kaliteli gözüküyor açıkçası. Ama en çok taktığım şu koyu mavi davası burada da etkin. Uzun süre önce görselleri paylaşılan soyunma odalarındaki koltuklarla aynı sanırım; o koltuklar da ilk kez 1976-77 sezonunda kulübe sokulan Barcelona zehri tarafından zehirlenmişlerdi
Stad koltuklarından, katlı loca bölümü tarafındaki tribünlerin deri kaplama koltukların mavi tonu süper; diğer katlanır koltukların da yakından çekimlerinde tonu güzel gözüküyor uzaktan bir tık daha koyu gözüküyor. Işığa göre değişmesinin yanında materyal farklılığı da etkili gibi. Yakından görenler tarafından renk tonu konusunda yorum yazıldıysa kaçırmışım. Kulüp binası olarak kullanılacak binanın dışında duran logonun mavi tonu da fecaat; kulüp müdahale eder diye düşünüyorum.
En son Erkin tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 17:55.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
ben hep o ingiliz stadyumlarini hayrani oldugumdan 1. katin dik olmamasini seviyorum
ayrica oyuncularin yukardan gelen tepkiden okadar etkilendigini düsünmüyorum
ingilterenin oturan tribünlerinin ohhh, wooouvv demesi bile bir baska etki yaratiyor
akyazida bunu yasayacagiz insallah
hayirlisi
10 yildir ilerleniyor
sinav yapildi günlerdir sonucu bekler heycaninda acilisi bekliyoruz
iyi olan vodafonedaki kadar büyük beklenti yok
kötü olan bizim insanimiz hic bisey begenmemesi, ilk mactan sonra girmeyecem buraya
alisinca is degisiyor
zaten Trabzonlular kadar sahiplenme duygusu üretebilen baska millet görmedim
5.-6. mactan sonra wembley rakip görmez bizim insanimiz
Bu basliga girdigimde direk senin yazilarini bakiyorum.
Aklimda ne soru varsa cevaplari oluyor.
Emegine saglik.
Ambulans çıkışlarının boyanması güzel lakin üst borda, yanlar mavi değilde her yanı tek renk boyansaydı iyiydi.ayrıca umarım taraftar çıkş tüneli de bordoya boyanır beton görüntü ortadan kalkar .
Bu takımla sponsor görüşmelerinde daha çok sona gelinir.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Sensye kadar açılmamalı. Benim hayallerimle oynayanlara bu stattan ekmek yedirmem artık. 2 senedir berbat haldeyiz bu takım Trabzonspor 49 yıla onlarca kupa sığdırmış bir takım Aralık'tan bu yana gıkım çıkmadı. Ben üstüme düşeni yapmaya çalıştım. Ama kullanılmış hissediyorum artık. Ben bu stattan Yumlu'ya Akbaş'a Suk'a Zeki'ye ve nicesine para yedirmem adım attırmam. Tabi benim dememle değişmeyecek ama en azından izlemem. Yeter artık. Yarimsardan 1 sezonda bir umut kırıntısı dahi yoksa ben de itiraz ederim.
Yorum