İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamda camlı şık dış cephe konusu açılmışken belirteyim,
Bugün Eskişehirin yeni stadının yanında bulundum. Gerçekten dış cephe çok hoşuma gitti böyle dışardan baktığınızda gayet modern heybetli sanki içerde 40 50 bin kişilik bir stad varmış gibi duruyor hele ışıklar yandığı zaman oldukça şık gözükecek gibi duruyor.
Sazova Parkından yeni stad görünümü ayrıca park harika
[ATTACH]11434[/ATTACH]
Bunlarda daha yakından
[ATTACH]11435[/ATTACH]
[ATTACH]11436[/ATTACH]
Ancak gel gelelim konunun şöyle bir boyutu var.. Ben bu stadı aynı şekilde bizdeki dolgu alanına yapılsın istemezdim çünkü deniz kenarında bu stad çok alakasız gibi bir görüntü oluşturacaktı. Ama şuanki yapılan bizim stadımız çatı yapısı ve beyaz membranları ile deniz kenarında Karadenizin sert dalgalarını andırıyor ve benim hoşuma gidiyor açıkçası..
Ama bu yeni Eskişehir stadı bu dış cepheyle görünümle belki Avni Akerin yerine en az 45 bin kapasiteyle çok güzel olurmuydu olurdu orası da ayrı bir mevzu.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam nesi heybetli Allakaskina.çatı ile stad arasında 50 metre mesafe var.çatıyi kaldır. Stat görünme bile gorunmezO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
via: yasin levent
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi tamam şimdi güzel yepisyeni bir Stadımız var hemde sahası hybrit cim olan, iyi tamam güzelde şimdi Devlet bize bu stad gercek anlamda çok ihtiyacımız olduğu için mi yaptı, yoksa ordan gelecek rant ve seçimlerin küçük bir yansıması olarak mı hediye edildi? Ciddi anlamda bilmediğim için soruyurum bu soruyu.
devlet salak degil, kazanmasa yapmazdi
sehirin en önemli arsalarini geri aliyor, belese 300 dönümlük hastane arsasida oldu
akyazi icin en az 5 milyon tl kira alacaktir yilda
ayrica Trabzonsporun akyazi sayesinde ürettigi her kurusdan vergi geliri olacak
bu yatirim bitmeden kendini arsalar sayesinde karsilamis oldu
biz 25 yil onra ne yapacagiz onu düsünelim, simdiden hazirlanalim, bir daha böyle bir win win durumu dogmaz
A Takım Binası / Antrenman sahası
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün isitmasi yapiliyor ? öyle gördüm fotorafta
En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 23:38."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Yakarmoz61 wow da üyeliğim olmadığı için orada son yazdığına burada cevap vereyim, SIS'te çalışanların hepsi İngiliz değil Türk çalışanlarda var bende bilmiyordum ancak çalışanlardan biri abimin tanıdığı çıktı instagram üzerinden iletişime geçtim çimlerin durumu nedir ne zaman biter diye sordum ama cevap alamadım sanırım açıklama yapmaları yasak gibi bişey.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim o bana ulaştırabilir misin adresiniO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef stadla ilgili çok şey olduğu için işinde falan sıkıntı çıkmasın
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzelden atabilirsin dostum isim vermem zatenO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek benim yakınım olsa neyse ama abimin tanıdığı şimdi iki taraf içinde sıkıntı olmasın zaten cevap vermiyor öyle sorulara ama anladığım kadarıyla bu sis şirketinin belli ülkelerde o ülkelerden çalışanları var mesela türkiyede türk çalışan rusya da rus çalışan gibi ama büyük ihtimalle ekip şefleri İngilizdir. Kasımpaşa stadından foto atmış bjk nevzat demiri yaparken foto atmış yine tt arenadan var bizim stad dan da 2 foto atmış hesabı kilitli zaten instagramda. Ama cevap verirse hemen yazacam buraya emin olabilirsin.
Yorum
-
Medyayı takip ediyorsanız ''Fenerbahçe Üniversitesi'' için TBMM'den onay alındığını okumuşsunuzdur.
YÖK Onayını da daha önce almışlardı. İlerleyen yıllarda bu üniversiteyi aktif hale getireceklerdir.
Her neyse mesele bu değil zaten...
A.Yıldırım denen şike hükümlüsü bu üniversite olayında bile ne kadar kanı bozuk ve ahlaksız yeniden haykırdı.
Kurulacak olan kampüsün adını ''3 Temmuz Kampüsü'' yapacaklarını açıkladı.
Yani bir insan bu kadar mı çirkef olur! Bu kadar mı kamuoyunda gerginlik oluşturur.
Bu ahlaksıza yol verenleri de konuşturanları da Allah'a havale ediyorum.
(NOT: Kampüs içerisinde Spor Kompleksi de yer aldığı için bu başlığa yazdım.)
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedyayı takip ediyorsanız ''Fenerbahçe Üniversitesi'' için TBMM'den onay alındığını okumuşsunuzdur.
YÖK Onayını da daha önce almışlardı. İlerleyen yıllarda bu üniversiteyi aktif hale getireceklerdir.
Her neyse mesele bu değil zaten...
A.Yıldırım denen şike hükümlüsü bu üniversite olayında bile ne kadar kanı bozuk ve ahlaksız yeniden haykırdı.
Kurulacak olan kampüsün adını ''3 Temmuz Kampüsü'' yapacaklarını açıkladı.
Yani bir insan bu kadar mı çirkef olur! Bu kadar mı kamuoyunda gerginlik oluşturur.
Bu ahlaksıza yol verenleri de konuşturanları da Allah'a havale ediyorum.
(NOT: Kampüs içerisinde Spor Kompleksi de yer aldığı için bu başlığa yazdım.)Ama benim ümidim yok. Olumlu karar çıksa : "Bu Avrupalılar bizi sevmiyor zaten deyip UEFA'dan ayrılırlar FIFA ceva verse, oyun büyük bunlar kumpas kurmuşlar Zaten Baltter de rüşvet alıyormuş fetö lobisi derler. Sonra biz bize yeteriz biz kendi ligimizi sürdürelim fikri ortaya atılır ki kim atar tahmin edebiliyorum. Bunları bekliyorum. Çünkü büyük ihale aldılar işi fetöye bağlayıp. Çark ederlerse aleni suçlu olacakları için her şeyi göze alabilirler
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Eskişehir in yeni stadının yanında bulundum. Gerçekten dış cephe çok hoşuma gitti böyle dışardan baktığınızda gayet modern heybetli sanki içerde 40 50 bin kişilik bir stad varmış gibi duruyor hele ışıklar yandığı zaman oldukça şık gözükecek gibi duruyor. Ama bu yeni Eskişehir stadı bu dış cepheyle görünümle belki Avni Akerin yerine en az 45 bin kapasiteyle çok güzel olurmuydu olurdu orası da ayrı bir mevzu.
Stadyuma dışarıdan bakınca ''Süper'' diyorsun. Ama içine girince ''Rezalet'' diyorsun. (Eskişehir, Sivas, Gaziantep vb.)
Bunun tek istisnası ''Akyazı'' oldu.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu üst merciden yaptırım gelirse o zaman Ptt koyarlarAma benim ümidim yok. Olumlu karar çıksa : "Bu Avrupalılar bizi sevmiyor zaten deyip UEFA'dan ayrılırlar FIFA cevap verse, oyun büyük bunlar kumpas kurmuşlar. Zaten Baltter de rüşvet alıyormuş, fetö lobisi derler. Sonra biz bize yeteriz biz kendi ligimizi sürdürelim fikri ortaya atılır ki kim atar tahmin edebiliyorum. Bunları bekliyorum. Çünkü büyük ihale aldılar işi fetöye bağlayıp. Çark ederlerse aleni suçlu olacakları için her şeyi göze alabilirler
O kadar köşeye sıkıştılar ki ''İt gibi havla'' deseler onu da kitabına uydurup yaparlar. (Eminim)
Şu mesele var ya; sırf Fenerbahçe zarar görmesin, dışarıya prim vermeyelim ayağına, hatır gönül ayağına kapatılıyor.
Yoksa Aziz denen zibididen kimse zerre haz etmiyor. Ki bunun ne mal olduğunu, kimlere yaltaklandığını bilen biliyor.
Ama hakkı yenilen biz olduk, oluyoruz. Eee yıllarca hakkını aramazsan, sesini gür çıkarmazsan birileri kayırılıyor. (Maalesef)
Avrupa'dan ne çıkacak hep birlikte göreceğiz! Ama onlar da temiz değil. Sana katılıyorum, pek bir şey çıkmaz.
Fifa ve Uefa'da nasıl kirli işler döndüğü açık seçik ortada! Kaç sene oldu, hala kişiler hakkında cezalar açıklanmadı.
Bu bile büyük skandal...
Dediğin gibi küçük bir ihtimal FİFA'dan ceza gelirse o spor kampüsü adını ''ŞİKE ŞİKE PTT'' bile koyabilirler.
Benim için bir mahsuru yok
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün isitmasi yapiliyor ? öyle gördüm fotorafta
ufo mu sandın
Yorum
Yorum