Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ..
    En son artvints tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 17:29.

Yorum

• Tamda camlı şık dış cephe konusu açılmışken belirteyim,
      Bugün Eskişehirin yeni stadının yanında bulundum. Gerçekten dış cephe çok hoşuma gitti böyle dışardan baktığınızda gayet modern heybetli sanki içerde 40 50 bin kişilik bir stad varmış gibi duruyor hele ışıklar yandığı zaman oldukça şık gözükecek gibi duruyor.

Sazova Parkından yeni stad görünümü ayrıca park harika
      20161117_163054.jpg

Bunlarda daha yakından
      20161117_165924.jpg
      20161117_170013.jpg

Ancak gel gelelim konunun şöyle bir boyutu var.. Ben bu stadı aynı şekilde bizdeki dolgu alanına yapılsın istemezdim çünkü deniz kenarında bu stad çok alakasız gibi bir görüntü oluşturacaktı. Ama şuanki yapılan bizim stadımız çatı yapısı ve beyaz membranları ile deniz kenarında Karadenizin sert dalgalarını andırıyor ve benim hoşuma gidiyor açıkçası..

Ama bu yeni Eskişehir stadı bu dış cepheyle görünümle belki Avni Akerin yerine en az 45 bin kapasiteyle çok güzel olurmuydu olurdu orası da ayrı bir mevzu.
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umarım beğenirsiniz

Yeni stadımızda, omuz omuza nice zaferlere !
        ellerine sağlık çok güzel olmuş ....
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• cok güzel stadyum oldu kafanıza yagmur damlası düsmeyecek ısıtma sistemi olacak stad kısa bir sürede bosalacak.dısarısı mac öncesi icin cok mükemmel saha hibrit cim daha ne olsun yani.cıkıs tüneliymis soyunma odasıymıs tavanıymıs hep bu fm yüzünden.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Süper olmuş, emeğine sağlık.
            İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mükemmel olmuş.
            İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ellerine sağlık çok güzel olmuş ....
            Çok teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emirates'le Akyazı'yı mı kıyasladık arkadaşlar. Bundan bunu mu anlıyorsunuz. Stadın membran dışında görünen cephesi yok dedik. Camlı, şık kaplamalı bir cephesi olsaydı keşke dedik. Ayrıca yeri gelir eleştiri de olur. Bu sayfa bunun için var. Size mi sorulacak?
              Stadın protokol girişi cam kaplama,membran altında kaldığı için belki görünmüyor olabilir ama orası camla kaplı.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sirk çadırı diyen arkadaş Trabzonspor düşmanını geçtim vatan hainidir çok net.Devlet böyle bir yatırımı hangi ilimize yapmış.Yüklenici firma bu işi zararına da olsa sırf namus işi oldu diyerek bitirmiştir.Yazık değilmi şimdi o insanlara sen burda oturduğun yerden yargısız infaz yapıyorsun.Bana birisi demişti,kardeşim böyle bir yatırım Trabzon insanına fazla değmez diye ben o zaman kızmıştım fakat gelinen nokta böyle düğünen insanlar yüzünden gerçekten bu kompleksi haketmediğimizi gösteriyor.

Sen arkadaşa stadı beğenmedi diye kızmışsın da asıl HAİN trabzonda olup biletler bedava olduğunda bile maça gitmeyen trabzonulardır. Asıl HAİN onlardır. Şimdi yeni stad açılırken sırf c.başkanı denen zat gelicek diye koşa koşa stada koşacak olanlarda onlardır. Lafın kısasi Trabzonspor bu staddan çok daha fazlasını iyisini haketti ama bu trabzonun insanına 5 bin kişilik stad bile fazla

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen arkadaşa stadı beğenmedi diye kızmışsın da asıl HAİN trabzonda olup biletler bedava olduğunda bile maça gitmeyen trabzonulardır. Asıl HAİN onlardır. Şimdi yeni stad açılırken sırf c.başkanı denen zat gelicek diye koşa koşa stada koşacak olanlarda onlardır. Lafın kısasi Trabzonspor bu staddan çok daha fazlasını iyisini haketti ama bu trabzonun insanına 5 bin kişilik stad bile fazla
                  bir kısmına katılıyorum , bir kısmına katılmıyorum şöyle ki , ben Trabzon da lisedeyken cebimden yemeğimden kesip maça giderdim , yenilince 1 hafta oturup televizyon izlemeyip yüzümüz asık gezerdik , mustafa zeki yusuf ve türevleri kalkınmaya çıkıp karı kız kovalardı. yönetim ve teknik kadro yalanlar konuşup insanları stada davet edip hayallerini çalmaya devam ettikçe , sahada ki futbolcu mağlubiyete üzülmedikçe kimse o formanın hakkını vermedikçe , şerefini namusunu ortaya koyup aldığı paranın karşılığını vermedikçe maç değil bedava , üstüne para verseler de gitmedim , gitmeyeceğim . Buda benim kararım.

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sirk çadırı dedi diye birisi vatan haini olatak nitelendirilebilirmi? Yoruma açık bir durum bu yoruöu febe taraftarı çekememezliğinden yapsa şaşırmam. Bunu Trabzonsporluların oluşturduğu bir platformda yazan Trabzonsporlu olduğu iddasıyla ortaya çıkan bir kişi olunca çok şaşırtıcı oluyor. Stadı beğenmeyebilirizde sirk çadırı demek pek iyi bir ruh haliyle yazılmamış duruyor. Bazı insanların öfke kontrol bozuklukları olabiliyor. Bukadar emek harcanarak çoğu kişi tarafından övgüyle bahsedilen bir stadı beğenmeyip buna sirk çadırı şeklinde öfke kusmak öfke komtrol bozukluğuna işaret ediyor ve şahsi fikrim tedavi gerekmektedir ve bunun için yardıma hazırım. Fiğer biz mevzu cumhur reisi stad açılışına geliyormuş. Bu yüzden stada gelecek kişiler elbet olabilir. Türkiyede %70 lere varan desteği bulunuduğu iddia edilemin cumhurbşkanını görmeye gitmeninde hainlik olarak nitelendirilmesi oldukça vahim. Hain olmamak için kişiye olan sevgimizi yitirmemiz mi gerekir? Stada gelen vumhur reisi aşağılık bir şekilde ptotesto ettiğimizde şahsa ait hainlik sıfatından kurtulabilecekmiyiz?

Yorum

• Selamun Aleyküm,
                      Stadta ilk oynanacak lig maçı ne zaman arkadaşlar?
                      {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• [MENTION=42048]Yakarmoz61[/MENTION] wow da üyeliğim olmadığı için orada son yazdığına burada cevap vereyim, SIS'te çalışanların hepsi İngiliz değil Türk çalışanlarda var bende bilmiyordum ancak çalışanlardan biri abimin tanıdığı çıktı instagram üzerinden iletişime geçtim çimlerin durumu nedir ne zaman biter diye sordum ama cevap alamadım sanırım açıklama yapmaları yasak gibi bişey.
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• 2-3 gündür Trabzon'da aşırı yağmur yağıyor.. O zeminden hayır gelecek mi bakalım..

Yorum

• İyi tamam şimdi güzel yepisyeni bir Stadımız var hemde sahası hybrit cim olan, iyi tamam güzelde şimdi Devlet bize bu stad gercek anlamda çok ihtiyacımız olduğu için mi yaptı, yoksa ordan gelecek rant ve seçimlerin küçük bir yansıması olarak mı hediye edildi? Ciddi anlamda bilmediğim için soruyurum bu soruyu.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stad harika oldu,Türkiye'nin en güzel stadı ve kompleksi bana göre, vodafone arenacılar gelir şimdi olurmu dünyanın en iyi stadı diyorlar vodafone'a kim diyor bjk liler? koyun bakalım perpektif açıdan resimleri kiminki güzel görünüyor, vodafone arenanın kendileri yaptıkları için işçiliği iyi okadar stadın dışardan resmini bile çekemezsin sıkışmış unzip yapılmış arazi dar diye bizim okadar dar bir alanda stadımız olsa buralar yanmıştı, sallayacak çok şey bulamayınca membrana sallarsınız anca,ha bide localar var eksi görünen para oradan gelecek senin gibi 1 forma alıp tv başında söven ve kendini en büyük taraftar sananlardan değil,hayatında 5 kere maça gitmeyen adamlar buradan sallıyor yok öyle yok böyle, Türkiye'nin en güzel en farklı stadı,kompleks olarak zaten 1 numara gölge etmeyin yeter.
                              amma da abarttın, Türkiyenin en güzel stadı akyazı...
                              County of Essex

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Final Gençlerbirliği-Antalya falan olursa belki
                                aynen..başka türlü olması imkansız. öyle finalde %1olur
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X