Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sirk çadırımız ne zaman açılacakmış?
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sirk çadırımız ne zaman açılacakmış?
      sirk cadırımı ,bu stadın benzeri kaçtane Türkiyede ve Avrupada var,denize sıfır ve çok geniş bir alan ,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Antalya Avni Aker
        2 DEPLASMAN
        9 PUAN ŞAHANE OLUR
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Koltuk deseninin düz bordo olması gerektiğini savundum hep. Şimdi bakınca ne kadar haklıymışım diyorum.

Stadyumun gündüz haline bakıyorsun: Gökyüzü mavi, çatı beyaz, koltukların çoğunluğu mavi, yazılar beyaz. Takımın rengi mavi-beyaz'mış, stadın Trabzonspor'la alakası yokmuş gibi oluyor. Hele bir de gece olunca üstteki piksel bordolar iyice karanlıkta kayboluyor, hiç anlaşılmıyor.

Düz bordo olsaydı, bordo tribün-beyaz çatı-mavi gökyüzü tam bizim takımın resmi renklerine uygun, hoş bir atmosfer yakalanacaktı. Buralarda yalvardık yakardık, çok iyi hatırlıyorum yorumların ezici bir çoğunluğu düz bordoyu tercih ettiğini söylüyordu. Ama işte dinlemediler, internette manipüle edilmesi son derece kolay bir ankete ve Türkiye'deki diğer stadyumlardaki saçmasapan piksel merakına dalarak böyle bir tribün oluşturdular.

Bu haliyle içime sinmiyor, ama yapacak bişey de yok artık.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çatıyı beğeniyorum ama dış kısma şöyle bina benzeri bir görünüm kazandırılsaydı çok daha güzel olacaktı. Böyle çok sade stat. Fazla sade geliyor bana.
            Aynı fikirdeyim. Projenin mimarisi bu şekilde yapılmış. Yani en başından beri yapacak bir şey yok bu konuda.

Fakat keşke çatıda bu kadar çelik kullanmışken membran gibi hafif bir malzeme yerine daha kimlikli bir tasarım yapabilseydik. Ya da çatı membran olsaydı yine ama keşke cephelerde yerlere kadar inmeseydi membranlar. İstediğimiz kadar led ışıklar vs yapalım, böyle kimlikli bir stat cephesine sahip olamayacağız.

Yorum

begenmiyorsun anliyoruzda, asagilamaylan eline ne geciyor

Trabzonsporun yeni yuvasini asagiladigin icin tebrik ederiz

büyük Trabzonsporlusunuz

İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              denize sifir olmasinin sana ne faydasi var mesela? mac izlerken deniz mi görüyorsun ne yani?

söyle bos seylerle kendinizi kandirmayin.
              cok basit
              sadece mac günü degil, her gün gidebilecegim bir yer olmasi icin önemli

bir gün sahil boyu gezerim, digerinde platformdan alis veris yaparim, arkadaslarlan deniz tarafi cay bahcesinde bulusup eglenirsin...

orasi sadece bir stadyum degil
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 13:02.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Sanırım iş için soruyor arkadaşımız. Yahu biz Trabzonsporuz neden her yerde kendinizi küçük görüp,elin yaptığını yüceltiyoruz. İyi veya kötü orası artık bizim evimiz ve sahip çıkmalıyız. Villada oturanda evine sahip çıkar gecekonduda oturanda.
                Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sanırım iş için soruyor arkadaşımız. Yahu biz Trabzonsporuz neden her yerde kendinizi küçük görüp,elin yaptığını yüceltiyoruz. İyi veya kötü orası artık bizim evimiz ve sahip çıkmalıyız. Villada oturanda evine sahip çıkar gecekonduda oturanda.
                  Valla bi taraflarımızı yırttık en başında, sallayan olmadı. Bundan sonrası boşa kürek çekmek zaten. E. Bayraktar yağcılık yapacak diye yapıştı kaldı bu desen başımıza. Herifler iç ve alt kısımda tonlarca şey değiştirdi, bu desene dokunmadılar. Şu çelik görüntüsünü halletseler bari en yakın zamanda.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    antalyadan sonra 2 hafta deplasman mı yapacağız?
                    Sırasıyla Gençlerbirliği ve Kayserispor deplasmanlarımız var.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yazık senin gibi taraftara, senin gibisi olmaz olsun cidden.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sirk cadırımı ,bu stadın benzeri kaçtane Türkiyede ve Avrupada var,denize sıfır ve çok geniş bir alan ,
                        denize sifir olmasinin sana ne faydasi var mesela? mac izlerken deniz mi görüyorsun ne yani?

söyle bos seylerle kendinizi kandirmayin.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sırasıyla Gençlerbirliği ve Kayserispor deplasmanlarımız var.
                          Eyvallah, o zaman Adana maçına kesin yetişir herhalde, o kadar da değil..
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla bi taraflarımızı yırttık en başında, sallayan olmadı. Bundan sonrası boşa kürek çekmek zaten. E. Bayraktar yağcılık yapacak diye yapıştı kaldı bu desen başımıza. Herifler iç ve alt kısımda tonlarca şey değiştirdi, bu desene dokunmadılar. Şu çelik görüntüsünü halletseler bari en yakın zamanda.
                            bizde takımımıza en iyisinin yapılmasını isteriz.klube devredıldıkten sonra ufak tefek tadilatlarla daha hoş bi görüntüye sahip olacağına inanıyorum
                            Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• Stadın kendine özel bir güzelliği var. Ben çatısını içini dışını beğeniyorum.

Yorum

• Stadyumumuzun eksikleri olduğu doğrudur lakin yukarıda bahsedilen kelamı hakedecek kadar da kötü değil doğrusu....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X