Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada merdiven rengi konusunda yok sarı olacak yok parlak renk olacak yok UEFA kriterleri yok şu diye zart zurt edenlere edeceklere edileceğini söyleyenlere STAD DE FRANCE ın merdivenlerini gösterip gözlerine sokacaksın.
    Dün Fransa-İsveç maçını seyredenler merivenlerin Fransa forması mavisinde olduğunu hatta bazılarının da hiç boyanmamış olduğunu görmüştür zannederim. Bir tek bize mi bu UEFA kriterleri bilelim yahu.
    Protokol tribününe mavi halı serilmişti belki mavi olur

Yorum

• 2016-11-13 02.33.12.jpg
      15039544_1241233729283036_7727152940604418333_o.jpg

Şu kırmızı dikdörtgen alanda serilen çim gayet güzel gözüküyor ben şahsen çok beğendim ancak geri kalan alan bambaşka bir görüntü yani.. Sanki kırmızı alanı SIS Grass yaptı da diğer alanı ÖZÇİMSERENLER AŞ.LTD.ŞTİ. yaptı.. çok ilginç gözle görülür bir kalite farkı var..
      Bende elbette ilerleyen zamanlarda toparlayacağı kanısındayım ot bu neticede ışığını suyunu vb. ver büyür burda esas olarak bizim ya benim gibi düşünenlerin esas takıldığı nokta yeni bir stad yapılıyor çimler 0dan seriliyor neden biz yeni kaliteli çimi bu hale sokup sonra toparlar ya diye avunuyoruz bekliyoruz iş en baştan kaliteli yapılsın derdim bu yani.. yoksa illaki tabiki toparlayacak kendini çim.. hatta 5 10 gün sonra kaymak gibi sahanın fotosunu atıp bak biz demedik mi nooldu şimdi diyenlerde çıkacak.
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz Türk oldugumuz icin Türk ve RTE düsmanlari böyle kriter koyuyor yoksa serbest hehe.
        Bu nasil bir cevap ? Abimiz adam akilli bir sey yazmis, varsa itiraz açiklama yapin da bilgilenelim... su kriterler bilmem neler hep bize mi anasini satayim... juve stadinin seyircileri elini uzatsa kaleciye degecek, ama bize gelince yok normal yok bilmem ne 6 metre 8 metre... 4 çikis kapisina aynisi dendi e baktik her yerde 2 tane... acaba su 'toki apartmani loca sitesi' de mi uefa standardinin yeni maddesi ?
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]11393[/ATTACH]
          [ATTACH]11394[/ATTACH]

Şu kırmızı dikdörtgen alanda serilen çim gayet güzel gözüküyor ben şahsen çok beğendim ancak geri kalan alan bambaşka bir görüntü yani.. Sanki kırmızı alanı SIS Grass yaptı da diğer alanı ÖZÇİMSERENLER AŞ.LTD.ŞTİ. yaptı.. çok ilginç gözle görülür bir kalite farkı var..
          Bende elbette ilerleyen zamanlarda toparlayacağı kanısındayım ot bu neticede ışığını suyunu vb. ver büyür burda esas olarak bizim ya benim gibi düşünenlerin esas takıldığı nokta yeni bir stad yapılıyor çimler 0dan seriliyor neden biz yeni kaliteli çimi bu hale sokup sonra toparlar ya diye avunuyoruz bekliyoruz iş en baştan kaliteli yapılsın derdim bu yani.. yoksa illaki tabiki toparlayacak kendini çim.. hatta 5 10 gün sonra kaymak gibi sahanın fotosunu atıp bak biz demedik mi nooldu şimdi diyenlerde çıkacak.
          O çizdiğin alanda ilk serildiğinde pek iyi değildi
          biri serince farklı başka biri serince fark yaratmıyor.
          Mantık ne anlamadım.
          Süreci takip etmediğiniz için kafa karışıklığı içerisindesiniz
          tamamen zamanlama hatası yüzünden çimler bekledi
          çimin beklememesi gerekiyor
          aksi takdirde bozulmaya başlıyor canlı sonuçta
          zemin işlemleri bitmeden çimler getirtildi
          sağolsun toki zamanlama hatası yaptı
          haliyle çimler bekledi
          biri uyarmış olacakki zemin daha bitmeden çimi sermeye başladılar
          çimleri kaybetmeyelim diye. Bi yandan çim serildi bi yandan drenaj
          vs işlemler yapıldı. Gelen diğer çimler çok bekledi en son serilenler en uzun beklemiş olanlar
          elbette normal renklerini alacaklar
          dediğim gibi zamanlama hatası

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu nasil bir cevap ? Abimiz adam akilli bir sey yazmis, varsa itiraz açiklama yapin da bilgilenelim... su kriterler bilmem neler hep bize mi anasini satayim... juve stadinin seyircileri elini uzatsa kaleciye degecek, ama bize gelince yok normal yok bilmem ne 6 metre 8 metre... 4 çikis kapisina aynisi dendi e baktik her yerde 2 tane... acaba su 'toki apartmani loca sitesi' de mi uefa standardinin yeni maddesi ?
            Birincisi juventus stadının bir ton eksiği var. Hatası var gelip bilip bilmeden juve Stadı yaa diyip Akyazıyı aşağılamak hoş değil.
            7 metre uzaklık mı yakın ? Yoksa kale arkalarının orta yerindeki hangar kapıları mı süper
            tribün merdivenlerinin düzenleri mi harika
            akyazının eksiklerini sıralayın ama yalan yanlış başka stadlar ile karşılaştırmayın
            senin stadına o locaları toki dikmedi. sen loca sayısını artırmasan belki o kadar büyük bir yapı ortaya çıkmayacaktı. Değiştirilmeyen haliyle birçok stadda öyle yapılar vardır. Bu hali ile bile var. Geçin.
            Tribünlerin uzaklığı standarttır. Buna bile artı olarak bakıyorum ben. Yarın yapılacak bir seyirci kapasitesi artırımında bunlar avantaj olarak kullanılır. 2 metre daha yakınlaştırırsın olur biter.
            Tribünler çok yatık bana göre en büyük eksik budur stadda. Gerisi boş fasa fiso şeyler.
            Tribünler biraz daha dik olsa muazzam bir stad ortaya çıkacaktı.

Yorum

• o sararan yerler en fazla 3 gün içinde yem yeşil olur bu gelen çimlerin bir özelliğide saç gibi düşünün kestikce altdan daha gür geliyor okumuştum bir yerlerde

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birincisi juventus stadının bir ton eksiği var. Hatası var gelip bilip bilmeden juve Stadı yaa diyip Akyazıyı aşağılamak hoş değil.
                7 metre uzaklık mı yakın ? Yoksa kale arkalarının orta yerindeki hangar kapıları mı süper
                tribün merdivenlerinin düzenleri mi harika
                akyazının eksiklerini sıralayın ama yalan yanlış başka stadlar ile karşılaştırmayın
                senin stadına o locaları toki dikmedi. sen loca sayısını artırmasan belki o kadar büyük bir yapı ortaya çıkmayacaktı. Değiştirilmeyen haliyle birçok stadda öyle yapılar vardır. Bu hali ile bile var. Geçin.
                Tribünlerin uzaklığı standarttır. Buna bile artı olarak bakıyorum ben. Yarın yapılacak bir seyirci kapasitesi artırımında bunlar avantaj olarak kullanılır. 2 metre daha yakınlaştırırsın olur biter.
                Tribünler çok yatık bana göre en büyük eksik budur stadda. Gerisi boş fasa fiso şeyler.
                Tribünler biraz daha dik olsa muazzam bir stad ortaya çıkacaktı.
                Ben juve stadinin sadece kale arkalarina atfen yazdim yorumumu, diger konular da tartisilir ama bir sey yazmadim onlarla ilgili... heriflerin kale arkasi epey yakin ben onu belirttim... bizimkisi AvniAker'den bile uzak olacak öyle gözüküyor su an...
                Localarda tabi asil hata bizde, verdiler hazir projeyi hop yap aynisini, oysa degistirilebilirdi ya da içer dogru farkli bir sekilde yapilabilir gizlenebilirdi, su an berbat bir görüntü var... ayrica ne demek o olmasa büyük bir yapi olmayacakti, 3 katli loca m olur yahu ? ara katta loca yokmus e o zaman o da niye kabak gibi ortada ? haydi böyle bir sey yaptin o zaman o üst kismi sadece loca olarak yap bari ayni spartak moskova gibi, o ne öyle resmen loca tribününe ek olarak koltuklu tribün yapilmis gibi duruyor, hele o kenarlar duvarlar falan berbat, baska da bir örnegi yok yani...
                Merdivenlerde bizden kötüsü var mi bilmem, birincisi her yer merdiven olmus bi vodafon arena gibi yapamadilar sanki çok zordu ama yok illa çift çift yapacaklar oh süper oldu he... ikincisi ise geçende de gördük koltuk sökmek zorunda kaldik merdivenin duvari yüzünden...
                Tribünlerin yatik olmasi o kapasite arttirma olayinin avantajini da almis oluyor bence, çünkü o kadar yatik ki koltuk eklesen nasil yapacaksin hepten düz olacak o zaman ? bu yatiklik umarim iyi bir ortam kazandirir maçlarda yoksa baktigimizda Konya stadi da bjk stadi da bizimkinden epey büyük duruyor sanki en az 60bin kisilik gibi,,, Bursa'yi saymiyorum bile o daha da büyük duruyor katsiz tribünlerden dolayi
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Bu "hadi yap bir espiri de gülelim" cevabi tarzindan.HeHe bizimkiler kapi kolu ve nice nice madde firlattiklari icin max. mesafe olmus olabilir.Yani güvenlik acisindan TC Stadlari belkide "elini uzatsa Buffona degecek" tarzindan degil.Ne bilem böyle iste hadi hayirlisi.

Yorum

Ben juve stadinin sadece kale arkalarina atfen yazdim yorumumu, diger konular da tartisilir ama bir sey yazmadim onlarla ilgili... heriflerin kale arkasi epey yakin ben onu belirttim... bizimkisi AvniAker'den bile uzak olacak öyle gözüküyor su an...
                    Localarda tabi asil hata bizde, verdiler hazir projeyi hop yap aynisini, oysa degistirilebilirdi ya da içer dogru farkli bir sekilde yapilabilir gizlenebilirdi, su an berbat bir görüntü var... ayrica ne demek o olmasa büyük bir yapi olmayacakti, 3 katli loca m olur yahu ? ara katta loca yokmus e o zaman o da niye kabak gibi ortada ? haydi böyle bir sey yaptin o zaman o üst kismi sadece loca olarak yap bari ayni spartak moskova gibi, o ne öyle resmen loca tribününe ek olarak koltuklu tribün yapilmis gibi duruyor, hele o kenarlar duvarlar falan berbat, baska da bir örnegi yok yani...
                    Merdivenlerde bizden kötüsü var mi bilmem, birincisi her yer merdiven olmus bi vodafon arena gibi yapamadilar sanki çok zordu ama yok illa çift çift yapacaklar oh süper oldu he... ikincisi ise geçende de gördük koltuk sökmek zorunda kaldik merdivenin duvari yüzünden...
                    Tribünlerin yatik olmasi o kapasite arttirma olayinin avantajini da almis oluyor bence, çünkü o kadar yatik ki koltuk eklesen nasil yapacaksin hepten düz olacak o zaman ? bu yatiklik umarim iyi bir ortam kazandirir maçlarda yoksa baktigimizda Konya stadi da bjk stadi da bizimkinden epey büyük duruyor sanki en az 60bin kisilik gibi,,, Bursa'yi saymiyorum bile o daha da büyük duruyor katsiz tribünlerden dolayi
                    Sonradan revize stadlarda biraz daha yakın. Ama sıfırdan yapılan çoğu stad tribüne uzak emirates , etihad Stadı gibi. 1800lü yılların İngiliz stadları da örnek gösterilemez yakınlık konusuna. Standart dışı.
                    Vodafone arena tek merdiven filan ama alt tribünde seyirci giriş çıkışı var bana göre onlarında dezavantajı bu. Seyirci dolunca merdiven bi şekilde kayboluyor ama giriş çıkışlar kabak gibi ortada.
                    Kapaste arttırımına gelince onu zeminide aşağıya doğru indirirsin biraz olur biter iki üç basamak eklersin olur biter.
                    Dediğim gibi bana göre en büyük handikap tribünlerin yatık olması en büyük hata en çok konuşulması gereken hata budur. Geriye dönüşü ve telafis yok çünkü. Diğer herşeyi bir şekilde telafi edersin

Yorum

gidebilirsen juve nin bir maçına git ben barcelona maçına gitmiştim. ne staddı be yaw............ erukbelinin çimlerine hiç benzemiyor )))
                      County of Essex

Yorum

1 uefa degil tff kriteri merdivenler

avni akerin kale arkalari juvedende yakin vodafone la ayni hemen hemen, hep komsunun tavugunu kaz yapmasan görürdün

tribün mesafeleride kriter degil, bir standart, bir norm.
                        elindeki kapasiteyi satarsan tribünler 32 santim zeminden havada, rahatlikla bir sira eklersin, juve stadium´lan bir olur uzaklik

loca binasina yada cikis kapisina kural denilen mesajlari cikar, görmek isterim kim uydurmus
                        komik, yazildiysa bile dikkate alma

cikis kapilarini yönetim kapatacaktir yazin, bunu dert etmek bile bise aradigini gösteriyor, senin dertlerini isterdim

o loca binasi olmasaydi bir ögrenciye 250 tl´ye kombine verilemezdi
                        bir kizcaza 190 tl´ye

o loca tribünü Trabzonun gerceklerinin göstergesidir, akyazinin olmazsa olmazi, o stadyuma siradan Trabzonlunun giris garantisidir

Trabzonspor halkin takimi, halkin takimini izleyecek adam mac basi rakiplerimizde oldugu gibi kale arkasi icin 100tl mac basi isteyemez
                        o localar olmasa, o yarisi sürdürebilmek icin mecbur kalinacakti buna

artik gerceklerlen yüzles sefer, bu bir toki yapiti
                        eksikleri var, kabullen bunu
                        bunlarin cogunu yönetim tamamlayacak
                        led projesi hazirlatiliyor, tribün isitmasi icin gsgm okey verdi, kat aralari bos kalan yerler icin loca ve restoran projesi hazirlatildi, vs...
                        güzelim stadin her uyuyamadigin gece tadini tuzunu kacirma
                        biraz bardagin dolu tarafina bak, sevin, hep beraber bir sinerji olusturalim
                        hadi da

-----------------------------------------
                        İşte Trabzonspor'un loca projeleri

luzhniki stadyumunun koltuk renkleri

ayrica 1 makineylen hibrit islemi 8 gün almis

En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.11.2016, 14:01.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=42048]Yakarmoz61[/MENTION] valla stadı ve süreci takip etmediğim kanısına peşinen nasıl vardın anlamadım. Hem buradan hemde hepinizin bildiği başka bir siteden daha nerdeyse her Saat başı yazılanlara bakıyorum ve bunu hemen hemen ilk prekastların koyulduğu tarihten itibaren yapıyorum.
                          İlk serilen çimler de öyleydi demişsin ama vallahi hiç ben böyle bişey hatırlamıyorum eski fotoğraflara tekrar bak istersen.
                          Biri yapınca farklı başka biri yapınca farklı konusu ise sadece hiciv. Yani yazar burda şunu demek istiyor; bir taraf sanki sis Grass gibi profesyonelce bir şirket tarafından yapılmış gayet muntazam, diğer taraf ise tamamen hayali basit bir şirket ismi kullanarak vurgulamak istediğim ise amatör bir şirket tarafından özensizce yapılmış bir görüntü var demek istedim.
                          Zaten sorun anlatmak istediğim kızdığım şey de o. Toki nin zamanlama hatası diyorsun ya evet ona kızıyorum işte. 2 farklı gibi gözüken alan tek elden çıkıyor ama kendi hatalarından dolayı böyle farklı farklı işler çıkıyor ortaya.
                          Anlaşılmayan bişey var mı varsa tekrar açıklık getireyim ?

Bir diğer konu ise, [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] bir yorumda bulunmuş ama yanlış anlaşılmış kanaatimce.. Kendisi şunu demek istiyor bu 6 metre 8 metre uzaklık dursun türk yani gençlik spor tarafından, fifa standartı olduğu için 8 metre dendi ve heryere öyle yapıldı, 4 çıkış kapısı yine burada uzun süre standart olduğu için öyle yapıldı dendi. [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] ın özünde demek istediği şu kardeşim bu fifa standartıysa yurtdışındaki statlarda adam nasıl bi el atımlık mesafede duruyor ya da çıkış kapıları orada her stadda yok bunu demek istemiş ama kendisine vay efendim juve stadı çok mu güzel sen bizim stadı neden beğenmiyorsun tarzında soruyla pek alakası olmayan cevaplar verilmiş.

Ben kendimce şu cevabı verebilirim [MENTION=347]selcuk[/MENTION] un ilk cümlesinde dediği gibi merdiven işi Uefa kriteri değil, tff'nin ancak tff bile kendi kurallarında açık parlak renkler ( sarı vb.) diye tarif etsede yine sanki kendisi sadece sarı olacak yazmış gibi heryere sarı yapıyor yani burda tff kendi ile çelişiyor biraz. 4 çıkış kapısı ve tribün mesafeleri konusunda bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğim.

Bütün bunlara dipnot; herhalde stad açılmaya yaklaştığı için herkeste bir telaş bir sabırsızlık var zannediyorum ki aynı dili konuştuğumuz bu yerde buncasına yanlış anlaşılmalar oluyor. Kimisi daha yazılanı anlamadan vay efendim sen malzeme bilmiyorsun cahilsin diyor kimisi efendim takip etmiyorsun ondan böyle konuşuyorsun diyor, birisi bize böyle yabancılara niye serbest diyor ona cevap hıı bizim stad daha güzel bikere taaam mııı? ?? tarzında..
                          yani ne bileyim biraz sabır biraz okuduğumuzu anlayalım anladıktan sonra da saygı kuralları içinde kimseyi yargılamadan konuşalım. Kalın sağlıcakla.
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Adına yakışır bir yıl oluyor gerçekten

SABIR

az daha sabır arkadaşlar,... (az daha derken zaman kavramı geniş biraz tabi )

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Şükürler olsun bugünleri de gördük..projeyi ortaya atan eski Başkanımız Albayrak'tan bu güne kimin emeği varsa hepsine binlerce kez teşekkürler.. evet çok bekledik,bir sürü badireler sıkıntılar ,zorlu süreçler ve sorunlardan sonra dünya çapında harika bir esere kavuştuk...Bağırdık, çağırdık ,kızdık ,hakaret ettik ,sitem ettik ,zaman zaman övdük,zaman zaman yerin dibine soktuk ama sonunda başardık...Trabzonumuza ,Trabzonsporumuza,taraftarımıza ve sevenlerimize hayırlı olsun..Allahtan Şehrimize ve ülkemize bu stadyumda nice nice başarılar büyük zaferler yaşatmasını diliyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kimse paylaşmadı sanırım dev skorbordların arkasına küçük skorbordlarda koyulmuş.
                                Bu ekranlar turkcell firması hediye etti arkadaşlar onlar taktırdı sebep ise en ust sıralara demir bir platform koyup orayada koltuk takıldı en ust sıra karşı skorbordu göremez oldu bu yüzden turkcell firmasıda hediye olarak bunları taktı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X