rıdvan olayı yalandır ne isi var rıdvanın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
locaların bordoya boyanması gayet güzel olmuş ama en alt katta köşelerde beyaz kalan kısımlar var oraları da bordoya boyasalar daha hoş olur sanki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Stad içindeki basit devlet dairelerinde hastanelerde vb binalarda kullanılan tavan kaplamasını eleştirince heyecanlı bir arkadaş beni malzeme bilmemezlikle suçlamıştı. Yok elektrik bilmem ne tesisat gizlenmeyecek miymiş başka nasıl olurmuş herşeyi eleştirmeyelimmiş falan filan..
Bak onu yapan da toki bunu yapan da toki, ben stad içinde normal sade biletli taraftarın da gezdiği yerlerde şık işler yapılsın diye yazmıştım ama heyecanlı renktaş bir anda bilip bilmeden konuşup komik durumu düşmüştü. . Al sana biraz değişik tavan hemde aynı stad içinde hemde toki yapmış.
2016-11-12 19.44.56.jpg
2016-11-12 19.44.56.jpg
Format kabul etmediği için orjinal boyutu yükleyemedim, buyurun orjinal boyut linkler;
Ekli dosyalarO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa anlamadınız ya da anlamak istemediniz.
Konu "CB neden geliyor" değil. Biz oraları çoktan kabullendik, geçtik, ülkenin üzerine fatihayı okuduk zaten. Konu, şike davasını karara bağlayan, hapse gireceği kesinleşen Aziz yıldırım'ı geri çıkartıp aklayan mercii Trabzon'da kefenlerle karşılanır, kendisine sonsuz saygı ve sevgi beslenirken Rıdvan'a vs gösterilen tepkideki çelişkidir. Malum şahıs fb'yi cehennemin dibinden geri gökyüzüne çıkarırken onu oya boğan bir şehir ne hikmetse sokakta fener forması görünce cinleri tepesine çıkıyor. Suçluyu göz göre göre aklayanları omzunda taşıyıp, suçu işleyenlerden ölesiye nefret ediyor.
İnsanları yönlendirmek bu ülkede çocuk oyuncağı.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Bu kisma led pano asilmiyor sanirim. Görüntü olarak cok cirkin durur, yarim yamalak olur.
Bu arada staddaki en kaliteli, göze hos olan yer baskanlik locasi olmus. Digeri kisimlar tirt.
En son Joomla! tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 20:15.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışa kimlerin geleceği konusunda bizim söz hakkımız olduğunu sanmıyorum, yapılabilir tek şey açılışa gidip protesto etmektir. Onu birilerinin yaptırmayacağını, yapıldığı taktirde de tribünde kavga çıkacağına adım gibi eminim. Kısacası, iki ucu b*klu değnek.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmamız gereken şeyleri unutmuyoruz ama unutmamamız gereken ne varsa hemen unutuyoruz...
Hayırlısı...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kisma led pano asilmiyor sanirim. Görüntü olarak cok cirkin durur, yarim yamalak olur.
Bu arada staddaki en kaliteli, göze hos olan yer baskanlik locasi olmus. Digeri kisimlar tirt.
gerisini anlatmam gerekmez sanirim
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartan pist ne olacaktı ben unuttum o aradaki boşluk çim mi olucak yoksa mavi kırmızı vs birşeylemi kapatıcaklar.
kenarlar suni cim olacak
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol basta ayni köseye cekiliyor, bu tarafta olmamamis garip.
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sıradan görüntü duvarlar tamamen Trabzonsporla ilgili fotoğraflarla kaplanarak düzeltilemez mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ayrica akilli stadyum screen leri (kolonlarda montaj aletlerini görebiliyorsun), sponsor itemleri vs...
sikeci macina yetisir cogu
suan her yer ciplak, daha son boya bile atilmadi
mallar var sadece loca tribününde bu mermerli asansörün oldugunu yazan
stadyumda toplam 15 asansör var, hatirlatiyim
En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 22:09."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum