Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rıdvan olayı yalandır ne isi var rıdvanın.

Yorum

• CxEwyRaWIAAftml.jpg

çim serme işlemi bitti...

...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Aşağılık kompleksinden kurtulduğumuzda belki de kendiliğinden gelecek başarılar.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• locaların bordoya boyanması gayet güzel olmuş ama en alt katta köşelerde beyaz kalan kısımlar var oraları da bordoya boyasalar daha hoş olur sanki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Stad içindeki basit devlet dairelerinde hastanelerde vb binalarda kullanılan tavan kaplamasını eleştirince heyecanlı bir arkadaş beni malzeme bilmemezlikle suçlamıştı. Yok elektrik bilmem ne tesisat gizlenmeyecek miymiş başka nasıl olurmuş herşeyi eleştirmeyelimmiş falan filan..

Bak onu yapan da toki bunu yapan da toki, ben stad içinde normal sade biletli taraftarın da gezdiği yerlerde şık işler yapılsın diye yazmıştım ama heyecanlı renktaş bir anda bilip bilmeden konuşup komik durumu düşmüştü. . Al sana biraz değişik tavan hemde aynı stad içinde hemde toki yapmış.
            2016-11-12 19.44.56.jpg
            2016-11-12 19.44.56.jpg

Format kabul etmediği için orjinal boyutu yükleyemedim, buyurun orjinal boyut linkler;

Ekli dosyalar
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya anlamadınız ya da anlamak istemediniz.

Konu "CB neden geliyor" değil. Biz oraları çoktan kabullendik, geçtik, ülkenin üzerine fatihayı okuduk zaten. Konu, şike davasını karara bağlayan, hapse gireceği kesinleşen Aziz yıldırım'ı geri çıkartıp aklayan mercii Trabzon'da kefenlerle karşılanır, kendisine sonsuz saygı ve sevgi beslenirken Rıdvan'a vs gösterilen tepkideki çelişkidir. Malum şahıs fb'yi cehennemin dibinden geri gökyüzüne çıkarırken onu oya boğan bir şehir ne hikmetse sokakta fener forması görünce cinleri tepesine çıkıyor. Suçluyu göz göre göre aklayanları omzunda taşıyıp, suçu işleyenlerden ölesiye nefret ediyor.

İnsanları yönlendirmek bu ülkede çocuk oyuncağı.
              Bu konularda yorum yapmak artık havayı avuçlamak gibi hava var el var avuçluyorsun ama boşa, al bak hava işte diyorsun adam Eee diyor bişey ifade etmiyor. Ya da ediyor ama etmemezliğe vuruyor kimileri mesela bu da çok ilginç bildiğin anladığın kabul ettiğin gerçek olan bişeyi dışarıya karşı kabul etmemiş gibi ısrarla savunmak neyse bunlar değişik konular. .
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Localarin da farkli bir hava kattigini düşünürsek tek sıkıntı benim icin tribunlerin sahaya yakınlığı oldu..

Yorum

• Bu kisma led pano asilmiyor sanirim. Görüntü olarak cok cirkin durur, yarim yamalak olur.

Bu arada staddaki en kaliteli, göze hos olan yer baskanlik locasi olmus. Digeri kisimlar tirt.

Ekli dosyalar
                  En son Joomla! tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 20:15.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Açılışa kimlerin geleceği konusunda bizim söz hakkımız olduğunu sanmıyorum, yapılabilir tek şey açılışa gidip protesto etmektir. Onu birilerinin yaptırmayacağını, yapıldığı taktirde de tribünde kavga çıkacağına adım gibi eminim. Kısacası, iki ucu b*klu değnek.
                    +9999999

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Unutmamız gereken şeyleri unutmuyoruz ama unutmamamız gereken ne varsa hemen unutuyoruz...
                      Hayırlısı...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Ben unutmuşumdur büyük ihtimalle yoksa ben pek hatırlamıyorum daha dogrusu onları takip etmediğim dinlemedğim için bilmiyorum varsa tabiki çağrılmamalı kimse bizle dalga geçemez.

Yorum

• Pazartesi günü hibrite başlanır herhalde. O da 15 gün sürer. O arada diğer eksikler de tamamlanır ve stad açılır.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Tartan pist ne olacaktı ben unuttum o aradaki boşluk çim mi olucak yoksa mavi kırmızı vs birşeylemi kapatıcaklar.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kisma led pano asilmiyor sanirim. Görüntü olarak cok cirkin durur, yarim yamalak olur.

Bu arada staddaki en kaliteli, göze hos olan yer baskanlik locasi olmus. Digeri kisimlar tirt.
                            orasi misafir tribünü

gerisini anlatmam gerekmez sanirim

İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tartan pist ne olacaktı ben unuttum o aradaki boşluk çim mi olucak yoksa mavi kırmızı vs birşeylemi kapatıcaklar.
                            tartan pist yok

kenarlar suni cim olacak

İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sol basta ayni köseye cekiliyor, bu tarafta olmamamis garip.
                            orasi misafir tribünü degil

İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sıradan görüntü duvarlar tamamen Trabzonsporla ilgili fotoğraflarla kaplanarak düzeltilemez mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            yapilacak
                            ayrica akilli stadyum screen leri (kolonlarda montaj aletlerini görebiliyorsun), sponsor itemleri vs...
                            sikeci macina yetisir cogu

suan her yer ciplak, daha son boya bile atilmadi

mallar var sadece loca tribününde bu mermerli asansörün oldugunu yazan
                            stadyumda toplam 15 asansör var, hatirlatiyim
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 22:09.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kesin cevap yeşil suni çim

Yorum

• misafir tribun onune kocaman her stadda olan bole camsi plastik gelcek oraya zarar vermeleri imkansız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X