Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Ridvan hic birsey yapmadi canim siz yanlis biliyorsunuz. Şike surecinde ridvan herkesin yakindan tanidigi ve yine fbliligiyle bilinen acun ile haftada 3 kez zamanin yine fbli olan saygi deger cumhurbaskanimizi ziyaret etmisti. Simdi diyeceksiniz ki ridvan ve acunun cumhurbaskanimiz ile ne ilgisi var? Iste bende aynen bu soruya bir cevap bulamadim fakat bu gorusmelerden sonra cumhurbaskanimizin meshur 'kurumlar ve sahislar' ayri tutulmali demeciyle kupa bizim icin hayal olmustu. Unutanlar icin hatirlatayim dedim....
En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 13:12.
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Sonradan değiştirilmesi gündeme gelmesi olası olsa da iç mekanları ben de çok beğenmedim. Hiç yeni uygulanmış gibi değil özellikle tuvaletler.
Gunumuz icin demode olsa da taraftar kullanim alanlari icin bence cok bile. Kabul edelim ki mac gunleri hele ki durumlar kotuyse taraftarlar insan gibi kullanmiyor o mekanlari. Yapmak kolay ama o sekilde saklamak cok zor.
Ama bak kargalarin stadi cok avrupai o acidan haklarini vermek lazim. Erkek wc de pisuar yerine yalak tarzi bir sey kullanmislar. Aralarinda bolme yok. Herkes hep birlikte birbirlerininkini tuta tuta yapiyorlar islerini heralde
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Mevzu aleyhine bir şey yapmış olmaksa Cumhurbaşkanı geliyor ise Rıdvan hayli hayli gelebilir
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum