arkadaşlar bilgiçlikten degil ama önce molozların kaldırılıp kireç çimento kalıntılarının yıkanması gerek değilmi şimdi kaldırılırken çim lere zarar vermezmi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana maçında açılması daha iyi olacak gibi.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçına yetişecek diye kasmaya gerek yoktu.
Geç olsun temiz olsun.
Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla stadyumun içi de tamamen inşaat pisliğiyle dolu, bence artık yetişmez.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kötü yanı çıkıp açıklama da yapmıyorlar, Adana maçı için bile açıklama gelmemesi beni korkutuyor. Antalya maçına sadece 12 gün kaldı, çimlerin hepsinin serimi bugün biter ancak 10 gün içinde maç oynanacak hale gelir mi, bence gelmez.
Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla stadyumun içi de tamamen inşaat pisliğiyle dolu, bence artık yetişmez.
Yaptıkları en büyük yanlış bu
2.devre açılsın herkes rahatlasın
Ancak 1.devre sonlarına yetiştirmeye çabalıyorlar ne hikmetse2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başından beri sürekli tarih veriyorlar.
Yaptıkları en büyük yanlış bu
2.devre açılsın herkes rahatlasın
Ancak 1.devre sonlarına yetiştirmeye çabalıyorlar ne hikmetse
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya ihtimali bence artık kalmadı, Adana maçı için uçak bileti alacağım ancak ondan da korkuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çıkış kapısının üstündeki ne?Twitter'da gördüm.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece locaSadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bilgiçlikten degil ama önce molozların kaldırılıp kireç çimento kalıntılarının yıkanması gerek değilmi şimdi kaldırılırken çim lere zarar vermezmi
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kötü yanı çıkıp açıklama da yapmıyorlar, Adana maçı için bile açıklama gelmemesi beni korkutuyor. Antalya maçına sadece 12 gün kaldı, çimlerin hepsinin serimi bugün biter ancak 10 gün içinde maç oynanacak hale gelir mi, bence gelmez.
Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla stadyumun içi de tamamen inşaat pisliğiyle dolu, bence artık yetişmez.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
Yorum