Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bilgiçlikten degil ama önce molozların kaldırılıp kireç çimento kalıntılarının yıkanması gerek değilmi şimdi kaldırılırken çim lere zarar vermezmi
    En son adem28 tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 07:24.

Yorum

• Adana maçında açılması daha iyi olacak gibi.
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adana maçında açılması daha iyi olacak gibi.
        Antalya ihtimali bence artık kalmadı, Adana maçı için uçak bileti alacağım ancak ondan da korkuyorum.

Yorum

• Antalya maçına yetişecek diye kasmaya gerek yoktu.
          Geç olsun temiz olsun.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu stadda bordo mavi formanın hakkını vermeyecek futbolcunun alnını karışlarım
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antalya maçına yetişecek diye kasmaya gerek yoktu.
              Geç olsun temiz olsun.
              İşin kötü yanı çıkıp açıklama da yapmıyorlar, Adana maçı için bile açıklama gelmemesi beni korkutuyor. Antalya maçına sadece 12 gün kaldı, çimlerin hepsinin serimi bugün biter ancak 10 gün içinde maç oynanacak hale gelir mi, bence gelmez.

Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla stadyumun içi de tamamen inşaat pisliğiyle dolu, bence artık yetişmez.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşin kötü yanı çıkıp açıklama da yapmıyorlar, Adana maçı için bile açıklama gelmemesi beni korkutuyor. Antalya maçına sadece 12 gün kaldı, çimlerin hepsinin serimi bugün biter ancak 10 gün içinde maç oynanacak hale gelir mi, bence gelmez.

Fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla stadyumun içi de tamamen inşaat pisliğiyle dolu, bence artık yetişmez.
                Sezon başından beri sürekli tarih veriyorlar.
                Yaptıkları en büyük yanlış bu
                2.devre açılsın herkes rahatlasın
                Ancak 1.devre sonlarına yetiştirmeye çabalıyorlar ne hikmetse
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezon başından beri sürekli tarih veriyorlar.
                  Yaptıkları en büyük yanlış bu
                  2.devre açılsın herkes rahatlasın
                  Ancak 1.devre sonlarına yetiştirmeye çabalıyorlar ne hikmetse
                  Abi tarih verme olayı bence çok yanlış değil, TOKİ'ye baskı yapmak için tarih verip durdular. Artık son düzlüğe gelindi, bu saatten sonra tarih vermek bu kadar zor olmamalı.

Yorum

Antalya ihtimali bence artık kalmadı, Adana maçı için uçak bileti alacağım ancak ondan da korkuyorum.
                    Ben ne hikmetse yine de Antalya maçının Akyazıda oynanacağına inanıyorum.

Yorum

• Fener maçı garanti bence önceki maçlar zor ve stad dışında da çalışmalar yapılması lazım stad dışının ne durumda olduğunu bimiyoruz. Ulaşım ve park nasıl nerelere olacak ?

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu çıkış kapısının üstündeki ne?Twitter'da gördüm.
                        İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadece loca
                        Emin değilim ancak orasının panaromik stüdyo olduğunu düşünüyorum..
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• şikebahçe maçına yetişir ama o maçta kazanırsak başlangıç için iyi olur (Adana maçına kesin yetişir)
                          6 yıldır gol atamıyoruz i.nelere
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar bilgiçlikten degil ama önce molozların kaldırılıp kireç çimento kalıntılarının yıkanması gerek değilmi şimdi kaldırılırken çim lere zarar vermezmi
                            Hay ağzına sağlık,..ne zamandır bende aynı şeyi düşünüyordum..böyle ilkellik olsa olsa biz de olurdu,hala gecekondu zihniyetinden kurtulamadığımızın göstergesi bu...o kadar taşın toprağın molozun arasında çim seriliyor..gülsekmi ağlasak mı bilemedim.

Yorum

büyük bir ihtimalle burnumuz sürtsün diye böyle yapiyorlar. güya sözüm ona Devlet eliyle bize akilli olun diye ayar cekiyorlar, sike süreci ile alakali. yoksa bu gecikmelerin belirsizliklerin toki kanadindan tarafimiza karsi yapilan tutarsiz davranislarin baska aciklamasi olamaz.
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Arkadaşlar benim fikrim ne Antalya ne Adana macında stadın acılamıcağı yönünde 2.yarı G.antep macı en ideali görünüyor sebebi ise hem stad iç bölümlerde ince işlerin çok olması hemde yönetimin TAM bitmeden Akyazıya geçmiceğiz açıklaması

Yorum

Yükleniyor...
                                X