Ortada mücadele eden, Kupalar kazanan, Istanbula kafa tutan bir takım kalmadiginda Trabzonlu adam stadin güzel olmasinin bir anlamı olmadığını anlayacak...
Buyuk şef
Manchester City Stadinda localarin isiklari herhalde lacivertimsi bir mavi renginde. Televizyondan güzel durmus ve localarin göze batmamasini saglamis. Bizdede bordo veya mavi seklinde aydinlatilabilir. Malum loca camlarimizda mavi. Bu sekilde ortaya cikan o ofis görüntüsünden kurtulabiliriz.
En son enes57 tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 00:33.
Manchester City Stadinda localarin isiklari herhalde lacivertimsi bir mavi renginde. Televizyondan güzel durmus ve localarin göze batmamasini saglamis. Bizdede bordo veya mavi seklinde aydinlatilabilir. Malum loca camlarimizda mavi. Bu sekilde ortaya cikan o ofis görüntüsünden kurtulabiliriz.
Biİmkinin sırıtmasının en büyük nedeni ışığın locaların içinden değil balkon ışığı gibi dışarıdan gelmesi çpk saçma olmuş gerçekten okadar ışıklandırmanın olduğu stadda locanın açık kısmını ekstra ışıklandırmak
son servis edilen resimlerde sadece loca isiklari yakildigi icin okadar göze batti
bütün aydinlatma yandimi camlarin acik mavisi kendini belli edecektir
yakinda görecegiz
iki resim de de görüldüğü gibi bizimkinde sanki localar gizlenmek değilde kabak çiçeği gibi gösterilmek istenircesine ekstradan ışıklandırma yapılmış ne gereksiz bir detay olmuş kesinlikle o ışıklar kaldırılmalı allahtan basit bir işlem
siz gercekten vodafoneda o isiklar yokmu saniyorsunuz
ve saha 3000 lux lan aydinlatirken senin gözün veya kameralarin oradaki 36 watt lik lambanin isiginimi farkedecek
bir mac icindeki aydinlatma planini görelim, ordaki localari sadece mac aksamlari icin satmadik
7 gün/ 24 saat kullanima aciklar, ona görede donatmaya mecbursun
bak sadece 1 saha aydinlatma isigi yaninca seni rahatsiz eden lambalar ne kadar pasiflesiyor
hepsi yandimi orasi gölge olur
cok kez yazdim, burasi bir kahvehane degil bir stadyum, ona göre büyük düsünün
En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 02:44.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
iki resim de de görüldüğü gibi bizimkinde sanki localar gizlenmek değilde kabak çiçeği gibi gösterilmek istenircesine ekstradan ışıklandırma yapılmış ne gereksiz bir detay olmuş kesinlikle o ışıklar kaldırılmalı allahtan basit bir işlem
Herkes catinin ic kisim goruntusunu elestiriyordu. Bense oralarin basitce cizgili buyuk bayraklar (ya da damali) ile tamamen kapatilabilecegimi dusunuyorum. Umarim bir ara dusunulur. Aceleside yok baslarda
1. Diger kulupler bizden once dusunmesin diye direk yoneticilere soylemek istiyordum ama yazmaya karar verdim. ny fc nin stadindaki gibi, NBA mantigi on sira VIP koltuk mantigi akyaziya uygulanip avrupa da bir ilk gerceklestirebilirz. 2 sira ozel koltuklar ile saha onu vip tribun (izinleri alinarak) hem tribun saha mesafesini daraltir hemde cok ciddi el gelir sunar
2. Stad disina kulup logosunun yapay parki (su ile mavi rengi olusturarak )
3. Cati celik konstruksiyon ic gorunumunu dev bayraklarla kapatmak
4. Beyaz TRABZONSPOR yazisina bordo golge vurgusu
5. Her zaman hayalimdir ki kisin forma ustu mecburen giyilen kabanlar sebebi ile olusan goruntu kirliligini
kulubun XXXL Ucuz basit mavi tshirt uretimi ile tribunlerde tek renk butunlugu (avni aker deki yaaurluk mantigi)
6.maraton ustu 2 gece kondu icin bir an once nasil coverlana aginin dusunulmesi
En son ziyaretci tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 05:19.
çimler serildi galiba, hayirli olsun
ama renkleri çok soluk gibi
Az bir durun yahu bize bozuk çim yollamışlar Eleştirmeden önce bir araştırmayı deneyin derim ben. Hep aynı kişiler olumsuz yorum yapıyor olmuyor yahu konu Trabzonspor. Önce araştırın lütfen !
1. Diger kulupler bizden once dusunmesin diye direk yoneticilere soylemek istiyordum ama yazmaya karar verdim. ny fc nin stadindaki gibi, NBA mantigi on sira VIP koltuk mantigi akyaziya uygulanip avrupa da bir ilk gerceklestirebilirz. 2 sira ozel koltuklar ile saha onu vip tribun (izinleri alinarak) hem tribun saha mesafesini daraltir hemde cok ciddi el gelir sunar
2. Stad disina kulup logosunun yapay parki (su ile mavi rengi olusturarak )
3. Cati celik konstruksiyon ic gorunumunu dev bayraklarla kapatmak
4. Beyaz TRABZONSPOR yazisina bordo golge vurgusu
5. Her zaman hayalimdir ki kisin forma ustu mecburen giyilen kabanlar sebebi ile olusan goruntu kirliligini
kulubun XXXL Ucuz basit mavi tshirt uretimi ile tribunlerde tek renk butunlugu (avni aker deki yaaurluk mantigi)
6.maraton ustu 2 gece kondu icin bir an once nasil coverlana aginin dusunulmesi
Madem öyle madde madde yorumlayayım;
1- Futbolun vip seyircisi maçı zemine yakın değil, uzak izlemek ister. Futbol ağırlıklı olarak yerde oynanan bir oyun. Basketbol ile aynı kefede değerlendirmek yanlış olur.
2- Bu ve buna benzer şeyler muhakkak yapılmalı ama cılkı da çıkartılmamalı. Yapılan iş tek, eşsiz ve asil olmalı.
3- İç tarafın gizlenip gizlenmemesi gerektiği konusu biraz ihtilaflı ve görece... Kimisi bu halinin mimariye saygı unsuru olarak görünür kalmasını savunuyor. Haklı yanları var...
4- Bu madde de görece. Ben o grafik çalışmayı gördüğümde (bordo gölgeleme olan) gözümü tırmalamıştı.
5- Stadın ısıtma sistemi yeterli olur ve stabil şekilde çalışırsa bu tarz olaylara hacet kalmaksızın görüntü kirliliği ortadan kalkar.
Az bir durun yahu bize bozuk çim yollamışlar Eleştirmeden önce bir araştırmayı deneyin derim ben. Hep aynı kişiler olumsuz yorum yapıyor olmuyor yahu konu Trabzonspor. Önce araştırın lütfen !
[ATTACH]11254[/ATTACH]
[ATTACH]11255[/ATTACH]
Benimki eleştiri değil.
Dikkat ederseniz, neden soluk demiyorum, sorgulamıyorum, yargılamıyorum.
Neden soluk olduğuna veya olabileceğine dair fikrimi belirtiyorum. Doğruyu öğrenip kavramak istiyorum.
Bu kadar yanlış anlaşılacağımı bilmiyordum
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum