Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shopu beğendiniz mi)

Yorum

• Vay arkadaş uyuyarak mı monte ettiler o koltukları yahu, hiç kimsenin dikkatini çekmedi koca şantiyede öyle mi?

Yorum

• 14900522_1740191949579570_9102234355671173075_n.jpg

Facebook'da gördüm burada paylasayim dedim. Cok güzel gercekten!
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]11251[/ATTACH]

Facebook'da gördüm burada paylasayim dedim. Cok güzel gercekten!
          Merdivenlerin önündeki amblemin aydınlatılması da güzel bir ayrıntı olmuş.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Ortada mücadele eden, Kupalar kazanan, Istanbula kafa tutan bir takım kalmadiginda Trabzonlu adam stadin güzel olmasinin bir anlamı olmadığını anlayacak...
            Buyuk şef

Yorum

• Manchester City Stadinda localarin isiklari herhalde lacivertimsi bir mavi renginde. Televizyondan güzel durmus ve localarin göze batmamasini saglamis. Bizdede bordo veya mavi seklinde aydinlatilabilir. Malum loca camlarimizda mavi. Bu sekilde ortaya cikan o ofis görüntüsünden kurtulabiliriz.

En son enes57 tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 00:33.

Yorum

• İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manchester City Stadinda localarin isiklari herhalde lacivertimsi bir mavi renginde. Televizyondan güzel durmus ve localarin göze batmamasini saglamis. Bizdede bordo veya mavi seklinde aydinlatilabilir. Malum loca camlarimizda mavi. Bu sekilde ortaya cikan o ofis görüntüsünden kurtulabiliriz.

Biİmkinin sırıtmasının en büyük nedeni ışığın locaların içinden değil balkon ışığı gibi dışarıdan gelmesi çpk saçma olmuş gerçekten okadar ışıklandırmanın olduğu stadda locanın açık kısmını ekstra ışıklandırmak

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manchester City Stadinda localarin isiklari herhalde lacivertimsi bir mavi renginde. Televizyondan güzel durmus ve localarin göze batmamasini saglamis. Bizdede bordo veya mavi seklinde aydinlatilabilir. Malum loca camlarimizda mavi. Bu sekilde ortaya cikan o ofis görüntüsünden kurtulabiliriz.

son servis edilen resimlerde sadece loca isiklari yakildigi icin okadar göze batti

bütün aydinlatma yandimi camlarin acik mavisi kendini belli edecektir
                  yakinda görecegiz

İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iki resim de de görüldüğü gibi bizimkinde sanki localar gizlenmek değilde kabak çiçeği gibi gösterilmek istenircesine ekstradan ışıklandırma yapılmış ne gereksiz bir detay olmuş kesinlikle o ışıklar kaldırılmalı allahtan basit bir işlem
                  siz gercekten vodafoneda o isiklar yokmu saniyorsunuz

ve saha 3000 lux lan aydinlatirken senin gözün veya kameralarin oradaki 36 watt lik lambanin isiginimi farkedecek

bir mac icindeki aydinlatma planini görelim, ordaki localari sadece mac aksamlari icin satmadik
                  7 gün/ 24 saat kullanima aciklar, ona görede donatmaya mecbursun

bak sadece 1 saha aydinlatma isigi yaninca seni rahatsiz eden lambalar ne kadar pasiflesiyor

hepsi yandimi orasi gölge olur

cok kez yazdim, burasi bir kahvehane degil bir stadyum, ona göre büyük düsünün

En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 02:44.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• iki resim de de görüldüğü gibi bizimkinde sanki localar gizlenmek değilde kabak çiçeği gibi gösterilmek istenircesine ekstradan ışıklandırma yapılmış ne gereksiz bir detay olmuş kesinlikle o ışıklar kaldırılmalı allahtan basit bir işlem

Yorum

• Herkes catinin ic kisim goruntusunu elestiriyordu. Bense oralarin basitce cizgili buyuk bayraklar (ya da damali) ile tamamen kapatilabilecegimi dusunuyorum. Umarim bir ara dusunulur. Aceleside yok baslarda

Yorum

• 1. Diger kulupler bizden once dusunmesin diye direk yoneticilere soylemek istiyordum ama yazmaya karar verdim. ny fc nin stadindaki gibi, NBA mantigi on sira VIP koltuk mantigi akyaziya uygulanip avrupa da bir ilk gerceklestirebilirz. 2 sira ozel koltuklar ile saha onu vip tribun (izinleri alinarak) hem tribun saha mesafesini daraltir hemde cok ciddi el gelir sunar

2. Stad disina kulup logosunun yapay parki (su ile mavi rengi olusturarak )

3. Cati celik konstruksiyon ic gorunumunu dev bayraklarla kapatmak

4. Beyaz TRABZONSPOR yazisina bordo golge vurgusu

5. Her zaman hayalimdir ki kisin forma ustu mecburen giyilen kabanlar sebebi ile olusan goruntu kirliligini
                        kulubun XXXL Ucuz basit mavi tshirt uretimi ile tribunlerde tek renk butunlugu (avni aker deki yaaurluk mantigi)

6.maraton ustu 2 gece kondu icin bir an once nasil coverlana aginin dusunulmesi
                        En son ziyaretci tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 05:19.

Yorum

• çimler serildi galiba, hayirli olsun
                          ama renkleri çok soluk gibi
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çimler serildi galiba, hayirli olsun
                            ama renkleri çok soluk gibi
                            Az bir durun yahu bize bozuk çim yollamışlar Eleştirmeden önce bir araştırmayı deneyin derim ben. Hep aynı kişiler olumsuz yorum yapıyor olmuyor yahu konu Trabzonspor. Önce araştırın lütfen !

58022e4c272e9a4b16cc.jpg

vodafonearenajpeg.jpg
                            En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 08:26.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1. Diger kulupler bizden once dusunmesin diye direk yoneticilere soylemek istiyordum ama yazmaya karar verdim. ny fc nin stadindaki gibi, NBA mantigi on sira VIP koltuk mantigi akyaziya uygulanip avrupa da bir ilk gerceklestirebilirz. 2 sira ozel koltuklar ile saha onu vip tribun (izinleri alinarak) hem tribun saha mesafesini daraltir hemde cok ciddi el gelir sunar

2. Stad disina kulup logosunun yapay parki (su ile mavi rengi olusturarak )

3. Cati celik konstruksiyon ic gorunumunu dev bayraklarla kapatmak

4. Beyaz TRABZONSPOR yazisina bordo golge vurgusu

5. Her zaman hayalimdir ki kisin forma ustu mecburen giyilen kabanlar sebebi ile olusan goruntu kirliligini
                              kulubun XXXL Ucuz basit mavi tshirt uretimi ile tribunlerde tek renk butunlugu (avni aker deki yaaurluk mantigi)

6.maraton ustu 2 gece kondu icin bir an once nasil coverlana aginin dusunulmesi

Madem öyle madde madde yorumlayayım;

1- Futbolun vip seyircisi maçı zemine yakın değil, uzak izlemek ister. Futbol ağırlıklı olarak yerde oynanan bir oyun. Basketbol ile aynı kefede değerlendirmek yanlış olur.

2- Bu ve buna benzer şeyler muhakkak yapılmalı ama cılkı da çıkartılmamalı. Yapılan iş tek, eşsiz ve asil olmalı.

3- İç tarafın gizlenip gizlenmemesi gerektiği konusu biraz ihtilaflı ve görece... Kimisi bu halinin mimariye saygı unsuru olarak görünür kalmasını savunuyor. Haklı yanları var...

4- Bu madde de görece. Ben o grafik çalışmayı gördüğümde (bordo gölgeleme olan) gözümü tırmalamıştı.

5- Stadın ısıtma sistemi yeterli olur ve stabil şekilde çalışırsa bu tarz olaylara hacet kalmaksızın görüntü kirliliği ortadan kalkar.

6- 3 yıldan evvel ihtimal yok. Oradaki localar 3'er yıllığına kiralandı/kiralanacak.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az bir durun yahu bize bozuk çim yollamışlar Eleştirmeden önce bir araştırmayı deneyin derim ben. Hep aynı kişiler olumsuz yorum yapıyor olmuyor yahu konu Trabzonspor. Önce araştırın lütfen !

[ATTACH]11254[/ATTACH]

[ATTACH]11255[/ATTACH]
                                Benimki eleştiri değil.
                                Dikkat ederseniz, neden soluk demiyorum, sorgulamıyorum, yargılamıyorum.
                                Neden soluk olduğuna veya olabileceğine dair fikrimi belirtiyorum. Doğruyu öğrenip kavramak istiyorum.
                                Bu kadar yanlış anlaşılacağımı bilmiyordum
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X