Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En güzeli yazılanları hiç okumamak.
    Hayata eleştirmek için gelmiş bir yeni nesil var. (Bu eleştiri kendi hayatlarında değil de genel de Trabzonspor için oluyor.)
    O yüzden sizde benim gibi yapın, sayfayı yukarıdan aşağıya hızlıca indirin ve göz ucuyla da fotoğraf olup olmadığına bakın.
    Varsa onlara bakın
    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• locaların ışıkları yanınca cok sırıtmış ledleri baya aşşağı cekmeleri lazım

Yorum

• Anca eleştirin!
        Hamiş

Yorum

• Çimlerin hepsinin tamamlanması bir haftayı bulur herhalde. Pazar günü bitse geriye kalıyor 15 gün, çimler 15 gün içerisinde oynanabilir hale gelir mi?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çimlerin hepsinin tamamlanması bir haftayı bulur herhalde. Pazar günü bitse geriye kalıyor 15 gün, çimler 15 gün içerisinde oynanabilir hale gelir mi?
            Serildikten sonra 10 gün dediler Murat.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serildikten sonra 10 gün dediler Murat.
              Maçı cumartesi ya da pazar gününe alamayacaklarsa bence hiç boşuna uğraşmasınlar Antalya maçına yetiştirmek için. Cumartesi yapılacak açılış ile pazartesi yapılacak açılış arasında dağlar kadar fark olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı cumartesi ya da pazar gününe alamayacaklarsa bence hiç boşuna uğraşmasınlar Antalya maçına yetiştirmek için. Cumartesi yapılacak açılış ile pazartesi yapılacak açılış arasında dağlar kadar fark olur.
                Uzun süre cumartesi-pazar iç saha maçımız yok.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ciddi ciddi Akyaziya gectigimizde yeni stad yeni bir sinerji ile taraftar destegimizi arkamiza alip cok daha iyi futbol oynayacagimizi falan sanan var mi ? Umarim öyle olur ama bu takimda zerre isik görmüyorum degil Akyazi, Marsa yeni stad yapsak bu takimin en fazla ederi 40-45 puan alir.
                  ne 40-45 puanı.. çok iyimsersin...bu takımın afedersiniz bir yerlerini yırtsa her maç lehimize bir penaltı verilse alacağı puan 25 tir. ciddi ciddi küme korkusu yaşıyorum...devre arası transfer yapılmazsa işimiz çok zor..lig sonuncusu kasımpaşanın hatalı geri pasından alınan 3 puan, son dakika frikikten konyadan alınan 3 puan ve onurun devleştiği maçta gs den alınan şansa 3 puandan başka bir şey yok elimizde...
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uzun süre cumartesi-pazar iç saha maçımız yok.
                    Gerekli girişimler yapılıp cumartesi ya da pazar gününe alınmalı açılış maçı, bu maç Antalya ya da Adana maçı olur o stadyumun durumuna bağlı.

Yorum

• Temiz temiz 2. yarı açsınlar stadı acelemiz yok

Yorum

• AsTeknoloji @_AsTeknoloji_
                        Funtoro akıllı sistemler Trabzonspor'umuza hayırlı olsun.

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vodafone Arena'da da onlar var.
                        koltuklara screen monte edilecegini düsünmüyorum
                        server ve aletler arasi bilisim teknolojilerini sanirim kullanacagiz

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok tepki gelmeyecekse 2 ufak eleştiri de benden olsun:

Birinci eleştirim; merdivenlerin önündeki Trabzonspor amblemli mozaikin orda olması çok anlamsız. Etrafını çevrelenecekse taraftarın stada giriş yolu oldukça daraltılmış olacak. Etrafı çevrelenmeyecekse taraftarlar her seferinde Trabzonspor amblemini çiğneyerek maça gelecekler
                        takip etsen etrafi cevireli 1-2 hafta oldugunu bilirdin

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkinci eleştirim tribün ile saha arasına çekilen duvar. Kaldırım için, kaldırımın yüksekliği medeniyet seviyesini gösterir derler. Kaldırımın yüksekliği azaldıkça medeni yaşam daha yüksektir. Bizde duvar çekilmiş. Hiç yakıştıramadım. Derhal yıkılması lazım. Yeni meclis kürsüsü yapılıyorken itirazlar gelmişti, neden yüksekte değil, milletvekilleriyle aynı zeminde, ya saldırı olursa diye. Mimarı da ben bunu düşünerek mi meclis kürsüsünü yapacağım demişti
                        tribünlen saha arasi duvarlan örülmemis 1 uefa yada fifa stadyumu örnek olarak gösterebilirmisin

sahanin güvenligi icin tribünü sahadan ayirma mecburiyetin var, yoksa kullanim hakki verilmez

ayrim noktasinin 2 metre önüne reklam panolari koydugundan saydam maddeylen ayirmakta sacmalik olur
                        ha tel örgü kullanabilirsin, tribündekiler hayvan olarak görüyorsan

tepkisiz, mantiken acikladim sanirim
                        İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tahminim pazar gününe kadar çim serim işlemi bitmiş olur. 2 tane de destek kulesi kalır. Antalya maçını da akyazıda oynarız
                        11-12-13 ü reklam cekimleri planlaniyormus, bir kisim tribünlü
                        yani 10unda saha ve kuleler bitmis olmali normalde
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 10:11.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AsTeknoloji @_AsTeknoloji_
                          Funtoro akıllı sistemler Trabzonspor'umuza hayırlı olsun.
                          Vodafone Arena'da da onlar var.

Yorum

• Çok tepki gelmeyecekse 2 ufak eleştiri de benden olsun:

Birinci eleştirim; merdivenlerin önündeki Trabzonspor amblemli mozaikin orda olması çok anlamsız. Etrafını çevrelenecekse taraftarın stada giriş yolu oldukça daraltılmış olacak. Etrafı çevrelenmeyecekse taraftarlar her seferinde Trabzonspor amblemini çiğneyerek maça gelecekler

İkinci eleştirim tribün ile saha arasına çekilen duvar. Kaldırım için, kaldırımın yüksekliği medeniyet seviyesini gösterir derler. Kaldırımın yüksekliği azaldıkça medeni yaşam daha yüksektir. Bizde duvar çekilmiş. Hiç yakıştıramadım. Derhal yıkılması lazım. Yeni meclis kürsüsü yapılıyorken itirazlar gelmişti, neden yüksekte değil, milletvekilleriyle aynı zeminde, ya saldırı olursa diye. Mimarı da ben bunu düşünerek mi meclis kürsüsünü yapacağım demişti
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 09:46.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tahminim pazar gününe kadar çim serim işlemi bitmiş olur. 2 tane de destek kulesi kalır. Antalya maçını da akyazıda oynarız
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

takip etsen etrafi cevireli 1-2 hafta oldugunu bilirdin

tribünlen saha arasi duvarlan örülmemis 1 uefa yada fifa stadyumu örnek olarak gösterebilirmisin

sahanin güvenligi icin tribünü sahadan ayirma mecburiyetin var, yoksa kullanim hakki verilmez

ayrim noktasinin 2 metre önüne reklam panolari koydugundan saydam maddeylen ayirmakta sacmalik olur
                                ha tel örgü kullanabilirsin, tribündekiler hayvan olarak görüyorsan

tepkisiz, mantiken acikladim sanirim
                                Takip ediyorum. Ters mi cevap veriyorsun, tarzın mı böyle anlamadım Sonra da tepkisiz açıkladım diyorsun. İlk kez de olmuyor. Etrafına birkaç tane beton bloklar koymuşlar. Belki tadilat yapılıyor, kuruyana kadar işaretlemiş olabilirler. Zaten yazımda belirttim, eğer çevrelenecekse taraftarın stadyuma gidiş yolunu daraltmış oluyorsun

Sahanın güvenliği için o kadar duvar çekmeye gerek yok. Kaldı ki hakeme saldıran kaç metre duvardan atladı, o duvar taraftarı tutmaz. Formalite gereği ayraç olarak hafif bir engel yaparsın ama gördüğüm bayağı belirgin ve yüksek bir duvar çekilmiş. Tribündekileri hayvan olarak görmeyle de alakası yok. Tel örgü hayvan görmekse, duvar çekmek ne?

manchester.jpg
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X