İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
durum bukadar basit
hesap tribünün 1.sirasinin zemininden saha zeminine yapilir
orada gördügünüz duvarin arkasinda 1. sirada oturanin kafasini göreceksiniz, ayagini degil
8jk tribününle sadece 10 santim fark var, buna bari bisey bulmayin
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçatı işinde çalışan bi mühendis arkadaş ışıklandırmanın çok kaliteli hatta 4K yayın için uygun olduğunu söylemişti
isiklandirma tribünleri aydinlatmadigindan bu algiya kapildi millet
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim asil takildigim konu isiklandirma, sanki cok yetersiz olmus. avni akerdeki o kasvetli los ortamdan biktik. aynisi olmasin yine.
bu arada yukaridaki localar felaket. param olsa gördükten sonra cayardim.
locayi alan kisinin zevki o
bencede gayet güzel vintage mobilya secmis
su an bütün avrupada moda vintage mobilya
[MENTION=42048]Yakarmoz61[/MENTION]
skorbord, koltuk ve cim isini alan sirket belirledigi taseron sirketler isi uyguluyor
ihalede sadece sis´in cimi ve hibrit cim teknolojisi var, bu isi yapmaya yetkili her sirketi görevlendirbilir ihaleyi alan
hibrit ekimini sanirim sis kendi yaparEn son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 01:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
durum bukadar basit
orada gördügünüz duvarin arkasinda 1. sirada oturanin kafasini göreceksiniz, ayagini degil
aynen öyle
yapılacaksa hangi firma yapacak? Şu an çimleri proconyapi seriyor. Kafalar karışık bir bilgide yok ortada
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
durum bukadar basit
aynen öyle
o localar icin ici farkli konseptler var
locayi alan kisinin zevki o
bencede gayet güzel vintage mobilya secmis
su an bütün avrupada moda vintage mobilya
@Yakarmoz61
skorbord, koltuk ve cim isini alan sirket belirledigi taseron sirketler isi uyguluyor
ihalede sadece sis´in cimi ve hibrit cim teknolojisi var, bu isi yapmaya yetkili her sirketi görevlendirbilir ihaleyi alan
hibrit ekimini sanirim sis kendi yapar
Geldiler çimi serip hibriti uyguladılar. Bizde zemini kim yaptı belirsiz şu an çimi procon seriyor tüm bunları hibrit ile birlikte sis yapmıştı
bir terslik var ama anlamadık. Sisten vazgeçmiş olabilirler
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenteresanlık burada başlıyor Vodafone arena ve tt arenada sis firmasını bizzat görmüştük
Geldiler çimi serip hibriti uyguladılar. Bizde zemini kim yaptı belirsiz şu an çimi procon seriyor tüm bunları hibrit ile birlikte sis yapmıştı
bir terslik var ama anlamadık. Sisten vazgeçmiş olabilirler
adam italyan isciye 13 avro saatte verecegine Türk isciye 5 avro veriyor
isi yapan sirketin konya gibi 1.sinif referanslari var
kullandigi sis`in italyada yetistirdigi 1. sinif cim
bu isde ne yanlis isleyebilirki
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada kaygım Yok araştırdım güzel yapmışlar
Enteresanlık sisin bizzat kendi ekibinin yapmaması
diğer stadlarda kendileri vardı
ekibi geldi serip hibriti yaptılar bakım vs gittiler
bizde ise procon geldi sis denmişti.
sis sadece hibriti degil akyazinin bakiminida üstlendi
kendi mallari olmasa bunu yapardilarmi
sis len bu ilk calismamiz degil, önümüzdeki yillarda bu devam edecek
En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 02:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecim, vs belirlenenler
adam italyan isciye 13 avro saatte verecegine Türk isciye 5 avro veriyor
isi yapan sirketin konya gibi 1.sinif referanslari var
kullandigi sis`in italyada yetistirdigi 1. sinif cim
bu isde ne yanlis isleyebilirki
Enteresanlık sisin bizzat kendi ekibinin yapmaması
diğer stadlarda kendileri vardı
ekibi geldi serip hibriti yaptılar bakım vs gittiler
bizde ise procon geldi sis denmişti.
Yorum
-
Kulüp inşaatın bitiminden sonra stadı devralıp ikinci yarının ilk maçına kadar kullanmayıp bir tadilata girse ve bir kaç ufak tefek detayı halletse çok güzel olur. Örneğin ilk sıranın önündeki duvarı camekana çevirseler, kameradan gözüken iki hangar kapısına portatif tribün dikseler, locaların duvarlarını koltuk renglerine boyasalar falan, müthiş bir iş yapmış olur kulüp.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi kuleleri kaldırıyorlar peki öndeki boşluğa koltuk montajı yapılacak mı
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
https://twitter.com/yunusemresel/sta...88227015770112 Toki olduğunu ısrarla belirtmek istemişler.Tribüne toki bayrağı sermişler manyaklar herhaldeTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp inşaatın bitiminden sonra stadı devralıp ikinci yarının ilk maçına kadar kullanmayıp bir tadilata girse ve bir kaç ufak tefek detayı halletse çok güzel olur. Örneğin ilk sıranın önündeki duvarı camekana çevirseler, kameradan gözüken iki hangar kapısına portatif tribün dikseler, locaların duvarlarını koltuk renglerine boyasalar falan, müthiş bir iş yapmış olur kulüp.
dünyada 1 tane örnegi varmidir
2 metre önünde led panolari olacak duvardan bahsediyorsun
görüs acisi gibi bi bahaneyi yazacaksan o siralarin c90 garantisinlen hesaplanip yapildigini hatirlatirim....
tekrarliyorum
önü tamamen led panolarlan kapanacak duvar niye saydam yapilir
bunun bir mantigi yok
pazartesi sabah sendromu yasiyor olmalisin
hangar kapilari islerini seneye yazin ancak yaparsin
önce bir yeni güvenlik plani hazirlamalisin, bunu Türkiye, uefa ve fifa ya kabul ettirmelisin, sonra fiziki islere baslayabilirsin
40 kisilik bir kahve degil bu, 40bin kisilik stadyum
40bin kisi 8 dakikada tahliye olmali kanunlara göre
dünyada 1. kati en az cikislara sahip stadyumlardan birini yaptin, ve bu stadyumun en büyük 2 tahliye kapisini iptal edecem diyorsun
böyle bir degisim 1-2 ayda yapilacak is degil
boya nakis isleri icinde hic bir zaman gerekli degil, onlari herzaman yaparsin
olmayacak isleri yazip sorumlulari bosuna baski altinda birakmayalim
bu stadyumun acilisina kadar kulübün kayip ettigi gelirleri karsilayacak varsa öne ciksin
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi kuleleri kaldırıyorlar peki öndeki boşluğa koltuk montajı yapılacak mıEn son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 10:29."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum